Krukken med det rare i

Har virkelig en uvane med og samle og ta vare på alt jeg har, og det er ikke sjeldent jeg finner ting som er både 5 og 10 år gammelt som kastes rett i søpla. Er også veldig flink til å slenge fra meg ting opp i kurver og skåler! Jeg er en ekte rotejente.... Se bare her:

Dette er kanskje ikke det verste du har sett, men jeg tenkte dere skulle slippe se resten av rotet... Tok tak i meg selv og satt meg ned for å sortere litt småting som slå slengt rundtomkring og til slutt syns jeg det ble ganske bra!
Denne porselenskrukken elsker jeg virkelig!!! Etter jeg begynte å legge øredobber i den har jeg nesten ikke mistet en eneste øredobb.. Flink pike!

Hva syns du? Er du å rotete av deg?

Meg og min mor

Fikk spørsmål om å skrive ett innlegg om mitt forhold til min mor, og tenkte jeg kunne gjøre det!


Moren min er verdens beste mamma! Hun har bestandig vært der for meg og veiledet meg til å bli den jeg er i dag. Hun har satt grenser, tøyd grenser og sikkert vært veldig sint, frustrert og ikke minst redd for meg igjennom min periode som barn. Men uansett hvor mye rart jeg har gjort har hun bestandig vært der å kunne pratet med meg om alt mulig, og jeg har fått svar på ting jeg har lurt på! Moren min er nemlig ganske klok og vet mye.

Hun har ikke bestandig hatt tillit og trodd på det jeg sier, og jeg husker spesielt godt engang jeg datt på isen og slo armen. Mamma mente det kom til å gå over om jeg bare la meg til å sove, men dagen etterpå var det bare verre! Etter ca. en uke tok hun meg med til legevakten, og det viste seg fort at armen var brekt. Dette blir selvfølgelig ledd av den dag i dag!

Mamma er blitt en veldig god venninne med årene og vi gjør mye gøy sammen. Jeg elsker å være med min mamma, for vi er så like og flirer av de samme tingene. Vi synes det samme om klær og har som oftest de samme meningene om ting!

Jeg er også ganske lik min mor, og dette får jeg høre daglig. Det er noe jeg tar positivt, for min mor er jo mitt store forbilde og rollemodell! Jeg er virkelig glad i deg♥

Spørsmål og svarSpiller du noen instrument?
- Nei, men har spilt piano og gitar hjemme! Er ikke noe spesielt flink heller, hehe

Hvordan videregående går du på?
- Jeg er ferdig med videregående, men gikk 3 år med media og kommunikasjon ved breivang vgs.

Har du søsken?
- Har 4 søsken, 2 storebrødre som er tvillinger, en storesøster og en lillebror!

Har dere(altså du eller familien din) hytte? Hvis ja hvor?

- Vi har faktisk 3 hytter. 2 i Malangen og en ved takvannet!

Er du og Tuva(tuvaw) bestevenner?
- Kan ikke si vi er bestevenner, men ser Tuva som en veldig god venn som jeg kan spørre om ting å få ett helt ærlig svar. Vet hun bruker å gjøre det samme med meg!

Hva syns du om Tuva?
- Tuva er en veldig grei jente, syns egentlig vi er ganske lik i personligheten. Vi er begge crazy og har det gøy sammen! Digger henne

Hvor mange lesere har du i gjennomsnitt daglig?
- Den siste uken har jeg hatt mellom 600-700, men ellers ligger det mellom 200-300!

Lurer du på noe mer?

Anbefaling av hårkur

Har nå testet ut en hårkur fra the body shop i ett parr uker og tenkte å dele mine meninger i en anbefalelse til dere.Rainforest Moisture Hair Butter er en hårkur som er beregnet for slitt og tørt hår, men kan brukes av alle hårtyper. Den skal reparere skadet hår og gjøre det mykt og glansfullt igjen! Kuren inneholder blant annet makettinøttolje, honning og pracxiolje som skal gi eksta pleie og fukt til håret.

Har fort har blitt veldig glad i denne hårkuren for den gjør det den lover. Håret mitt blir både silkemykt og glansfylt, og samtidig er den ikke så tung i håret (slik som mange andre blir).  Lukten er ganske spesiell, men ikke vond. Den lukter vell egentlig friskt med ett snev av honning!    

Denne hårkuren brukes ca. 1 gang i uken, etter man har vasket håret og det enda er vått. Om man tørker håret lett i en håndduk trenger man ikke bruke mye om gangen, og boksen varer ganske lenge!Denne får man kjøpt på the body shop og finnes i 2 størrelser. En liten med 50ml i og en som er større, men er usikker på hvor mye det er i den. Den lille har vært nok til ca 8-10 kurer, og prisen ligger under 200 kr på dem begge!

Har du testet denne hårkuren, eller vet om noen andre som er bra?

Ut å spise

Må bare løpe, har sykt dårlig tid for jeg skal dra ut å spise med min mamma på Egon!
Noe spessielt dere vil jeg skal blogge om når jeg kommer hjem?Hvem er jeg?

Fikk spørsmål om jeg kunne skrive litt om hvem jeg er, så da gjør jeg det. Dette er virkelig ikke en lett oppgave, men jeg gjør så godt jeg kan. Om det er noe dere lurer på er det bare å spørre.


Jeg er en 18 år gammel jente som kommer fra Tromsø som ligger i Nord-Norge.Personlighet:
Får ofte høre at jeg er en glad og positiv person som sprer mye glede, selv om jeg ser meg som en skøyer som tuller mye. Jeg sier bestandig det jeg mener, og det kommer ofte rett fra levra (noe som ikke bestandig er like positivt). Jeg er en typisk lederrolle person som passer på at ting som skal bli gjort, faktisk blir det. Når det kommer til andre mennesker setter jeg ofte dem foran meg selv og prøver så godt jeg kan å engasjere alle. Når jeg bestemmer meg for noe så må det bli gjennomført og om jeg setter meg ett mål, jobber jeg helt til det er nådd.

Sivilstatus:
Jeg er en kjærestejente som liker romantikk og forelskelse! Jeg har en kjæreste som heter Simon som jeg er veldig glad i♥ Vi er like gamle, og har vært sammen i 1 år og 2 måneder!Utdanning og framtidsplaner:
Har nå fullført 13 års skole, og er derfor ferdig som elev. Går ut med ett godt brukelig snitt og gode ordenskarakterer, noe som virkelig kommer godt med nå som jeg skal begynne å studere. Har faktisk søkt lærerutdanning til høsten, men dette er bare fordi jeg er usikker på hva jeg egentlig vil. Læreryrke er noe jeg kan komme tilbake til om noen år uansett hva jeg velger og gjøre i mellomtiden.

Interesser og hobbyer:  
Har egentlig ikke noen spesielle interesser eller hobbyer, men har tidligere sunget i kor og danset klassisk ballet i rundt 10 år. Jeg er veldig glad i og bare slappe av og nyte livet med gode venner, familie og kjæresten! Liker selvfølgelig og blogge, og elsker å reise og spise god mat.  Har også blitt hekta på play station, så den blir flittig brukt: Little big planet ♥

Hvem er du?

Videoblogg - svar på spørsmålsrunden

Er du forelsket i noen?
- Ja, i kjæresten min!

Synes du det er dumt at tuvaw er på topplisten og ikke du?
- Egentlig ikke.. Tuva er veldig flink og unner henne toppliste plass!

Kose mose

Hei hei! Har nå brukt rundt 5 timer av en solfylt dag på å lage videobloggen med svar på spørsmålsrunden, men akkurat når jeg skulle lagre den klikket hele programmet. Må derfor begynne å redigere den på nytt, så den vil mest sannsynlig ikke kommer for i morgen engang! 


Nå er det fredags kos med kjæresten!! Vi har handlet inn masse godt og skal snart sette på en søt film ♥ Elsker kvalitets tid med min kjære! Hva gjør du i kveld?


Hvilken sminke bruker du?

Det var noen som lurte på hvilken sminke jeg brukte og tenkte å svare på ett spørsmål i ett eget innlegg, for det ble lettere for min egen del! Har valgt å bare ta med de produktene som jeg bruker mest, og noe jeg bruker ofte. Har selvfølgelig en del mer som jeg bruker når jeg skal på fest osv.

På huden:

1, solpudder fra loreal. 2, Mineral foundation fra loreal. 3, Blush fra elf. 4, foundation fra Guerlain

På vippene:

1, Loreal: Lash Arcitect 4D. 2, Max factor: False lash effect. 3, Max factor: Masterpiece MAX

Øyenskygge:

1. Gosh. 2, Shady Lady the balm

Linere:

1, Loreal: Svart blyant. 2, Elf: våtliner.

Bruker du noe av det samme?


Lurer du på noe?

Tenkte jeg kunne starte en spørsmålsrunde siden det dukker opp spørsmål i de andre innleggene. Lurer du på noe kan du spørre i dette innlegget så skal jeg svare så godt jeg kan, kanskje på videoblogg siden den i går ikke fungerte! Hva lurer du på?

Taco = love love love

Er det noe jeg digger må det være god mat, og den gode følelsen av å være god og mett etterpå. Taco er virkelig godt, og ingenting kan slå en tacokveld med godt selskap <3. Liker du taco?

Tenke nå å rulle meg i dusjen for og pleie meg selv litt, det trenger man av og til! Etterpå må jeg få runnet ett par baner med little big planet på play station.. hihi 


Ahh, mammas Taco med rømmedressing!!!


Fine kjæresten min, love u♥

Litt forskjellig

Tusen takk for fine ord! Dere kan virkelig det med å spre glede og positive ord ♥

Ser det er flere som lurer på når konkurransen om solkortet trekkes, og det har vi allerede gjort. Vi sendte ut mail for en stund siden og solkortet er allerede sendt, må legge meg langflat å si at jeg har vært for sløv til å skrive det. Beklager.. 


Nå har jeg gjort det som sto på dagens plan, og bestemte meg derfor for å lage en videoblogg siden det var blitt foreslått. Begynte å filme og når jeg var ferdig fant jeg ut at det var bare 15 sekunder var blitt spilt inn siden minnebrikken har så lite plass. Orket ikke begynne å styre med en ny, så den får dere ha til gode! Sitter nå og venter på min kjære Simon, han er bare litt treig.. Vi skal dra og spise Taco sammen med min mamma! Hva gjøre du i kveld?

Blogglisten

Morning mood

Har nå kommet meg ut av sengen og laget meg litt mat som jeg bare må hive i meg. Skal få unnagjort noen småting før det blir alt for sent, har også planlagt en kjærestekveld med min kjære, litt kvalitetstid er alltid godt! Blogges sikkert senere, for nå som jeg har fått tilbake kameraet mitt er jo blogglysten kommet tilbake.. Noe spesielt dere ønsker å lese om??  

Kos med Tuvaw

I skrivende stund sitter jeg godt plantet i Tuva sin seng, og venter på mat som Therese snart skal komme med. I mellomtiden sitter jeg og Tuva og har ett bloggmøte om viktige ting og inspirerer hverandre! Hva gjør du i kveld?
Tuva søta ♥


Og bollapinsvin...

Billig og enkel "manikyr"

Alle jenter elsker velstelte negler, eller hva? Selv elsker jeg negler med manikyr og litt ekstra pynt, og det har jeg gjort siden jeg var ganske liten. Brukte før å slite meg halvt i hjel for å legge den hvite kanten i manikyren, men det ble ofte mislykket.

Tenkte derfor jeg skulle vise dere en neglelakk som jeg selv har brukt en god stund og jeg forguder den! Den gir en følelse av manikyr og tørker super fort, og det er et stort pluss fra min side.

Neglelakken er fra Isadora, og de to på bildet er begge laget for å legge manikyr. Når jeg bruker denne neglelakken trenger jeg ikke legge den hvite kanten ytterst på tuppen, for den lager en illustrasjon av en hvit tupp! Derfor trenger du bare den ene lakken, som er til venstre på bildet.

Prisen ligger rundt 80 kroner, men vet at cubus bruker ofte å ha tilbud på isadora sminken!    

Slik ser mine negler ut i skrivende stund. Ser mye bedre ut i virkeligheten, vet ikke hva som skjedde med bildet! Her har jeg lagt to lag med nude farge og lagt to diamanter inn i en halvtørr neglelakk. Liker også å avslutte med en blank/top coat neglelakk for at alt skal holde seg på plass lengre!

Hva syns du?

Sommer og sol i NORD

Solen skinner enda her i Tromsø og skrotten har fått litt farge!! Er helt sikkert den eneste sommeren vi får i Nord, derfor har jeg utnyttet solen max.. Grilling, soling og is-spising ♥ Ah, livet er herlig! Hva gjør du når det er sol ute?
Sommerferie

Endelig kan jeg puste ut og slappe av, jeg er nemlig ferdig med 13 års skolegang og har nå tatt meg sommerferie.. Kunne ikke ønsket meg en bedre start på ferien enn det vi har hatt her i nord de siste dagene!! Sol og nesten 30 grader ♥
     Sitter nå ute å slikker sol mens jeg koser meg med jordbær og is-te.. Ahh, jeg elsker jordbær og sol!


Hvordan er været hos deg? Har du fått sommerferie?

Alt løser seg for snille piker!

jinxa meg selv, men glemte å slå i bordet...

Skrev her om dagen at jeg håpet på å komme opp i eksamen på Onsdagen, og det gjorde jeg! Håpet virkelig på å komme opp i naturfag, men det ble heller mitt verste fag.. HISTORIE, med tema: Etterkrigstiden! Vurderte lenge å droppe hele eksamen, men når jeg først kom i gang gikk det ganske greit og nå er jeg snart ferdig! trenger bare å øve mer og lese på resten av stoffet som ikke er med i presentasjonen min. Lykke ♥ Alt løser seg for snille piker!2 down 1 to go

Endelig ferdig med norsk eksamen og medier og kommunikasjons eksamen, bare en igjen så er jeg ferdig med videregående!! Har trekkfag resten av uken, og krysser fingrene for at jeg er en av de som kommer opp i morgen.     
Da blir det sommerferie fra fredag :D Har du hatt eksamen i år?

Søndags kos

Har hatt en kjempe fin og rolig helg sammen med min kjære, og er nå klar for en ny uke med stress og eksamen. Krysser fingrene for at det går fint, og at jeg kommer fort opp i den siste eksamen for da blir det tidlig ferie på meg.

I kveld blir det kino med kjæresten og en hel hau med venner, koselig!! ♥ Vi skal se hangover 2, og det har jeg gledet meg lenge til. Håper den er like bra som den første, har hørt mye bra så. Noen som har sett den?

Katrineoien@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits