Enda en russeknute i boks

Tilbake til hverdagen etter en sykt deilig ferie! Må takke dere søte lesere for de fine og oppmuntrende kommentarene, dere inspirerer meg virkelig. Tusen takk!♥

Ferien har gått i ett og har fått gjort masse på den lille uken. Har blant annet lekt i snøen, koset med min kjære, spist alt for mye godteri, fikset litt på bilen og badet i bukta. Vi badet altså i bukta her i Tromsø når det var 5 grader (det er en russeknute), men det var virkelig forfriskende! Håper bare ikke jeg blir syk nå, for russetiden lusker jo rett rundt hjørnet. Legger med ett bildebevis på at vi badet siden jeg ikke har noe annet på denne pc-n!  

Hva har du brukt påsken til?
Inspirer meg

Dere ser vell at jeg har lite inspirasjon for tiden..  Har heller ikke kamera som dere vet, men tenkte Tuva skulle få levere det tilbake snart! Kanskje jeg kan lese din blogg for å bli litt mer inspirert, eller fortell meg hva du vil lese mer om eller ha mer av på bloggen min! Åpen for alle forslag.. Hva vil du ha mer av? 

 


Påskeferie

Den siste uken har gått i ett, og påskeferien kunne ikke kommet på ett bedre tidspunkt. Trengte virkelig ett pust i bakken, og heller bruke tiden på ting jeg selv vil! Har henten russebilen og satt den i hagen slik at jeg kan puske litt med den når alle andre er borte, er ett koselig tidsfordriv det. Selvom jeg ikke forstår noe av bil, og plages en del!!

Heldig som jeg er har jeg fått påskeegg (allerede) av min kjære, stort egg stappfullt av godteri jeg liker! Var så godtesyk at jeg ikke klarte vente til påskeaften.. Tusen takk Simon ♥  Har du fått påskeegget?

 


Sorry for webcam bilde.. har ikke brukelig kamera tilgjengelig!!

Ukas anbefaling

Er det noe jeg elsker er det parfyme, og jeg skal innrømme at jeg syns det er digg når andre lukter godt! Ukas tips går derfor ut på å finne seg en favorittparfyme og skape sin egen duft! Dette kan være utrolig vanskelig og tidskrevende, men med noen få tips kan man slippe å komme hjem med en flaske som blir stående til pynt.

Finn ut hvilken dufter du liker
- Duftnotene er søte, friske, fruktige eller krydrede og om man har funnet ut hva man liker før man drar får man ett mindre antall å lete i.

Ikke kjøp det samme som andre, bare for det lukter godt på dem
- Vi mennesker er forskjellige og lukten blir derfor også forskjellig fra person til person, man skal trossalt bruke og like den selv!

♥ Finn ut hvilken styrke du vil ha
- Parfyme er delt inn i fire grupper (Eau de Cologne, Eau de Toilette, Eau de Parfum og Parfum eller Extraits) etter hvor sterk de er. Når parfymen er sterk vil den vare lengere, lukte sterkere og som oftest være dyrere.

Hvilken parfyme bruker du? ♥

Skaruamouche 2011Har selvfølgelig vært og fikset på russebilen i dag også siden det har vært bra vær og 9 grader.Ser ut som det går mot lysere og varmere tider her i nord også, ENDELIG!!  Vil du følle utviklingen av bilen kan du like siden vår på facebook her!!  Gjenstår en god del, men vi jentene står på så ferdig skal den bli :D

Har du likt bilen vår på facebook?

Små positive ting i en mandag

Mandag, ny uke nye muligheter? Håper på det siden forrige uke sprang i fra meg, og alt jeg skulle ha gjort ble stående urørt. Denne uken må jeg nok være litt mer effektiv for å rekke alt som skal gjøres. Dette er egentlig den mest ufyselige dagen i hele uken, men jeg har funnet noen små positive ting for å motivere meg selv. Kanskje det kan inspirere deg til å like mandager litt bedre og?

♦ Nå kan man begynne å planlegge hele uken.

♦ Sex and the city går på tv 3.

♦ Bare 5 dager til helg.

♦ Man får tilbake døgnrytmen (?)

... og i mitt tilfelle er vi litt tidligere ferdig enn 4.

Hva liker du med mandager?

Stressa

Ser statesikken har økt kraftig etter innlegget til Tuva, og regner med flere da blir skuffet over at det er lenge siden jeg har oppdatert. Har dessverre ikke hatt tid til å prioritere bloggen i det siste for vi har mye skolearbeid og vi holder på å style russebilen. Lover å komme sterkere tilbake når jeg har tid og regner med det ikke blir kjempe lenge til! Dette er også grunnen til at søta Tuva har fått låne kamera mitt, for har rett og slett ikke tid til å bruke det heller. I tillegg blir jeg kjempe lei meg når det ikke oppdateres normalt der! Dere kan like russebilen vår på facebook her, å da kan dere følle med på det vi gjør!

Håper dere alle sammen stikker innom bloggen min senere når den er mer oppe og går, og i mellomtiden kan dere jo gi meg litt inspirasjon å fortelle meg hva dere vil lese om, eller vite mer om eller kanskje konkurranser?! Hva vil du lese om?

Katrineoien@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits