Utdanningen min

Ser dere lurer på hva jeg egentlig har tenkt å utdanne meg som og hvor jeg ligger an nå, så tenke å skrive et innlegg slik at dere får svar på det dere lurer på.

Jeg er student ved universitetet i Tromsø hvor jeg studerer for å få integrert master i lærerutdanning. Dette er en ganske ny "linje som man bare finner her i Tromsø og den går over 5 år. Jeg har valgt å ta lærerutdanning 5-10 klasse, for jeg tror jeg passe bedre med litt eldre elever.

Foreløpig virker alt veldig spennende og lærerikt, men har jo trossalt bare gått her ett parr uker.. Om ting blir til å være som nå tror jeg de 5 årene vil gå kjempe fort. Har kun 2 fag i år, og det er ex.ped og et annet fag vi skal spesialisere oss i. Jeg har valgt matte siden det er et av mine bedre fag, og tenker å ha naturfag til neste år om ting blir som det er nå!

Hvorfor lærer lurer du kanskje på, og da vet jeg faktisk ikke hva jeg skal svare, for har faktisk ingen peilig selv. Var vell en rask beslutning som ble tatt i siste liten, den aller siste dagen man kunne søke! Hadde egentlig ingen planer om å begynne på universitetet så fort, men nå har jeg jo allerede begynt. Kult å være ferdig utdannet når man er 23 år da?

Når jeg er ferdig å studere her har jeg mange muligheter videre, for jeg må jo ikke absolutt bli lærer. Kan bruke denne utdanningen til flere andre ting, og kanskje bygge videre på den..

Hvilken klasse eller linje går du i?


  3 kommentarer på "Utdanningen min"

Postet av: STINE
Går allmenn, men skal bli lærer akkurat som deg ;) må bare vente et år først :p

Du får ha Lykke til videre med lærer utdanningen :D
06.sep.2011, 19:59
URL: http://Stiiinem.blogg.no
Postet av: Katrine Øien
STINE: Takk skal du ha! Lykke til videre til deg å :)
06.sep.2011, 20:02
URL: http://katrineoien.blogg.no/
Postet av: Pia Vinningland
10.ende :)
06.sep.2011, 20:28
URL: http://piiae.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Katrine Øien

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits