Julegavetips

Vet selv hvor vanskelig det er å finne julegaver og tenkte derfor å komme med noen tips/ideer til hva man kan gi. Dette innlegget er forslag til gaver man kan gi til venninner, som ikke er alt for dyre! Håper dette kan være til hjelp for noen, og om du har noen forslag selv blir jeg veldig glad om du skriver de i kommentarfeltet. 

♥Sminke
- Alle jenter (som bruker) trenger ny sminke, og hva kan vell være bedre en å få det i gave til jul? Et eksempel kan være å klikke hjem en pakke fra elf, de har masse billig sminke med god kvalitet.

♥Undertøy
- Dette er noe alle bruker vær dag, og man trenger derfor å fornye det. Når man gir bort undertøy kan man kjøpe noen litt spesielle og fine, og ikke bare de vanlige svarte og hvite som ikke skal synes under t-skjorten. 

♥Penger
- Om du vil gi venninnen din akkurat det hun ønsker seg, men prisen er litt over det du tenkte kan en mulighet være å gi henne en del av pengebeløpet gaven egentlig koster. På denne måten vil hun kunne kjøpe det selv med å legge inn en slump selv.

♥Nattøy/koseklær
- Hva er vell bedre en å gå rundt i koseklær hele romjulen? Enda bedre er det om man har fått helt nye koseklær som er litt freshe i julegave.  

♥Scrapbook
- Det å få en bildebok eller en kollasj med personelige bilder slår nok aldri feil. Man kan også få det til med en billig penge om man går på riktige plasser.  

♥Noe å knaske på
- Når du våkner 1. juledag og vet du fikk ynglingsgodteriet ditt dagen før, eller ynglingsvinen din er vell en god følelse! Lag omså et personlig preg på innpakningen eller boksen. 

Har du noen julegavetips til venninner? 

 


  5 kommentarer på "Julegavetips"

Postet av:
Fint innlegg, takk for tips :)
28.nov.2011, 22:04
Postet av: Kamilla :D
goode tips! :D men.. kan du begynne og blogge mere? (a) <3
04.des.2011, 13:29
URL: http://kaamillalianjohansen.blogg.no
Postet av: Katrine Øien
Kamilla :D: Noe spessielt du vil lese om?
04.des.2011, 19:05
URL: http://katrineoien.blogg.no/
Postet av: mia
FOR EN AMATØRBLOGGER DU ER!
26.des.2011, 23:41
Postet av: Katrine Øien
mia: haha, takk ;)
28.des.2011, 02:31
URL: http://katrineoien.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Katrine Øien

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits