Flink pike

Er det noen som husker nyttårsforsettene jeg satt meg i fjor på denne tiden? Målene jeg var fast bestemt på å gjennomføre før 2011 var over.. 

Nå er snart året over og tro det eller ei, men jeg har klart å fullføre alle fortsettene.Til en viss grad selvfølgelig, men jeg har klart det! Karakterene gikk faktisk opp på slutten av skoleåret før sommeren, og snittett ble overaskende bra.

Jeg har hatt tre jobber det siste året, og har satt av en del av lønningen på sparekontoen. Jeg har også fått brukt masse tid på mennesker jeg virkelig bryr meg om, og har faktisk kommet nermere mange av dem!

2011 har vært et sykt bra år hvor jeg har fått flere erfaringer og starter på et helt nytt kapittel i livet mitt, har jo blitt student! Ser nå fram til å komme meg videre i 2012, med mange nye opplevelser og erfaringer. 

Hva var dine nyttårsforsett i 2011?

Krølle krøll

I går bestemte jeg meg for å krølle håret, men krølltangen min har sluttet å fungere! Lot derfor kreativiteten og slettetangen leke seg i håret, og syns selv at resultatet ble ganske så bra. Tidskrevende, men verdt det! Krøllene var faktisk like fine når jeg sto opp som når jeg la meg, så de holdt ganske bra i forhold til de man lager med krølltang..

Hva syns du? 
Liten oppdatering

Er det enda noen som bruker å ta turen innom her? Noen som savner oppdateringer?

Tenkte bare å oppdatere dere fort slik at ikke bloggen blir erklert helt død enda, for håpet om at jeg kommer tilbake er jo enda der. Siden sist har jeg hatt bursdag, vært en liten helg i Oslo, vært i praksiss og jobbet en del. Skjedd en del i det siste med andre ord.

Nå som bloggen min blir ganske lite oppdatert kan dere heller ta dere turen innom en av mine beste venninners blogg. Hun har nettopp kastet seg med på bloggbølgen og bloggen hennes kan du finne her. Denne bloggen vil hovedsakelig handle om skjønnhet og make-up, men også om hennes hverdagen! Tror Sunniva kan komme seg langt om hun først blir oppdaget.

Long time no see

Lenge siden det har kommet noen ord fra meg, og det skylles vell egentlig bare latskap. Har kanskje fått meg et liv utenfor nettet, eller har jeg egentlig det? Mener vell egentlig selv at jeg har et ganske kjedelig liv (å lese om), for tiden brukes til studier, jobb og venner.

Har vell egentlig bestemt meg for å legge bloggen på hylla en stund, for inspirasjon er ikke der lengre.. Vet det er mange trofaste lesere som ikke vil det, så får se om jeg kanskje kommer tilbake snart. Takk til alle som har fulgt bloggen min, dere er supre♥Konkurransen er forresten tregt, og vinneren er kontaktet!

Hyttetur

Vinneren trekkes i morgen, for da har jeg tid og ork til å sette meg ned å se hvem som har deltatt. Må også finne en måte å trekke vinneren på, noen forslag?


Har vært på hyttetur i helgen med kjæresten min og 2 venner! Har koset oss kjempe mye, og flirt så mye at magemusklene enda er vonde.. Haha, håper ikke det blir så lenge til neste gang!

Hva har du gjort i helgen?

Nytt i smykkeskrinet

HUSK KONKURRANSEN HER! Vinner trekkes iløpet av uken..


Ser det er flere som vil jeg skal blogge mer, men har lite tid og ikke minst dårlig inspirasjon!  Har egentlig en ganske kjedelig hverdag, med skole jobb og kjæreste så har ikke noe speielt å komme med. Hva vil dere egentlig lese om??

Var innom glitter en snartur i dag mens jeg ventet på bussen, fant et parr øredobber som er slik som jeg liker de så måtte bare ha de! Måtte selvfølgelig handle for over 100 kr siden man får dobble stempler, og da ble det en søt ring også.

Eyes lips and face

Ser det er flere bloggere som har fått øynene opp for elf-sminke, og vet det er flere av dere som venter på tilbakemeldingen på de produktene jeg kjøpte så her kommer den!

Alle produkter finner du her: http://eyeslipsface.no/


Primer - Overaskende bra til å koste 59 kr. Huden blir silkemyk og foundation legger seg mye bedre  og holder lenge. Ny favoritt


Eyebrow treat & Tame - denne funket ikke helt på meg, vet ikke om det er jeg som har for mørke bryn? Kjentes i hvertfall ut som lim som lå på øyenbrynene, og det så helt forferdelig ut...


Complete coverage consealer - overaskende bra, dekket det jeg ønket. Den inneholder også 4 forskjellige farger slik at man kan blande den riktig. Ny favoritt!


Concealer - lukter sykt godt og dekker det den skal, men føles klisette på huden. Ikke like bra som den andre concealeren over.


Mineral foundation og blush - Foundation gjevner ut huden, men til en viss grad og ser fortsatt naturlig ut. Blushen er ganske kraftig, så man må være forsiktig. Favoritter


Pudder øyenskyggen til høyre er lett å jobbe med og duse ut, og den koster bare 13 kr. Favoritt..  Cream øyenskyggen til venste er vankeligere å få fint, men det er kanskje bare jeg som mangler erfaring med et slikt produkt?


Vaterproof Eyliner Pen - Denne elsker jeg!! Den er så lett å påføre, er rett og slett som en penn og den holder hele kvelden. Dette er den 3 jeg har kjøpt, så sier vell sitt? FAVORITT


Punktvipper - Disse har jeg egentlig ikke fått testet helt ut, men har prøvd de på. Syns de ble litt stusselig, så man trenger å bruke en del for å få det fint. De var lette og sette på, og limet som følte med var helt ok.


Blush - Blandes godt inn i huden og lager et naturlig resultat. Fargen passe godt til min hudfarge i alle fall! Favoritt

Hvilken produkter liker/liker ikke du fra elf?

Utdanningen min

Ser dere lurer på hva jeg egentlig har tenkt å utdanne meg som og hvor jeg ligger an nå, så tenke å skrive et innlegg slik at dere får svar på det dere lurer på.

Jeg er student ved universitetet i Tromsø hvor jeg studerer for å få integrert master i lærerutdanning. Dette er en ganske ny "linje som man bare finner her i Tromsø og den går over 5 år. Jeg har valgt å ta lærerutdanning 5-10 klasse, for jeg tror jeg passe bedre med litt eldre elever.

Foreløpig virker alt veldig spennende og lærerikt, men har jo trossalt bare gått her ett parr uker.. Om ting blir til å være som nå tror jeg de 5 årene vil gå kjempe fort. Har kun 2 fag i år, og det er ex.ped og et annet fag vi skal spesialisere oss i. Jeg har valgt matte siden det er et av mine bedre fag, og tenker å ha naturfag til neste år om ting blir som det er nå!

Hvorfor lærer lurer du kanskje på, og da vet jeg faktisk ikke hva jeg skal svare, for har faktisk ingen peilig selv. Var vell en rask beslutning som ble tatt i siste liten, den aller siste dagen man kunne søke! Hadde egentlig ingen planer om å begynne på universitetet så fort, men nå har jeg jo allerede begynt. Kult å være ferdig utdannet når man er 23 år da?

Når jeg er ferdig å studere her har jeg mange muligheter videre, for jeg må jo ikke absolutt bli lærer. Kan bruke denne utdanningen til flere andre ting, og kanskje bygge videre på den..

Hvilken klasse eller linje går du i?

Møtte Chris Medina i går

Har jobbet hele helgen, så er ganske utkjørt og sliten nå. Var nemmelig fotograf for avisen Itromsø under årets døgnvill, og har fått en hel del med nye erfaringer! Har hatt det kjempe gøy og koset meg kjempe mye. Fikk også møtt en god del artister og band f.eks Chris Medina, Europe, Rolffa og Sirkus Eliassen. Artig!!Se intervjuet med Chris Medina her, og Rolffa her!

Hva har du gjort i helgen?

Litt shopping

Var en liten tur i byen og fikk med meg noen ting hjem. Skulle helst ha vært mere for jeg trenger meg virkelig flere varme plagg nå som det er begynt å bli kaldt ute, men skolebøkene er dyre og lånekassen dum.. hahaHva syns du?

Back to the 90's

I går var det 90-tallsfest for studentene, og gud som jeg plagdes med å finne noe å ha på meg. Det første som slo meg var slengbukse, platåsko og magetopp, men fant virkelig ingen av delene.  Til slutt kreppet jeg håret og tok på meg en høytlivs shorts, i håp om at andre hadde plagdes like mye som meg!  Hva forbinner du med 90-tallet? 

En lite mix med 90-talls musikk.. haha

Random

Husk konkurransen i innlegget under!!! Har faktisk ikke hatt tid til å oppdatere bloggen de siste dagene, men tenkte at i dag skulle jeg være flink.. Fant selvfølgelig ut at minnebrikken ligger igjen hjemme, og der er ikke jeg.. Har handlet en del nytt som jeg skulle vise dere, og mye annet spennende!  Jaja, får ta det i morgen etter jobb. 

Hadde helt glemt hvor slitsomt det er å stå opp kjempe tidlig på morgenen.. Måtte rett og slett slepe meg selv ut av sengen i dag tidlig, og nå ligger jeg som en slakt på sofan å venter på nystekte rundstykker! Nom nom


Random sa du?

For en herlig dag

Det gikk faktisk ganske bra i dag, hadde vell egentlig ikke forventet noe annet..  Fikk til og med tid til å springe innom cubus for å kjøpe et skjørt jeg så i vinduet der i går! Solen har strålt som bare det og graderstokken har vært helt oppe i 30 grader!! Wiho, for en herlig dag..


Har hatt håret i strikk i dag, derfor håret ser så rart ut..


Skjørt  fra cubus 149,-

Kom også på at jeg har glemt å vise dere dette fine armebandet jeg fikk fra smykkmybitchup.no. Dette er en nyoppstartet smykkebutikk på nett, som selger masse forskjellig!

Hva syns du?

Klar for en spennende dag

Har nå fått på masken og slukt i meg frokost, sommerferien er visst over for meg nå. Skal snart komme meg avgåre til en veldig spennende dag, har nemmelig min første dag i ny jobb! Blir deilig å komme inn i de vanlige rutinene, og kjenne døgnrytmen falle på plass. Ønsk meg lykke til, for nå må jeg springe!

Gleder du deg til skolen/jobb osv. starter igjen?

Søvnløs........

God morgen! Har nettopp stått opp av sengen etter nok en natt uten søvn.. Begynner av og til å lure på om naboene mine er riktig kloke, man skal vell ikke drive på med snekkring og støvsuging mitt på natten!? Om det ikke begynner å roe seg snart må jeg vell gå å dunke på å kjefte litt på dem.. he he

Skal nå ta på meg skoene og forte meg til butikken for å kjøpe litt frokost til meg og kjæresten + en kompis av han.. De ligger begge 2 å sover, og jeg messunner de virkelig!! Dumme dumme naboer..

Bruker dine naboer holde på slik?
Smiler uansett jeg..

Ha en strålende fin dag!! ♥

Anbefaling av mineral lipstick

Husker dere sminken jeg mottok i posten for noen uker siden? Et av produktene jeg fikk i pakken var en mineral lipstick, og den har jeg forelsket meg helt i. Vil derfor skrive ned hva jeg syns er positivt med den og hvorfor jeg liker den så godt!Dette en mineral liptick fra Elf (eyes lips face) og fås kjøpt på deres hjemmesider, direktelink her. Den finnes i mange forskjellige farger og jeg har den i fargen flery fuchsia. Fargen ser ganske naturlig ut til min hud, og den inneholder ett lite snev av shimmer.

+ Lett å påføre
+ Legger fargen tett
+ Holder lenge (men ikke en hel kveld)
+ Leppene blir ikke klissete, men minner mer om fløyel
+ Smitter ikke lett av
+ Billig
+ Ikke testet på dyr

- Fargene er ikke like som på hjemmesiden.Her har jeg lagt på leppestiften uten speil...

Har du testet denne mineral lipsticken?

Love you

Når jeg våknet i dag hørte jeg regnet plaske ned, pakket jeg meg derfor godt inn i dynen for å suttre litt.. Den sorgen varte ikke lenger, når verdens beste kjæreste kom med knoll og tott baguett som vi skulle spise til frokost! Ble sittende å se på tv i flere timer helt til klokken ble kjempe mye, men tiden flyr når man har det gøy(?)..

Fikk forestten en bukse og et skjerf her om dagen også, han er virkelig god ♥ Hva syns du?Dagens innkjøp

Ble ikke så mye handling i dag, men fikk med meg noen småting som jeg selv mener jeg trengte! Er så sykt deilig å være i byen på shopping når det er varmt og solen skinner, så nå er jeg i kjempe godt humør!!

Rekker ikke ta bilde med klærne på, for skal springe på butikken å hente en pakke jeg har fått i posten. 


JC - 299,- men på salg til100,- 


JC - 50,- 

Også litt småting til i morgen, skal bake cupcakes så trengte flere former. Syns disse var kjempe søte!!

Hva syns du? 

Stått opp tidlig, og snart klar for dagen

Herregud, er det virkelig fredag alt? Jeg har brukt hele uken på å rett opp døgnrytmen, og i kveld burde jeg være trøtt. Er derfor helt ute å kjører når det kommer til hvilken dag, dato og klokkeslett det er! Har bare tilbringt tid i sengen eller i godstolen i stua for å klare å holde meg våken.. 

Nå skal jeg stå opp, dusje og ordne meg, spise en digg frokost, for så å dra til byen å møte kjæresten! Vi skal handle litt til morgendagen for da er det avskjedsfest til min aller beste venninne.. Blir forferdelig og splittes etter nesten 18 år!! Hvordan er din døgnrytme? Hva skal du i helgen?


Nattbaking

Fikk et kikk som sa jeg måtte bake i sta, og bakte derfor cupcakes. Er blitt avhengig, men er kanskje ikke så rart når de er jo super gode! Orket ikke lage noe fancy toppings i og med at det er mitt på natten og de blir uansett fort spis opp og borte..

Hva syns du?Katrineoien@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits