Da braker det løs

Vi i Tromsø starter russetiden først i dag, har sett at lenger sør har flere allerede gått i buksene sine i over 1 uke om ikke mer. Tradisjonen holdes alle fall oppe her i nord, og vi fleste russ skal til "bukta" som er ett ute område hvor man er på sommeren. Her vil dåpen foregå og masse fyll og fanteri! Håper været holder seg for vi har faktisk fått sol i dag, og jeg er kjempe glad for det!

Om det blir mindre blogging i 17 dager må dere ikke hate meg, for jeg er altså russ og skal ha det gøy!

Vinneren av parfymen

Har faktisk klippet opp 304 lapper og skrevet alle nummerne på! Haha, dårlig liv sa du?

Siste sjanse

I morgen trekker jeg vinneren av konkurransen, har ikke funnet ut hvordan så har du noen eksempler tas det godt i mot! Tenker å starte en ny fortest mulig, for jeg elsker å del ut ting til dere. HUSK og meld deg på og kom tilbake i morgen for å se om du er vinneren! konkurranse her! Du kan vinne en av disse herlighetene, så fort deg.

Klage klage klage

Sorry folkens, men humøret kommer seg ikke tilbake når været er helt forferdelig! Måtte i dag sitte på bussen i 1 og en halvtime for å komme meg på skolen, vanligvis tar det en halvtime -3 kvarter. Det er faktisk mer snø nå enn det har vært hele vinteren, og det er iskaldt så russetiden ser ut til å bli en kald opplevelse.


Hadde det vært januar hadde ikke denne snøen vært noe problem, og bildene hadde kanskje vært fine! Vi er faktisk snart i mai og da SKAL snøen være borte. Dra meg vekk her i fra.. noen som skal til Syden og har plass i baggen?

Irriterendeeee

Hva er det mest irriterende som fins? jo når man er sikkerlig tørst og finner en brus automat med byen billigste skilt på. Man teller alle små pengene sine og finner akkurat 12 kroner. Smilet kommer og man putter på pengene, en etter en. Trykkes på den knappen med hvilken brus man vil ha og får omentrent vann i munnen, men så raser verden sammen. DU har gledet deg hele veien til å få slukket tørsten og nyte en iskald brus, men den kommer aldri ut av automaten! Forsiktig slår man i den, men brusen kommer enda ikke ut.


Tatt av Eivind


Akkurat da kommer en venn gående, og du spør pent om du kan låne 12 kr. Putter disse på som i sta med ett nytt håp, men den svikter igjen! På den lille lappen som henger på automaten står det ett nummer man skal ringe og du trykker ivring inn nummeret på telefonen og ringer, man venter og venter. Da kommer du til en innspilt svarer som forteller deg at kundeservice har åpent mandag-fredag! Dette skjedde selvfølgelig på en søndag og man må gå tørst hele veien hjem. Gud så irriterende!

Tromsø suger

Har vært å snakket med en journalist i dag sammen med 3 andre i klassen! De skal slå sammen klassene på media og kommunikasjon slik at vi får mye dårligere skole tilbud. Synes det er for dårlig allerede, så håper ikke dett blir gjennomført! Dette er altså løsningen på å spare penger, men ishall kan de bygge. Har ikke ord for hvor irritert man kan være på kommunen og alt som styrer denne byen! Ingenting er som vi innbyggere ønsker. Ølsalget stenger alt for tidlig, de sløser penger på ting vi ikke trenger og strammer inn der vi trenger det mest, andre regler og ting er helt sykt!

Når man er ferdig på skolen skal man fort som fy bort fra denne plassen!!!!!Tatt av Eivind

Legger med dette bildet så innlegget ikke skal bli bare grinete, men det er en slik dagen er i dag! Er bare irritert og lei, regner med det har en god del med været å gjøre også. Får håpe humøret er bedre i morgen, da blir det mer blogging!

Nå er vi klar

Russetiden starter om 4 dager, og jeg selv gleder meg som en unge! Har i dag vært med Leyla, Helena og Sunniva for å feste på merkene. Etter 4 timer var vi fornøyde og det var en utrolig deilig følelse å se den ferdig så tidlig. Jeg som er en siste liten person er faktisk ganske stolt, har gjennomført noe før tiden!


Foran og bak


På rumpen


Russekortene som er laget i full fart!

Hva syns du om russebuksen min?

Standard søndag?

Søndag er standard kino dag for meg. I Tromsø har ikke vi ungdommer så mye å ta oss til, så da bærer det på kino! Vi har en ganske ny kino med mange saler, og disse er ofte fulle på søndager. Regner med det er fordi søndager er dønn kjedelige. I dag skal vi se kick ass, og jeg håper denne er bra for det er ganske lenge siden jeg har sett en bra film!


Har du sett denne filmen?Selvfølgelig bruker også jeg søndager til å kure håret og rense huden, så det blir resten av kvelden brukt til! Er så sykt digg å legge seg når man er helt ren og freash!

Hva bruker du søndagene til?

Hva var i pakken?

Det som var i pakken var en kosedress, har ventet kjempe lenge på denne! For de som lurer på om jeg synes det er hot eller not med kosedress kan dere lese innlegget om det her! Har vunnet denne på en konkurranse for en god stund siden og har derfor ikke betalt for den, valgte mørke rosa siden jeg er veldig glad i "jente" farger!

Har du kosedress?

Svar på spørsmålsrunden

Sorry for sovetryne, dette var filmet ganske sent! Svart så godt jeg kunne, men er det mer dere lurer på så skriv det i kommentarfeltet eller send meg en e-post! Katrineoien@hotmail.comBloggene jeg leser fast har jeg valgt å skrive ned:
www.tuvaw.blogg.no
www.tcmn.blogg.no
www.marteid.blogg.no
www.kristinefargerik.com
www.maribekke.blogg.no
+ mange flere som ligger på topplisten!

Herregud for en herlig dag!

Våknet igjen med sol og en god temperatur, utrolig deilig. Hele kroppen har dobbelt så mye energi en for ett par dager siden! Elsker "våren", skriver det i gåsetegn for i Tromsø har vi dessverre ingen ordentlig vår. Man våkner bare en vakker dag og det er sommer, rett og slett! Misunner de som har virkelig vår nå, håper snart vi her oppe finner hestehov.Smil og vær glad for hver dag som går, så skal du se hvor mange venner du får!


Farvell snø, ses kanskje igjen til neste år

Fikk foresten en pakke i går, gjett hva som var i den? Skal fortelle etterpå, men de som gjetter riktig skal få ros!

Søteste dingsen

Denne lille saken er noe for seg selv, utseendet har den med seg og lukten er enda bedre! En blanding av kokos og vanilje kan man ikke la vær å smøre på leppene sine. Jeg elsker denne og synes den er så utrolig søt, har den faktisk i alle 3 fargene. Liker du gode lukter vil jeg anbefale denne!

 
Har du noen gang sett noe så søtt?

Åh, så glad!

Våknet tidligere i dag av at solen skinte inn gjennom vinduet på rommet mitt, å gud så glad jeg ble! Sto opp med gang og fortet meg i klesskapet for å hente sommer sko! Ute var det mer fantastisk en det så ut som, og jeg ble enda mere glad. Sol gjør virkelig noe med oss sure nordlendinger, så mange smil rundt i byen og det varmer enda mere! Nå er det ikke lenge igjen til vi kan begynne å gå i shorts her heller. Var forresten for første gang i år på kafé ute, selv om det ikke er så kjempe varmt var det kjempe artig og koselig! Kommer forresten video med svarene på spørsmålsrunden etterpå!Se så glad! Herregud, føler meg som en liten unge igjen som vil ut å leke i god været!

Er det fint vær der du bor?

Dagens outfit

Nå har jeg akkurat kommet hjem, ble bare en natt av en eller annen grunn! Det var like greit, for da kunne jeg dra hjem til pizza og data! Har forresten drevet å tømt klesskapet i flere timer for å finne en fin og perfekt outfit! Det jeg og mine venner fant ut var at vi skulle være inspirert av Michael Jackson og Jacson 5, dette var sykt morsomt og alle fall alle kommentarene folk har gitt oss. Vi er kjempe fornøyde med outfiten og skal ha dette på oss mye oftere!


Mia, meg, Helena (michael jackson), Leyla og Oline!

Dette er selvfølgelig en spøk for dere som ikke skjønte det!! Bildet er fra halloween i fjor når vi skulle på halloween party. Kostymene skulle forestille Michael Jackson og Jackson 5 i jente versjon, syns dere vi klarte denne oppgaven?

Frisk som en fisk?

Da var man frisk, alle fall så man kommer seg ut av sengen! Tror dette kommer av alle god bedring kommentarene, dere er så søte. I morgen drar vi innover til gokk igjen, eller Malangen for de som ikke husker det fra tidligere. Tror dette kan bli en lærerikt og spennende, men samtidig jævelig. Skal bo sammen med Olav i 3-4 dager og bare ha han der, ingen av alle de andre snille vennene mine. Han er sikkert så slem at jeg ikke får låne verken mac?en eller iphonen til å blogge, så om det ikke er noe aktivitet her før torsdag eller fredag kan dere klage på han! Ønsk meg god tur da.

Om jeg ikke er tilbake til etter helgen må noen etterlyse meg, da har Olav funnet på noe sikkelig slemt. Kanskje de etterlater meg på en liten holme ute i fjorden? Nå tuller jeg fælt, Olav husk at jeg er litt glad i deg kompis!

Parfyme i mitt <3

Er det noe jeg virkelig elsker er det parfyme! Man får liksom vist hvem man er gjennom lukt, og alle har sin helt egen selv om mange bruker den samme. Selv gjenkjenner jeg personer i forskjellige parfymer! Parfyme er noe man selv må finne ut om man liker og om man passer til! Mitt triks for å finne ut om jeg passer en parfyme er å bruke den en stund, og om lukten forsvinner helt etter en kort stund passer man den, altså at man ikke lukter den selv! Selv har jeg sykt mye parfymer, men bruker under 1/5 del av dem.

Her er de jeg bruker nå for tiden:


DKNY - Be delicious. En ganske søt og avslappet lukt, passer godt våren og er en blanding av masse spennende!


Dolce & Gabbana - the one. En duft som lukter dyrt og lukseriøst, den får rett å slett fram superstjernen i deg og har en duft av blomster og vanilje.


Lacoste - love of pink. Dette er en ny versjon av den tidligere, og denne er enda bedre. Søt duft som også passer til våren og har en duft av vanilje, blomster og frukter


Versace - bright crystal. En frisk og sommerlig duft, som tiltrekker det motsatte kjønn! Har aner i duften som granateple, peoner og magnolia!Husk at du kan vinne en slik i konkurransen her!

Hva er din(e) ynglings parfyme(r)?

Åh, gleder meg

Ligger nå å ser Sex and the city, og det må være noe av det koseligste som fins. Er så utrolig gøy å se hvordan de har det og ofte man kjenner man seg selv igjen. Man lærer liksom av deres feil samtidig som man får inspirasjon av klærne deres! 4. juni har sex and the city 2 premiere, dette er noe jeg ser kjempe mye fram til! Håper jentene vil være med å se den, om ikke må stakkars Bengt tvinges med.


Du kan se traileren og lese om filmen her!
Gleder du deg like mye som meg?

Spørsmålsrunde

Har blitt etterspurt og siden jeg har fått en del nye lesere, flere som er innom og en god del spørsmål tenke jeg å starte en spørsmålsrunde. Da kan de som lurer på noe få svar på det, og kanskje bli litt mere kjent med meg! Spør om det du lurer på så skal jeg svare så godt jeg kan. Om det kommer en god del kommentarer skal jeg vurdere å svare på video!Hva lurer du på?

Syk, sykere og sykest

Har så klart blitt syk igjen, og jeg har ikke følt meg så dårlig i hele mitt liv. Feberen går opp å den som en berg og dal bane å hode mitt verken enda verre! Hvorfor blir man egenlig syk? Det er jo bare unødvendig, man mister en hel dag på og bare ligge i sengen. Eneste positive er at man bare spiser det man har lyst på, også har jeg større mulighet å blogge mer. haha


Ingen sminke og rosa slumme dress, ah deilig!

Handywoman

Her om dagen kom det en pakke i posten hos Bengt, han hadde kjøpt en gave til meg. Har ønsket meg den kjempe lenge, selv om ingen sikkert kunne tro at jeg kan noe som helst med verktøy og gjøre. Er faktisk ganske handy og kan fikse alt selv! Syns faktisk det er utrolig gøy, i alle fall nå som jeg har alt jeg trenger i en skjønn farge. Takk Bengt

Hadde du trodd noe slikt om meg?

Katrineoien@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits