Nyeste mote, hot/not?

Håper alle har fått med seg den nyeste moten. Det har i alle fall min gode venn sunniva gjort, hun skal utdanne seg som stylist så dette er ett av hennes første skritt! Onepiece og sykkelhjelm.... 

 Hva syns du? Er det hot eller not?

Sommer det er det jeg vil ha, sommer det er det som er bra!

Solen skinner i dag og Tromsø er plutserlig en bra plass å være! Bukta er da plassen hvor alle er og i dag var det masse folk overalt med engangsgriller og badere i havet. Etter ett par timer har både skillet sneket seg på plass og grill lukten sitter i klær og hår! Ahh, sol og varme er det beste som finnes, ELSKER DET!!


♥ Randi, meg og Sunniva


Snusleppe og shorts♥


Sunniva fina!


Randi snuppelupp


ah, grill ♥

Nå er det ut igjen i fin været, ha en fin lørdagskveld!

Jeg drømmer

Skulle så gjerne ha lugget på stranden nå og solt meg, med sand mellom tærne å høre bølgene slå mot strandkanten. Kjenne solkrem lukten, klage på varmen og drikke en god drink! Ah, jeg drømmer, men i stede sitter jeg i kalde tromsø med kulden trødd helt opp til ørene. En nese som renner uten stopp og tett hals og lunger. Det som irriterer meg mest er at pappan min er faktisk i de varme strøk nå og koser seg, kom å hent meg pappa!


Sand mellom tærne, ahh


Vera snuppa mi og meg på Gran Canaria i vinter!


 Strawberry Daiquiri ♥

Ikke nå igjen...

Immunforsvar er noe tull.. og det er urettferdig hvordan det er fordelt! Meg selv har ikke fått noe bra immunforsvar tildelt, det svikter meg hele tiden. Kan ikke gå i ett rom med en person som har vært syk eller er syk uten å bli sengeliggende dagen derpå! Kanskje skylles dette en tidligere kyssesyke som man visst nok aldri blir frisk av? Har nå blitt syk igjen, eller blitt og blitt. Den kom vell i begynnelsen av mai og utvikler seg verre og verre hver dag, og jeg har testet alt av hostesaft uten hell! Tips mot å bli fortere frisk?


Mine bestevenner for tiden, selv om ikke alt funker like bra!


Føler meg som dette selvom det ikke er noen røde flekker i ansiktet

Nå skal jeg ta meg en slurk hostesaft, 2 paracett og en halsepastill for så å legge meg! Kanskje man er bedre i morgen?

Vår eller en stor løgn?

Nå har vi hatt ett par dager med fint vær i tromsø, snøen er smeltet og solen skinner som bare det! Er dette våren som kommer eller er det en løgn til, slik som forrje gang? Får håpe det ikke kommer mere snø, og heller blir virkelig sommer nå! Elsker varme, sol og ikke minst brunfarge.


17.mai blomster


Trærne er begynt å bli grønne


Tøysko og småsko er tatt fram

Hvordan er været hos deg?

Endelig ferdig!

Her er bilder fra i går når vi gikk i russetoget, ikke verdens beste bilder! Er kanskje ikke så rart når man tar bilde i fart? Sjekk det fine været vi hadde, oppbrettet bukse og greier! Er sykt glad russetiden er over nå, for jeg er blitt kjempe syk og hoster som bare det!


Gratulerer med dagen alle Nordmenn

Da var 17 mai her igjen og i år er det faktisk 198 år siden grunnlåven ble skrevet under om jeg ikke tar helt feil? Skal fortelle dere noe jeg sikkert ikke er alene om, men jeg HATER 17.mai! Denne dagen har så sykt mange tradisjoner:

♦ Stå tidlig opp på en fridag
♦ Gå i tog
♦ Spise masse godter og usunne ting
♦ Stresse rundt for å nå alt
♦ Feire dagen uansett vær (Sjeldent det er sol her)
♦ Kle seg pent
+ at i år er man fyllesjuk og ikke helt bra!

Uansett må man jo nyte denne dagen og si GRATULERER med dagen til alle man ser og kjenner! Solen skinner og temraturer er gått over 20 grader her i Tromsø i dag, jeg er bare glad jeg slipper bunad! Dette løfter dagen bra, så kanskje man liker 17. mai fra i dag? jaja, Gratulerer til dere også. Ha en fin 17. mai alle sammen!Liker du 17. Mai? 

Siste fyll

Nå er det siste dagen med fyll, siste dagen med en unnskyldning til å drikke! Føles ganske godt og vite at man kan skifte til normale klær, sove normalt og spise normalt. Er fordeom veldig trist for vi har hatt det sykt gøy, heldigvis bare ett år til neste gang! For ja, jeg skal være rød russ da..


Gentlemen

Skal bare poste denne videoen fordi Oscar er verdens tøffeste! Her spiller han sammen med bandet sitt og de er veldig flinke, tenkte jeg måtte vise dere det. De kaller seg gentlemen fordi de er det, se bare det scene showet på filmen! Slik liker vi.Hva syns du?

Photoshoot med Olav

Ett raskt innlegg med bilder fra gårsdagen når vi var på kafè! En liten photoshoot med meg og Olav tatt av søteste Leyla!Skal ut nå snart med masse deilige folk for å nyte de siste dagene av russetiden.

Kjempe fotogen.. haha

Umotivert

Ser at toppbloggerne blogger mindre og mindre. Regner med de er like umotivert som meg når jeg logger meg inn på blogg.no og ser topplisten! Hvorfor er paradise folkene så kule? De skriver ikke bra og oppdaterer nesten aldri. Tenk på de som sitter i flere timer med bloggen sin om dagen som bare blir kastet ned på listen pågrunn av dem. Urettferdig mener jeg, er lei av at de skal få så sykt mye oppmerksomhet av ett tv-program! De får da vell nokk av oppmerksomhet der inne, de trenger ikke ødelegge hele blogg.no.Mener du de fortjener sine plasser på listen?

Såra!

Hvorfor er noen mennesker slik at de sårer deg, noen som står deg så nært og som betyr så mye. Forstår ikke hvordan de får det til, hvordan kan man gå bak ryggen på en annen person? Er rett og slett forbannet og utrulig såret! Har heldigvis mange andre som e der for meg og som er gode å ha og jeg setter stor pris på dere. Heldigvis har det gått ganske greit den siste uken, får håpe det fortsetter sånn!


Gammelt bilde av meg og min trofaste venn! Vi skal ta natt nå, sov godt.

Grandiosa, æsj

Spiste en grandis her om dagen, og gledet meg sykt til å spise den for jeg var så sulten! Når jeg tokk den ut av ovnen var kantene svidd å bøyd seg oppover, osten var ikke smeltet og skinken var sprekt og drit ekkel. Måtte spise denne for vi hadde ikke noe annet, og den smakte heller ikke noe godt! Der spiste jeg min siste grandiosa for dere som vet jeg spiser det hele tiden, er altså snakk om den klassiske grandisen. Det er egentlig ganske ekkelt i seg selv, tenk på hva folk egentlig har funnet i dem. Rottehaler, glass og plaster? Æsj, brekker meg.liker du gradis?

Batteriene er tomme

Nå er det dag 4 av russetiden, og jeg har vært ute hver dag siden fredag! Har selfølgelig ikke drukket meg ihjel vær dag, men det sliter sykt på kroppen med lite søvn, lite mat og masse bråk å styr. Sitter nå på skolen med masse fyllesyke folk, og er veldig glad jeg ikke drakk så mye i går! Øynene går ikke halveis opp og kroppen har mest lyst til å sove, kroppen min kjennes mør banket ut.

RussekortMange har spurt om å få se russekorte mitt, så her er det! Er russetid og jeg har beklaget meg før om det skulle bli lite blogging! Sorry til Olav som blir så lei seg når det ikke kommer noe nytt hver dag.

Jeg lever..

Da var første natten gjennomført, og jeg må si at det terer på allerede! Gårdagen var ganske spesiell, men utrolig gøy og fasinerende. Artig å møte masse kjentfolk på en plass og møte mange nye, gru gleder meg til resten av tiden! skulle bare fortelle dere at jeg lever, har vært mye slossing og fyll i Tromsø i natt men jeg har klart meg helt fint. Nå skal vi ut igjen, og håper det blir like gøy som i går.


Jeg koser meg med søte Berit!
Katrineoien@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits