Mitt naturlige hårHer ser dere hvordan mitt hår ser ut når det er helt naturlig, uten at jeg har gjort noe som helst. Har bare vasket det, sovet og stått opp. Dette er også min naturlige hårfarge, og som Tuva sier: "Det er ikke mange som er på vår alder som aldri har farget håret!". Kan vell være litt stolt her?

Krøllene er også naturlige, men er ikke spesielt glad i dem så de blir slettet med slettetang så ofte jeg har tid. Elsker egentlig å la håret være naturlig uten produkter, det er så mye lettere og mykere da. Ser nå at jeg trenger en stuss også, slitte tupper er ikke fint!! Har du krøller?

Bloggen er 1 år!

I dag er det akkurat ett år siden jeg skrev mitt første innlegg i denne bloggen. Hadde da blogget en stund før, men ble lei og sluttet. Valgte å starte opp igjen, og hadde et mål om å holde lengere på denne bloggen og kan vell si jeg er stolt nå som det er gått ett helt år!

Skal sies at det har vært flere oppturer og nedturer ved min blogg, både på statistikken og inspirasjon! Føler uansett at jeg har lært mye mer om meg selv og syns det er gøy å se tilbake på ting jeg har gjort for ett år siden, men tenk hvor flaut det blir om noen år! haha, kjenner jeg gleder meg.. Har heldigvis fått dokumentert en del av ungdomstiden min, og kan tro jeg vil sette pris på det uansett! Alt er jo samlet på en plass :))
 

Kjærestegave

Må først innrømme at jeg elsker å få gaver, vertfall de man får bruk for eller noe man virkelig ønsker seg!

I flere måneder har jeg klaget over kjedelige bussturer (må få startet på lappen), og på en mp3 spiller som min bror eide engang i tiden. Tror min kjære Simon ble ganske lei av dette siden jeg plutselig fikk en kjempe søt mp-4 spiller fra han! Må innrømme at den er super bra og den har mye bedre lydkvalitet en de fleste ipod?er jeg har testet + at den er rosa. Så nå kan jeg endelig ha med meg min kjære musikk overalt igjen, og denne gangen skal jeg ikke rote den bort!! Liker du å få gaver?
Make-up in the bed

Tiden gikk plutserlig fra meg å må snart løpe avgåre, men kan jo ikke se ut som en dass heller så en rask make-up måtte til. Satt faktisk i sengen med verdens dårligste lys, men det ble ganske bra til forholdene å være! Skal nå bare hive på meg noen penere klær å komme meg avgåre, så dere får ha en fin kveld videre♥ Hva skal du i kveld?

Når skolen tar over

De siste ukene har vært utrolig tunge og utmattende, og skal ikke legge skjul på at jeg flere ganger har hatt lyst å gi opp hele skolegangen. Vi har holdt på med særemne og mye annet skolearbeid generelt! Alt har hopet seg opp og jeg har måtte sittet i flere timer med ting som jeg enten ikke har forstått, hatt tid til eller hatt lyst til. Har rett og slett ikke fått gjort annet en skolearbeid, og det er tungt å ikke få leve som normalt! Nå er heldigvis denne uken ferdig og ting roer seg litt ned, så nå kan jeg endekig sette meg ned for å slappe av. Jeg føler meg allerede flere kilo lettere og kan smile igjen!Skal hverftall nyte denne kvelden sammen med søte jenter og verdens beste kjæreste♥ Må få ladet batteriene til enda en tung uke, men jeg er positiv for det er under 3 måneder igjen og det MÅ jeg klare.. Klarer ikke tanken på å gå dette året om igjen!! Har du noen gang vært så skolelei at du ville slutte?

Love love love

Når jeg reiste fra Oslo var jeg fri for foundation, men det passet jo perfekt siden vi hadde tid til å gå innom taxfree'en. Etter mye om og men bestemte jeg meg for å prøve Guerlain sin, og jeg elsker den allerede! Den er halv dekkende og fukt givende så passer perfekt til de som ikke vil ha et flatt og tildekt ansikt, men heller vil dekke ujevnheter og andre ting man vil. Lett er den også å påføre og den lukter heller ikke noe spesielt!  Velkommen i sminkepungen kjære foundation ♥ Hvilken foundation bruker du?

Random Outfit

Hadde 10 minutter på å komme meg opp av sengen og springe til bussen i morrest og det resulterte i å kle på seg det første jeg fant, og gå uten sminke resten av dagen. I mitt tilfelle er ikke dette så nøye, for jeg tar ikke meg selv så høytidelig! Hadde heller ikke rukket å pakke ut av baggen når jeg kom hjem så det lå klær over alt å da gikk det fort å rive tak i noe, så når bussen kom hadde jeg allerede ventet noen minutter på holdeplassen.

Tipser derfor om å legge fram klær dagen før å ha pakket klar sminkepungen, da rekker du skolen uansett om du forsover deg!

Ukas anbefaling(?).. Hvordan få hvitere tenner

Fikk en kommentar om hvordan jeg holder tennene mine så hvite og tenke derfor å dele det med dere..

Jeg mener ikke mine tenner er spesielt hvite, men hvite i forhold til hva jeg utsetter de for. Tror egentlig det har med gener og arv å gjøre og kanskje en grundig tannpuss? Tenkte jeg skulle fortelle dere min tannrutine, selv om den ikke er noe spesielt.

(illustrasjonsbilde fra google)

♦ PUSS TENNENE GRUNDIG:
- Siden jeg fikk min første tannbørste har tennene blitt pusset godt, og flere ganger om dagen. Passer alltid på å pusse hele munnen og fjerne alt av "plakk" og "puss" som ikke skal være der.

♦ TANNKREM:
- Hvilken tannkrem man bruker tror jeg er en av de viktigste delene for å få hvite tenner. Selv bruker jeg Zendiums sine tannkremer siden jeg reagerer på såpestoff i andre. Har også testet ut Pepsodent White Now, og den funker overaskende bra. Annbefaler å teste den om man ønsker hvitere tenner, men effekten forsvinner fort når man ikke bruker den på en stund.

♦ FLUOR:
- I mine yngre dager fikk jeg alltid en fluortabbelett (de er jo litt gode), men etterhvert gikk jeg over til flytende fluor på flaske. Dette tror jeg gjør tennene sterkere og innbiller at de holder seg hvite(?) 

Mer en dette gjør jeg ikke, men håper du fikk svar på det du lurte på. Om man ikke har hvite tenner, men ønsker det kan man jo bleike dem eller bruke rød leppestift(?). Hvordan er dine rutiner?

We will rock you

Etter timer ute på tur har jeg nå satt meg ned for en stund, har gått rundt i butikker i flere timer for så å dra på musikal! Er rett og slett helt utslitt.. Blir godt med mat nå snart, lasagne! ♥

Var på en musikal med de beste låtene fra Queen, og den var sykt bra! Kjempe flinke folk, en god fortelling, SYKE kostymer og kjempe kule sceneoppsett gjorde det virkelig til en spesiell opplevelse, og jeg kunne godt sett den igjen. Har aldri vært noe Queen fan og ikke hørt noe spesielt på det, men det var bra uansett og jeg fikk nesten hakeslepp når jeg fikk høre at sanger jeg har hørt faktisk var deres.

Anbefaler den virkelig til de som har mulighet til å se den, for det er virkelig verdt pengene!! Eller kanskje du har sett den allerede?

Ankommet Oslo

Endelig annkommet Oslo etter en stressende morgen, tror nemmelig jeg lider av flyskrekk... Er ikke direkte redd for å fly, men blir utrolig dårlig hver eneste gang jeg setter føttene inn på flyplassen for å reise! Har du flyskrekk?

Sitter nå godt trøkt i godstolen til min kjære tante og ser ut over Oslo, kjenner det er litt skuffende å dra fra Tromsø når det var sol og godt vær for så å komme hit til et snø vær uten like! Trosser været og drar på shopping uansett, kanskje til ett senter i nærheten.

Klar for shopping

Tromsø by er en dritt shopping plass, man finner bare rester fra det de har i sør. Enten finner jeg ikke størrelsen min eller noe som er fint, og dette blir bare mer og mer fustrerende. På den siste måneden har sjekket butikkene flere ganger, men det eneste jeg har fått dratt med meg hjem er en bluse, en bukse og en genser siden jul. Dette gjør virkelig noe på shopping miljøet, og kan med hånden på hjerte si at jeg hater å shoppe her!

Reiser  heldigvis til Oslo i morgen, og gleder meg sykt til å komme i andre butikker en det vi har i lille Tromsø. Ikke minst gleder jeg meg til å gå i butikker vi har her, men som ikke har fått inn de nye varene så de kommer ikke hit for om flere måneder! Skal værtfall innom gina tricot siden de har mye fint, som ikke koster super mye. Må vell også innom zara og alle de andre butikkene for å få med meg noen god biter. Åh, jeg gleder meg!!

Liker du å shoppe?Sol og pizza

Våknet med sol inn igjennom vinduet, og kjente allerede humøret ble på topp. Gleder meg sykt  til snøen er helt borte og solen skinner som bare det, og ikke minst at gradestokken stiger til mange pluss grader! Jeg er virkelig ikke en vinterperson, kunne godt hatt sommer hele året..

I skrivende stund sitter vi å venter på pizza fra pizzabakeren, og har nå ventet i 2 timer.. Vi sulter snart ihjel!!! Random blogg innlegg, men er alt for sulten nå.. Hvor lenge har du ventet på pizza ?

Ett kvelds innlegg

Da var pakkingen snart klar, godt å være klar to dager før. Det er ikke slik til vanelig, da er det pakking en time før flyet går, så nå er jeg stolt! Tar meg derfor en vellfortjent tur til min kjære og blir vell der til i morgen ♥

Tusen takk til alle som har vært innom bloggen min i dag, og til dere som har vært flinke til å kommentere! Dere gir meg mye mer inspirasjon, så om dere vil ha masse oppdateringer må dere bare fortsette slik. Setter stor pris på vær og en av dere! ♥

Jeg fant, jeg fant

Blant all pakking og rydding fant jeg masse klær og tull jeg har leitet lenge etter, og ikke minst mine små skatter! Tidligere har bare funnet en og en, eller ingen av dem og leitet meg halvt i hjel etter dem. Nå er nesten alle parene jeg husker jeg har på plass og fant derfor ut at jeg skulle samle dem på en plass så jeg slipper lete neste gang jeg trenger dem. Av og til lønner det seg visst å rydde!!
Liker du å finne igjen savnede saker og ting?Pakke pakke pakke

Sto opp for ett par timer siden og begynte da å pakke ned klær til Osloturen, og her er det enda full pakking for jeg må selvfølgelig prøve alt av klær. Det tar kjempe lang tid.. Vertfall når jeg prøver å slå to fluer i en smekk med å rydde litt samtidig, men det funker ikke helt! Tror jeg skal ta meg et lite avbrekk nå å dra til burger man for å feite meg litt opp, og etterpå ta meg en tur til brun og blid. Vinterferie ♥
Hva gjør du i dag?

Ny inspirasjon?

Har endelig fått satt sammen nytt design til bloggen, og ble faktisk ganske overasket over resultatet. Kjenner ordene html og css får meg til å bli kvalm, men allerede er inspirasjonen til å blogge bedre. Rart hvor mye designet kan gjøre!
Liker du det nye designet mitt? Er det noe som bør endres/mangler?Love love loveKveldens OUTFIT

Nå er jeg på tur ut døra for å dra i bursdag, og tenkte derfor dere skulle få se kveldens outfit. 
Har lite tid så måtte bare ta det som lå fremst i skapet, men elsker skjørtet!! Hva syns du?

Endelig kom den...

etterlengtede vinterferien her i Tromsø også, kjenner det passer godt nå! Trenger litt tid til å slappe av å få unnagjort en del ting! Blir vell å sitte inne i flere dager nå for å jobbe med særemne for skole er viktig, men kjempe tungt..

Reiser til Oslo på torsdag for å shoppe og møte nære og kjære, og det tror jeg blir bra! Alltid godt å komme seg ut av lille kjedlige Tromsø.


Er det forresten noen som vil jeg skal blogge om noe spesielt eller noe dere lurer på? Trenger litt inspirasjon som dere sikkert skjønner om dere blar nedover...

Katrineoien@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits