Gratulerer me dagen

Nå som klokken har bikket 12 er det den 30. mars og da har verdens beste kjæreste bursdag! Han fyller 20 og er nå gammel nokk til å kjøpe hva som helst på polet. Enste negative med at han fyller år i dag er at han ikke er hjemme, han er på ferie med familien! Jeg må finne på noe spennende til han kommer tilbake, ikke noe som koster kjempe mye penger for det har han allerede fått. Elsker deg!


Gran Canaria 2010!

Tante kos

Go kveld!
Lille Mari mor er på tante besøk i dag, hun er en av 4 heldige som har verdens beste tante! Gaver, kos å utforsking i sminkepungen er noe av det som topper meg fra alle andre tanter. HAHA, hun liker allefall å være her! Opp gaven med å skal være voksen å ikke lære dem stygge ord og negative ting er en stor utfordring, allefall når de er med ut blandt venner.


Kosebilde av meg og Mari, leppen er teit pågrunn av snus -.-
Har du tantebarn?

Små skatterStore ringer kan gjøre om et kjedelig antrekk på 1-2-3! Selv har jeg sikret meg noen store godsaker som er utrolig fine. Det er også en av vårens store moter med store ringer og smykker! Elsker det

Hva er din mening om store ringer og smykker?

Dra tilbake

Da var man tilbake på blogg.no etter mye fram og tilbake! Har brukt den siste tiden på andre sine blogger og blitt veldig inspirert til å begynne igjen. Håper jeg klarer og holde meg lengre enn en måned nå! Har vurdert å skrive dialekt, men starter med bokmål såfår vi heller se etterhvert! Nå får dere bare ønske meg lykke til og husk at både ris og ros blir godt tatt i mot.

Katrineoien@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits