Going crazy

Vi har endelig fått studio på skolen som inneholder alt av utstyr som trengs for å ta bilder, og det var virkelig på tide! Måtte selvfølgelig teste det ut når man endelig fikk muligheten og tok derfor med meg Eivind opp i studioe, for han er utrolig dyktig. Jeg lærer faktisk mye av å observere hva han gjør og av å få litt opplæring av han!

Vi fikk tatt en del bilder, og det var sykt morsomt.
Alltid gøy å stå forran kamera til flinke mennesker!
Hva syns du?Vinnerne av konkurransen

Nå er konkurransen avsluttet og vinneren trukket. Interessen har vært høvelig stor og har derfor bestemt meg for å gi bort en trøstepremie også! Syns egentlig alle som har deltatt er verdige vinnere og alle har hatt en god grunn til å vinne, men jeg har ikke mulighet å kunne gi til alle. Om du føller med her på bloggen framover kan jeg avsløre at det kommer flere konkurranser senere!

Vinneren er: Maja Pedersen

Trøstepremie går til: Anna og Helenus

(Husk og svar på mailen, så skal jeg sende de så fort jeg har mulighet!)

This year's valentines day

Mange ser på denne dagen som bare tull og en kjøpe plikt, og det forstår jeg! Husker selv for noen år siden når man var så skuffet over og ikke få noe valentineskort fra gutten man var forelsket i, vi i jentegjengen laget heller kort og kjøpte gaver til hverandre. Er man singel er nok ikke dette den beste dagen i året, vertfall ikke om man har venner som snakker om hva de skal gjøre med sine kjære.

Syns ikke man skal sette seg inne å sutre om man ikke har en kjæreste å være med, det er trossalt en helt vanlig dag hvor man kan gjøre det man vil. Om man ønsket en liten markering på denne dagen kunne man jo ta med seg sine bestevenner og funnet på noe koselig med dem, for man er jo glad i dem også?Nå noen år senere syns jeg dette er en utrolig koselig dag hvor man har en god unnskyldning for å avslå avtaler og skru av telefon og andre kommunikasjons metoder. Man skal jo trossalt kose seg med den man er glad i etter amerikansk tradisjon! Jeg og min kjæreste har hatt en super dag med middag ute og en liten shopping runde hvor jeg fikk med meg en bukse og ynglings parfymen min hjem, uten å ha brukt noen penger. Avsluttet dagen med tv og kos, man trenger av og til å pleie forholdet selv om man har det supert♥

Min unnskyldning var vertfall at det er valetines day, så sorry til dere som ikke får kontakt med meg i dag..  Hva har du brukt dagen på?

Opprydning i parfyme samingen

Parfyme blir ofte stående som pynt hos meg, men tenkte i dag jeg skulle rydde litt i dem siden noen burde vært kastet for flere måneder siden. Klarer aldri å kaste en halvfull parfymeflaske, men heller ikke bruke den opp siden den er så dyr. Dette må jeg virkelig slutte å tenke, hvertfall etter å ha kastet en hel hau med halvtomme venner i dag!

Parfyme har vanligvis en holdbarhet på 1 år +/-, men man kan redde dem enda lengre med riktig oppbevaring. Bevar dem kjølig, i mørket og langt unna sollys (parfymen kan faktisk bli ødelagt etter bare en uke i sol). Det kommer også an på merket, om det er ånkli kvalitet holder den nok lengere en de man får kjøpt på h&m og cubus.

Min forhåndregel i dag var å ta farvell med alle parfymer som var gamle, ikke blir brukt og de som har endret farge, lukt eller konsistens. Ble dermed en drastisk forminsking i samlingen, men kjæreste har man så da har man ryddet plass til nye fra han. haha

Kaaaaaldt...

Gårdagens bilde var altså outfiten til et rave party vi skulle på.. Det var ble egentlig bare en stor skuffelse og hold virkelig ikke opp til forventningene. Folk var enten slappe eller for full, og dj-en faila!

Det har forestten snødd over 1 meter de to siste døgnene og kaldere blir det vell da?.. Har hatt et håp om at værgudene skulle la oss unnslippe en sur og kaldt vinter, men nå er jeg virkelig i tvil. Får vellheller pakke baggen min å reise sørover til sydenland, eller bare pakke meg inn som en eskimo i alt av varme klær som finnes! Tror jeg er kraftig deprimert av kulden og været... Trenger en tur på brun og blid ♥ for å få humøret litt opp!

HVA TRUR DU VI SKAL?

Ukas annbefaling

Sist jeg var hos frisøren fikk jeg virkelig dårlig samvitighet, for hun så at jeg ikke brukte noen som helst varmebeskyttelse når jeg sletter/krøller det! Har aldri tenkt over hvor viktig det egentlig er før hun fortalte det til meg, og har heller ikke orket bruke penger på det. Hun anbefalte meg en flaske med varmebeskyttende når jeg var der og den var overaskende billig!!

Har brukt den i over en måned og merker stor forskjell på håret, det er ikke like slitt og krusete som det var før. Anbefaler derfor alle å bruke varmebeskyttende, og om lommeboken er stram kan du jo kjøpe den jeg kjøpte på Nikita til bare 49 kr! Bruker du varmebeskytelse?

Katrineoien@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits