Yeah, er i OSLO

Endelig er vi framme og jeg sitter her å ser på tv med mine lillebror og Sondre! Spiser masse usunt, men det er jo faktisk ferie..? Flyturen var helt grei, bortsett fra at det satt en araber vedsiden av oss som tokk hele sete mitt. Jeg og broren min delte altså ett sete hele veien, og jeg har aldri noen sinne ønsket så stert at oksygenmaskene skulle falle ned. Det luktet så sykt JÆVELIG av henne.. Huff, men nå er man endelig her så skal ikke klage! Meldt kjempe fint vær i morgen, kanskje jeg får brukt shortsen min da. Håper det!

Btw. Er visst noen som sitter å leser kommentarene Tuvaw får på sin blogg fra meg! Dette er bare tull. Skal du rakke ned på meg å min blogg pågrunn av dette kan dere allefall kommentere med navn og linkt til din blogg. Jeg skriver aldri stygge kommentarer på blogger bortsett fra hennes. Hun vet at det jeg skriver er tull å regner med hun ikke legger seg ned å skriker for det!

Pakke pakke pakke pakke, PAKKE!

Kjøpte billetter i går kveld og snart er man i Oslo, noen som synes jeg er spontan. Kjøpe billetter mindre en 24 timer før avreise, der har du meg! Nå må bare de viktigste tingene presses ned i en bag fort som f***!! Gleder meg noe sykt til å komme meg bort fra drit byen Tromsø, er så sykt lei av a det ikke er noe å finne på og bare ha inne dager pågrunn av været! Noen som er rundt Oslo å kan si meg hvordan været er der? Blir å savne den fine kjæresten min når jeg er borte, men litt kjærestefri kan vell være godt det også. Blir ekstra godt å se han igjen da!Vet ikke om det blir noe blogging denne uken, for data er ikke end el av ferien! Men som dere kanskje ser er jeg en natte blogger.. haha

En stressende dag

Var våken tidlig for å dra til legen, skulle sjekke om det var noe de kunne gjøre for jeg er så lei av å være syk! Årker ikke denne hosten lenger, det er rett å slett flaut. Legen har nå sendt meg videre, endelig en som tar det serriøst! Nå er det pakking på gang, er 4 timer til jeg må være klar å har enda ikke begynt. Noe som stresser meg? Ja gjett om.Hva har du gjort i dag?

Det er santAlle liker vell komplemanger?

Drukner, what to do?

Er det ikke snørr man drukner i er det noe annet, og det plasker fortsatt ned i dritt Tromsø! Om det ikke gir seg snart må vi bygge den stygge arken, for og ikke drukne.. Hva har vi i nord gjort for en slik sommer? Er så sykt urettferdig at alle andre har det kjempe varmt og sol, jeg vil være ute å nyte været og ikke minst sommeren. Det begynner vell snart å snø igjen, krysser fingrene for at det ikke skjer! Sommerferie med oktober kulde, ikke bra..Rømmer mest sannsynelig til Oslo på onsdag, så får håpe været er bedre der da! Da skal jeg og Tuva snuppa shoppe til pengeboken skriker og vi er helt utslitte, Tuva har nemmelig svart belte i shopping. Om du ser to gale jenter løpene gjennom Karl Johans gate den neste uken er det nokk oss! Husk å hilse på.

Bursdags gutten

Jeg og min kjære har i dag vært i bursdag hos mitt kjære tantebarn, som noen sikkert har lest tidligere er det en stund siden han egentli fylte år! Han er så utrolig søt og jeg tror han kommer til å bli kjempe kjekk når han blir stor. Kameraet mitt var selfølgelig fri for strøm etter 4 bilder, de ble heller ikke så å veldig bra i og med at de små guttene hadde bestemt seg for å lage grimaser på absolutt alle bildene.


Kjekk gutt eller hva?


Denne grimaser var på alle de andre bildene

Hva har du gjort i dag?

Når immunforsvaret svikter helt

Har nå vært syk siden rett før mai, med både hoste, snørr, frysing og hodeverk! Slik som en vanelig innfluensa, bare en virkelig langvarig. Har vært hos legen flere ganger og han fant du det var lungebetennelse sist gang, da var det 10 dager på antibiotika og masse drikking av cosylan, men ingenting hjalp meg! Hosten blir egentli bare verre å verre for hver dag som går, å stakkars de som er rundt meg. Immunforsvaret er ikke min bestevenn for å si det slik, det har sviktet meg helt siden jeg gikk i 9'klasse etter en lang periode med kyssesyken! Vet man kan bygge opp immunforsvaret, men det er ikke så lett når man er stortsett syk HELE tiden! Noen som har opplevd noe slikt før?


*HOST HOST*

Fått et tips fra http://kaabbe.blogg.no om en flaske med aloe vera som skal drikkes for å forsterke immunforsvaret, den heter pukka! Er det noen som har testet denne, eller vet hvor man får kjøpt det og hva det koster??

Vinnerne av solkortene!

Nå er huset klart for at mamma og de kommer hjem, alt er skuret og gnikket! Man kan nesten speile seg i gulvet, haha. Gleder meg til å ha folk i huset, hater å sove alene hjemme og lage min egen mat. Hvordan skal jeg klare meg når jeg skal flytte ut? Har også fått døgnrytmen ganske så bra tilbake, "tilig" i seng å våken før 12! Deilig det altså, håper på sol ut august nå. Selvom det ser litt dårlig ut.Liker du å være hjemme alene?


Må bare avslutte denne konkurransen selvom det ikke er så mange som deltok som jeg ønsket! Har en ny konkurranse på lager som kommer i løpet av de nermeste dagene, så alle må følge med. Brukte random.org og vinnerne er:
Nr 1, Lisa og Nr 48. Mette Løvli!  Har sendt dere begge mail også, så send tilbake adressen så er det i posten om noen dager!

Alle som spør om SNUSEN!

Har fått en del spørsmål angående snusingen min, og det var også mange under liveshowet! Tenkte derfor jeg skulle skrive ett innlegg om det så dere slipper å lure mer over det.

- Ja, jeg snuser! Tokk min første snus sommeren til 9 klasse tror jeg og ble veldig svimmel, men det gikk over en stund etter den ble tatt ut! Etter en stund kjøpte jeg og min daværende bestevenninne en snusboks på deling. Andre gangen jeg prøvde spydde jeg, husker jeg tvang meg selv til å gjøre det ett par ganger etter dette! Etter ett par måneder med eksperimentering av dette tullet ble det veldig godt og jeg snuste for jeg ble avslappet. Fortalte det til mamma og pappa når jeg skulle begynne i 10 for da var jeg lei av å måtte gjøre det i skjul! De har selvfølgelig prøvd å få meg til å slutte, men nå har de "akseptert" det. Eller de klager ikke over det lengre! Nå flere år etter er jeg avhengig og må ha snus for og ikke bli sur! For de som lurte er det skruf sterk white jeg snuser, har hatt en samtale med tannlegen om dette også. Hun sa at det er bedre med white for tennene, en vanelig brun snus! 


 
Med dette innlegget vil jeg råde alle til og ikke begynne å snuse, heller ikke prøve! Noen missforsto denne setningen så skriver den på en annen måte slik at det ikke blir tull! 

Råder ingen til å prøve eller begynne å snuse, bruker sykt mye penger på dette griseriet og det er jo heller ikke noe pent.. Håper nå alle har fått svar rundt dette temaet!

En ubrukelig kveld

I går kveld var det drikking hos meg, en syk syk kveld med alt fra spy til stjeling. Hvem stjeler andres p-piller, sko eller snus? Allefall noen som var her i går! Har ikke dopapir heller, men har en god venn med navn Olav som har fått lappen så han skal kjøpe meg det nå.


Verdens søteste Mona!


Tonje og Tuvaw!

Hatt en dårlig fest, som har endt med en god del opprydning?

Mine gjester forsvant

Med engang alle var forsynt forsvant de i løse luften, så nå må jeg stå å rydde etter hele grisebingen! Liveshowet gikk vell greit og var kanskje litt orginalt? Får håpe jentene holder sine løfter om å hjelpe meg å rydde på torsdag, om ikke skal jeg sørge for at dere ikke får sove om nettene lenger.. MOHAHA


Skulle ikke tro vi var tre jenter som har spist?


Snart ferdig!!

Nå roper sengen etter meg og kjenner jeg virkelig trenger det, ett par timer søvn på to døgn for en jente i vekst! Ikke bra.. God natt allesammen!

LIVESHOW NÅÅÅÅ!!!

Free Videos by Ustream.TV

Fortvilt forsøk på sommerstemning

Her i Tromsø regner det som bare det, har gjort det i ett par dager nå så vurderer å bygge en ark! Det er også kjempe kaldt ute, min kjære boblejakke er vell snart i bruk igjen om ikke temperaturen stiger. Har verken sommer følelse eller ferie følelse, derfor spiller jeg sanger som minner om sommer! Sommersanger er nå ett tappert forsøk på å få en liten sommerstemning. Da kan man endelig drømme om sol og drikke en iskald sommerøl.

Her er en liten liste av det som går på repeat akkurat nå:


Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love


Madcom - Glow


Inna - hot

Må ikke glemme sangen som aldri slår feil:

Postgirobygget - Idyll

Hva hører du på som sommermusikk?

Kjæreste + PS3 = kjedsomhet

Simon har fått tilbake sin kjære playstation 3, så nå sitter han bare å spiller cod. Bandeord og kasting av stikker må jeg visst bare vende meg til, og ikke mere kos på meg på en stund! Gutter og spill altså, skjønner ikke at man kan sitte så lenge med samme spill. Han er rett og slett i sin egen verden, og jeg får nesten ikke kontakt! Kan man være utro mot ett spill? haha

I mens han spiller sitter jeg og synger alle sangene i listene på spotify for full hals, og jeg med min rustne hese stemme synes jeg nesten synd på han nå! Må snart hoppe i dusjen for jeg skal møte Sunniva snuppa i byen om noen timer. Endelig skal jeg ut av huset på dag tid, woho!


Har forresten ikke sovet i natt, det forklarer vell dette bildet...

Hva skal du i dag?

Man tar det man har

Har gått i flere dager å hatt lyst på taco, men har aldri orket å lage det! I dag gikk demonen(sett for mye true blood) ut av meg, og jeg fikk laget den forbanna tacoen! Manglet nesten alle grønnsakene, men det får gå for jeg vil ha det.

 
Ser dere alt vi mangler?


Jeg er glad likevel, må spise nå!

Er det forresten noen som vet hvor Tuvaw er i dag? Får ikke tak i den luringen

Verdens beste besøk!!

Tuva klarte til slutt å knø seg opp til meg, stjal seg litt pizza å så fotballkamp sammen med oss!
 

Nå noen timer senere når liveshowet skulle begynne ligger henne slik:


Kjempe kosleig eller hva? Haha, skal la henne sove noen timer før vi vekker henne! Tror hun trenger det, er jo bare en liten sliten ungdom!

LIVESHOW I KVELD MED TUVAW!!!Regner med det blir om en time eller to, for vi skal spise oss feit når Tuva klarer å knø rumpen sin opp til meg!
Skal du se på i kveld?

Kjærligheten blomstrer

Kjæresten min er forhåpentligvis på tur hit nå, gleder meg sykt til og chille med han! Kommer nokk til å kysse han i hjel en vakker dag, hihi. Er så sykt forelsket for tiden, og det er utrolig deilig! Kjærlighet er en utrolig bra ting så lenge den går riktig vei, man blir så sykt mye gladere om dagen og føler alt blir så rett. Klarer ikke sette ord på følelsene mine, det er så sykt avansert! Det er så mange av dem og de er spesielle, føler noe spesielt for min kjæreste.Er du forelsket for øyeblikket?

Æ elske mamman min!

Enedlig er mamma hjemme, har aldri savnet henne mer en denne uka! Helt sykt, trodde aldri jeg skulle si noe slikt. Liker å ha fri fra foreldre, men tydlivis ikke akurat nå! Er sykt lei hurtig mat og ikke få ferdig vaskede klær. Uheldigvis varer det ikke lenge, hun drar igjen i morgen! En positiv ting med at foreldre er bortreist er selvfølgelig gavene man får.

Her er noe av det jeg fikk:


Sminke, armeband, negelfil og snus! Ahh

 
Bruker du å få ting når foreldrene dine er på ferie?

God morgen, eller god dag!

Har nå stått opp og dagen er snart i full gang! Er faktisk våken vertfall 4 timer før jeg bruker, og det er digg. Uheldigvis regner det, så dagen ser litt grå ut! Å ha planer er det verste jeg vet, for jeg er en ganske spontan person. Eneste som er planlagt er å møte mamma, hun har vært borte i en uke nå og jeg har faktisk savnet henne kjempe mye!Hva skal du i dag?
Katrineoien@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits