Girls night out

Da drar jeg ut å møter jentene og koser meg litt! Ser virkelig fram til en koselig kveld og håper de andre er i god stemmning. Hva skal du i kveld? Ha en fin Lørdags kveld♥
 

Internett trøbbel

Internett kommer og går som det vil, og det er da man merker hvor avhengig man er. Bare det å sjekke bussen har vært problematisk, og har hatt mange irriterte stunder. Hater canal digitals internett, har bare vært problemer siden vi fikk det!Tenkte jeg skulle begynne med noe nytt her på bloggen, nemmelig ukas anbefaling. Da har jeg noe ekstra å blogge om, og merket det var interesse rundt dette på ett av mine tidligere innlegg. Hva sier du?

 Husk forresten konkurransen her. Du kan altså vinne et solkort på 500 kr!!!!

Søndags kos

Søndager er den store spa-dagen hos meg, og tror det kommer av at det ikke skjer stort annet så man kan bruke lang tid! Elsker å hive meg en tur i badekaret med tente stearinlys, masse skum fra en deilig såpe som lukter godt og god musikk. Det allerbeste er når man har dusjet etterpå å kuret håret med en god kur, tatt på ansiktsmaske og smurt seg inn med en bodylotion som lukter best!

Dette er blitt min nye favoritt for håret. Elsker at man får silkemykt hår, det lukter godteri og den er billig!! Hårkuren begynte jeg med for ikke lenge siden, men er allerede overasket over bra den. Håret ser friskt og fint ut etterpå, og jeg har fått spørsmål om jeg har klipt meg etter bruk av denne for den reparer håret så bra.Liker ansiktsmaskene fra Nivea best, for de gir faktisk effekt. Har prøvd andre som er fra h&m og de ødela huden min helt, det var virkelig skuffende så nå holder jeg meg bare til disse to og er super fornøyd. Den blåe renser huden og den gule gir huden glød! Den grønne flasken er en bodylotion som jeg bare må ha, den lukter virkelig godt og lukten holder seg lenge.

Bruker du å ha spa-dag på søndager?

KONKURRANSE, vinn solkort til 500 kr!!!!

Etter interesse fra dere lesere om flere konkurranser setter jeg i gang en ny. Premien er solkort fra brun og blid til en verdi av 500 kr og tenker dette er perfekt nå som det er så kaldt? Om deltakelsen er stor vurderer jeg også å komme med en trøstepremie med solkort til en verdien av 200 kr!

Det eneste du trenger å gjøre er
♥ skrive en kommentar med hvorfor DU fortjener å vinne denne premien
♥ skrive e-postadressen din så jeg kan kontakte deg

Ønsker dere alle lykke til og håper premien falt i smak! ♥

Avsluttet!!Mye på hjertet

(http://apps.facebook.com/jinglecreator/?ItemGuid=e24d07bf-f298-41bc-b30b-f121a1fe998b STEM! Syns denne er mye kulere en de andre, og fortjener en premie for det gode arbeidet som er gjort.)

Noe av det beste som finnes er når man legger seg i nyvasket rom med nytt sengetrekk på senga, og det bestemte altså jeg at jeg skulle i natt! Satt på god musikk og danset meg gjennom rotet, det trengtes virkelig siden jeg er så sløv å tenker bestandig at klærne går i klesskapet av seg selv! Er litt for flink til det altså, men nå har jeg gjort det å det er deilig. Skal bare skifte på så er jeg klar for en god natt søvn! Tommel opp for meg i dag :DForresten, tusen takk for fine kommentarer på forje innlegg! Har nå valgt en random kommentar i innlegget under, og det ble kommentar nr 14: MONA! Send med en mail med adresse så skal jeg få sendt det så fort som mulig. Er dere interessert i flere solkort konkurranser så skriv det i kommentarfeltet! Har trossalt en stor bunke som skal ut, men om det ikke er noe interesse får jeg heller vente.. Vil du ha flere solkort konkurranser?

Love love love

Noe jeg virkelig elsker så er det pakker i posten, hvertfall når det er helt uforberedt! Fikk vinterens beste gave i dag, å den skal utnyttes de nermeste månene!!!! Skal selvfølgelig ikke ha alle selv, så blir nok en del konkurranser fram over så vi er flere som kan kose oss en halvtimes tid i sydenland.

Var solkort fra brun og blid i pakken ja, å det passer godt for jeg elsker brun og blid! Trekker ut en tilfeldig kommentar i dette innlegget som skal få et solkort hos meg, bare siden jeg er så søt å i lykkerus. ♥ Brun og blid

Typisk Kvaløya

Har lenge trodd det har vært et spøkelse eller noen i huset på natta, og i natt måtte jeg bare finne ut hva dette var. Tenkte å se ut av vindue for å se at det ikke var en bil eller noe annet som bråkte, og det gjorde jeg! Det var ingenting, helt til jeg så under vinduet. Der sto det en liten kalv rein, og når jeg hylte som bare det kom det en til snikende fram. La meg til å sove med hjertebank for å si det mildt!I dag er udyret tilbake utenfor huset og jeg ble like skremt... Se på hornene!!!
Kommer forresten en liten overaskelse til dere senere, så følg med!

Strømpedilla

Har fått en stor kjærlighet for strømpebukser med mønster, og har senest i dag innvistert i flere. Samlingen min øker sakte, men sikkert hos meg! Syns det er godt å kunne ta på seg strømpebukse når man skal ha på seg kjole, slik at det ikke blir kaldt! Det har også kommet en del strømpebukser og tightser i ull inn i skapet mitt, og disse elsker jeg virkelig. Liker ikke å fryse så de er vell midt i blinken for meg i og med at jeg hater å bruke bukse. Liker du strømpebukser?Trenger det nå

Gradestokken kryper lenger og lenger ned og jeg kjenner det er like før jeg fryser ihjel.. Man kan ikke lenger tenke på å kle seg bra for da fryser man ihjel! Her må man på med alt av ull og varme klær man kan finne, og enda er det ikke nok... Noen som vil spandere en tur til Gran Canaria på meg? Håper tiden fram til vinterferien går raskt og at jeg har klart å spare penger, for jeg trenger litt varme og brunfarge nå!
Vinterferien 2010, første gang alene!

Jeg er hekta

Jeg har altså blitt hektet på noe jeg hatet som bare det!! Fikk Regines bok i julegave å leste den ut på under en uke, og det sier en del. All skryt til hennes familie og venner som har laget den og skrevet så mye fint, jeg er veldig imponert og må innrømme det ble en del tårer! Ettersom jeg er blitt hektet måtte jeg investere i en ny bok og valget ente på Idas dans siden det var noen som anbefalte meg den. Det passet meg perfekt siden jeg selv danset ballett i mange år nå jeg var yngre, og at jeg allerede har satt meg inn i denne bokformen. 

Har lest rundt 40 sider til nå i boken og den virker foreløpig kjempe bra! Gleder meg til å sette meg enda bedre inn i boken og kanskje slippe noen tårer. Er ganske stolt av meg selv som har klart å lese en hel bok og er allerede på min andre! Håper jeg fortsetter slik.. Har du noen bøker å anbefale meg?

Tilbake til hverdagen

Nå var julen over for denne gang og 2011 er i gang, det vil si at hverdagen er tilbake for fullt. Ente desverre(for min egen del) med at jeg døgnet i natt for å komme meg på skolen til riktig tid. Viste seg fort at jeg ikke var den eneste som hadde gjort det for her ligger det folk å sover på golvet og det lukter kaffe.  Gleder meg til denne skoledagen er over så man kan få seg en time på øyet, og gleder meg hverfall til å legge meg i kveld! Fikk du sove i natt og kom deg på skolen til riktig tid?Er egentlig ganske våken til ikke å ha sovet, men tror jeg er på tur til å bli overtrøtt. Ikke bra for de som sitter her i rommet! Haha.. Skal en liten tur til byen etterpå å se om det er noe fint å finne på slaget, håper vikelig det er noen skjulte skatter å finne. Tenkte også å kjøpe meg boken "Idas dans", noen som har lest den? Har også et håp om at beste gutten har tid til meg litt senere, alltid godt å ha han der når man er trøtt og sliten! Min energikilde og oppmuntrer

Nytt år, nye muligheter?

Nå er 2010 over, og vi kan legge dette året bak oss! Gode og dårlige minner blir gjort om til erfaringer som vi tar med oss inn i det nye året, og vi kan ungså å gå i samme feller. 2011 skal trossalt bli et bedre år(?), og man skal få gjort alt man ikke rakk i året som gikk. Gårsdagen ble ikke like bra som forventet, så ble ikke en veldig bra start! Har i allefall satt opp noen nyttårsforsetter, men vanligvis er det bare ord som blir skrevet ned, men i år SKAL jeg holde dem. Har du satt opp nyttårsforsett? såfall hvilke?

Dagen i dag har gått til avslappning, med cola og Regines bok! Har nesten lest ut hele boken på 4 dager, og det sier litt. Jeg hater å lese bøker (som jeg har skrevet tidligere), men denne boka har jeg virkelig satt meg inn i! Den har fått meg til å føle meg heldig, og fått meg på andre tanker. Har du lest den?

Godt nyttår allesammen! ♥

Katrineoien@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits