Eyes lips and face

Ser det er flere bloggere som har fått øynene opp for elf-sminke, og vet det er flere av dere som venter på tilbakemeldingen på de produktene jeg kjøpte så her kommer den!

Alle produkter finner du her: http://eyeslipsface.no/


Primer - Overaskende bra til å koste 59 kr. Huden blir silkemyk og foundation legger seg mye bedre  og holder lenge. Ny favoritt


Eyebrow treat & Tame - denne funket ikke helt på meg, vet ikke om det er jeg som har for mørke bryn? Kjentes i hvertfall ut som lim som lå på øyenbrynene, og det så helt forferdelig ut...


Complete coverage consealer - overaskende bra, dekket det jeg ønket. Den inneholder også 4 forskjellige farger slik at man kan blande den riktig. Ny favoritt!


Concealer - lukter sykt godt og dekker det den skal, men føles klisette på huden. Ikke like bra som den andre concealeren over.


Mineral foundation og blush - Foundation gjevner ut huden, men til en viss grad og ser fortsatt naturlig ut. Blushen er ganske kraftig, så man må være forsiktig. Favoritter


Pudder øyenskyggen til høyre er lett å jobbe med og duse ut, og den koster bare 13 kr. Favoritt..  Cream øyenskyggen til venste er vankeligere å få fint, men det er kanskje bare jeg som mangler erfaring med et slikt produkt?


Vaterproof Eyliner Pen - Denne elsker jeg!! Den er så lett å påføre, er rett og slett som en penn og den holder hele kvelden. Dette er den 3 jeg har kjøpt, så sier vell sitt? FAVORITT


Punktvipper - Disse har jeg egentlig ikke fått testet helt ut, men har prøvd de på. Syns de ble litt stusselig, så man trenger å bruke en del for å få det fint. De var lette og sette på, og limet som følte med var helt ok.


Blush - Blandes godt inn i huden og lager et naturlig resultat. Fargen passe godt til min hudfarge i alle fall! Favoritt

Hvilken produkter liker/liker ikke du fra elf?


  11 kommentarer på "Eyes lips and face"

Postet av: Pia Vinningland
Her ikke prøvd noen ;)
07.sep.2011, 16:58
URL: http://piiae.blogg.no
Postet av: Katrine Øien
Pia Vinningland: D burde du :D
07.sep.2011, 17:06
URL: http://katrineoien.blogg.no/
Postet av: aurora
de hørtes ganske greie ut :D
07.sep.2011, 21:44
URL: http://frosky.blogg.no
Postet av: camillabahus
har utrolig lyst på noen produkter fra ELF, men får ikke lov å kjøpe sånn "billig-sminke" ... blabla, menmen! skal kjøpe sminkekoster ogsååånt:)

skulle ikke du legge inn video?:)
09.sep.2011, 18:21
Postet av: Leah
Jeg anbefaler deg virkelig å kjøpe eyebrow kit fra elf. Den er genial! Samme med en all cover stick som concealer. Den kan overraske deg positivt ;)
09.sep.2011, 21:46
Postet av: Katrine Øien
camillabahus: Jo, men den vil ikke la seg redigere.. :( desverre
10.sep.2011, 16:44
URL: http://katrineoien.blogg.no/
Postet av: synne
blogggg mer ! :)
13.sep.2011, 15:57
Postet av: kristinefargerik
Jeg har ingen produkter fra ELF faktisk :o
14.sep.2011, 21:35
URL: http://kristinefargerik.com
Postet av: Katrine Øien
synne: Hva vil du lese om?? har litt lite inspo
14.sep.2011, 23:03
URL: http://katrineoien.blogg.no/
Postet av: Madelen Rockchickys
Heisann! Nydelig sminke, bare DIGGER elf! selvom jeg aldri har fått prøvd det ut så derfor har jeg et spørsmål til deg! :) Jeg har prøvd lenge å bestille derfra men jeg får det ikke til! Har du noen tips eller kan du forklare meg åssen du gjør det? har for tiden bare visa electron, men det skal jo gå, men får det ikke til fordet.. hmm! irriterende, for jeg bare mååå ha denne sminken snart! hehe! kjempe bra blogg forresten :D Håper du kan besøke min :))

http://www.Rockchickys.blogg.no
27.sep.2011, 18:51
URL: http://www.Rockchickys.blogg.no
Postet av: Katrine Øien
Madelen Rockchickys: Jeg vet faktisk ikke, selv har jeg vanelig Visa!
05.okt.2011, 21:57
URL: http://katrineoien.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Katrine Øien

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits