Tilbake i sivilisasjonen

Herregud det er godt å komme til byen igjen, to døgn på bondeland og jeg er lei! Vi hadde ikke vann i vår hytte så måtte springe langt for å få vasket oss og gått på do, det ble vi selvfølgelig drit lei. Min kjære var med, slik at han skulle få møte min syke slekt. Hans bror og kjæresten hans var også med, så vi har koset oss masse! Sene kvelder med øl og gaming på play station, guttene ville ikke dra dit uten den. Har tatt noen bilder som beskriver turen, så legger heller de ut en å skrive alt!


Her er guttene i full gaming!


Fine kjæresten min ♥


Dette er fra trappen der vi bodde, litt koselig da?Temperaturen har også vært ganske høy som dere kan se på bildet. Når jeg tokk dette bildet kom akurat solen, så temperaturen var egentlig litt lavere. Været overaskende bra også, noe som var utrolig deilig. Turen var derfor vellykket etter mye stress for å komme oss hjem, nå er vi tilbake i vår vanlige modus. Simon gamer selvfølgelig og pizzaen er snart her, så blir det vell litt kjærestekos etterpå! Skal lage noen flere design i kveld, så til de som spørr om det hele tiden må lese dette innlegget: "Hei, kan du lage design til meg?"

Gjesteblogging fra Tuva

Hei hei alle dere, Tuva is speaking!

Siden Katrine for øyeblikket er på ei hytte i Jokkmokk uten internett og nesten ingen dekning, har jeg tatt meg den friheten til å gjesteblogge for henne. Må vel nå komme med noen givende ord, men jeg er for trøtt til å tenke ut noe interessant å skrive om, så det får Katrine ta seg av når hun kommer hjem litt senere i dag. Vi får håpe hun har vært flink bloggpike å tatt masse fine bilder til dere.
Vi snakkes sikkert, ciaoo!

- Tuva (www.tuvaw.blogg.no)

Neglekunsten

Får ofte spørsmål fra venner å bekjente om hvordan jeg klarer å få så lange neggler! Lager derfor ett innlegg så mine lesere også får det med seg, er altså ikke noe mirakel kunst. Jeg har bestandig vært opptatt av neglene mine og har lært meg mye rart med årene. For å få sterke og lange neggler må man bare lage seg en rutine akkurat som man må med håret for at det ikke skal bli for slitt! Du må altså pleie negglene.

Først av alt må du fjærne alt av den gamle neggelakken fra negglene med en negglelakkfjærner!

Etter å ha fjærnet den vasker du hennene grundig slik at det ikke ligger neggelakkfjærner igjen. Da kommer det første ikke alle er klar over! Negglene blir tørre de også (akkurat som håret), da bruker jeg det som finnes hjemme og er gratis for min del. Nemmlig litt olivenolje, tar det bare på litt papir å smører ut på alle negglene! Lar dette trekke inn i ca ett minutt for så å vaske fingrene igjen, smører da på handkrem.Nå filer jeg negglene ned allefall 2 millimeter, siden de er ganske lang fra før. Råder alle til å file negglene allefall 2-3 ganger i uken om de ikke skal knekke, de blir nemmelig sterkere da!Finn fram en fin neggelakk og lakk et strøk med den, la dette tørke godt før du tar på ett nytt lag. Jeg bruker altså 2 lag til vanlig, men i dag blir det 3 for jeg finner ikke min dior negglelakk. Avslutter alltid med blank på toppen eller "topcoat" som det heter, slik at det holder seg lengre på.Skal du ha en farge på negglene og ikke bare blank som meg, er det lurt å ta en "base" negglelakk under. Da bruker jeg bare den jeg fikk med i mitt manikyrsett, så lakker jeg på farge også tilslutt blank!Må tilslutt bare si at nå har jeg knekt 2 av negglene mine, for jeg har vært veldig sløv. Håper dette kommer til hjelp for noen!

Helt fucket

Jeg er enda våken, fikk aldri sove...

For tiden er kroppen min helt ødelagt! Den sliter med søvn, det er ikke døgnrytmen som er fuckt mere for jeg våkner i en vettig tid. Uansett hvor tidlig jeg står opp og hvor tidlig jeg trør til sengs, får jeg ikke sove før klokken nermer seg 7-8 på morningen! Skjønner ikke hva som er galt, men innbiller meg at jeg går glipp av så mye når jeg sover. Skulle ønske jeg ikke trengte søvn, er bare irriterende å ligge i sengen å vri seg i flere timer. Selvom det er sykt gått å sove når man gjør det! Sliter enda mer med søvn når jeg må sove alene, dette skjer heldigvis ikke så ofte. Har denne karen lamme meg nesten hver natt, men ikke akkurat i natt!
 


Sliter du med søvn på sommeren?

Natte bloggeren

Kvelden min har jeg tilbrakt bak kamera og i sengen til Tuva! Vi har som dere vet oppdatert salgsbloggen deres. Blogger nå i tilfelle jeg ikke rekker det i morgen, jeg sover jo til langt på dag så! Familien min drar til Malangen en gang på dagen i morgen, jeg og min kjære har da tenkt å hive oss med. Håper vi kommer oss opp før de drar da! Vet ikke hvordan vi skal klare oss uten internett der inne, blir vell fjellturer og fisking. Det er jo akkurat det jeg elsker, Not! Da vet dere hvorfor det ikke blir no blogging i morgen og kanskje på torsdag.

Husk spørsmålsrunden for de som lurer på noe!
En av de som stiller spørsmål får utdelt ett solkort på verdi 100,-Kryper nå til sengs for å kommer meg tidlig opp, God natt søtinger ♥♥

SPØRSMÅLSRUNDE

Får en del spørsmål for tiden, det er vell pågrunn av at stattestikken har økt! I dag er det fint vær så da bruker vi den muligheten å ha spørsmålsrunde. Spørr om alt du lurer på så svarer jeg! :)


(Bildet er tatt av http://hansenphotography.blogg.no/ i vinter)

Hva lurer du på?

For en jævlig dag!

Natten ble kjempe lang, var ikke hjemme hos Simon før klokken nermet seg 8. Da hadde jeg gått over 2 km i høye heler for å komme meg hjem, føttene mine skriker enda. Kvelden ble i allefall vellykket og jeg koste meg masse! Dagen i dag har vært helt jævlig, årker ikke skrive om det engang.


Klokken 24.00 i natt startet Leylas bursdag. Gratulerer med dagen min kjære Låla! Hun er 18 år i dag og kan nå dra på byen og kjøpe drikke og tobakk selv. Det er nå jeg begynner å kjenne hvor kjipt det egentlig er å ha bursdag i november, kunne ikke mine foreldre ha planlagt meg litt bedre en de gjor? Eneste positive er at alle kan være med meg når jeg jar bursdag, og ingen kan bruke den unnskyldningen om at de ikke er gammle nokk.

Når har du bursdag?

PARTYYYY - Outfit

Har laget ett par design nå, håper de er fornøyd. Vil du også ha design, les innlegget under! Skal nå ut en tur å feire bursdagen til Leyla som blir 18, hun skal selvfølgelig på byen så regner med vi som ikke er fylt 18 enda drar en annen plass. Gå inn og gratuler henne med dagen hun har i morgen, da blir hun kjempe glad!

Må egentli løpe nå, rask outfit du kan kose deg meg! Hva synes du?


Beklager bildekvaliteten, men har ikke tid å ta fler..

"Hei, kan du lage design til meg?"

Jeg får nå flere mailer og kommentarer med spørsmål om å lage design til dere! Setter stor pris på at dere liker arbeidet mitt og skulle ønske jeg kunne lage til alle som ville ha, men det er faktisk en ganske stor jobb. Om du ønsker design fra meg kan du sende meg en mail, med bilder du vil bruke og skrive hvilke farger du kunne tenke deg. Da har jeg mulighet å lage til dere når jeg får tid, for er av og til man får en kjedelig stund og har lyst å lage design! Husk også å skrive blogg adressen din slik at jeg kan se hvordan den er allerede. Lager ikke design med bilder med dårlig kvalitet eller med blitz i speilet, dette pågrunn av tidsmangel.

Du skal heller ikke slette bildet av meg på siden, dette er mitt onsverk og da skal det ikke slettes. Jeg bruker faktisk tid på å lage det til dere, så da synes jeg du kan gi litt tilbake til meg med å ha den der!

Min mail er: Katrineoien@hotmail.com

Tusen takk, er det DU som får ett solkort?

Må starte med og si tusen takk til alle dere som deltok i min lille konkurranse! Fikk sykt mange fine kommentarer, og har nå lest igjennom alle. Om jeg får tid skal jeg besøke bloggene dere og få takket dere ånkli! Tusen takk igjen for fine ord, dere er så gode ♥♥


(Fant et hjerte av vann og redigerte på resten)

Fikk ikke trekt vinneren i går pågrunn av mye stress med design til blogger og besøk! Har dere foresten sett salgsbloggen til Therese og Tuva? www.toppsalg.blogg.no. Har laget design til flere og tenker å vise dere disse en annen dag! Nå tilbake til konkurransen, jeg vil veldig gjærne gi ett til dere alle sammen. Det er desverre ikke mulig, men jeg har valgt og dele ut 3 kort siden det var så mange ivrige! Har trekt randome vinnere på random.org og vinnerne er: Nr. 18, 48 og 2

◊  Birte Elisabet
◊  http://sarahberg.blogg.no/
◊ 
http://aaandersen.blogg.no/

Send med en mail på katrineoien@hotmail.com med adresse så sender jeg kortene så fort jeg kan!
Til dere som ikke var like heldig denne gangen, det er som sagt i tidligere innlegg en større konkurranse på tur. Venter bare på flere premier som skal i, for det blir en slags goodiebag!

Tusen takk igjen!

Det gikk i dass

Kroppen min tåler virkelig ikke lite søvn, klarte til slutt ikke holde meg våken mer og sovnet rundt 12. Våknet for en halvtime siden når telefonen ringte, men rakk den ikke! Oppdaget da hvor populær jeg hadde vært de timene jeg var i drømmeland, folk hadde ringt i ett og innboksen popper over. Skal nå spise middag før jeg setter kursen hjemover, er jo hos min kjære Simon nå! En av mine tantunger skal overnatte hos oss, så hjem å aktivisere henne. Tenker vi trekker konkurransen sammen, jeg og Mari!


Gammelt bilde av meg og Mari

Utnytter den tiden man kan!

God morgen alle dere!

Jeg er egentlig vant med og sove på denne tiden, eller heller å legge meg. Da får jeg vanligvis ikke med meg noe av dagen bortsett fra søvn, så nettene blir da lange slik at man får gjort alt man skal. Slitsomt, men nødvendig? I natt har jeg hatt besøk av Leyla, eller Låla som hun heter for meg! Vi har laget spaggetti(?) til oss, og de spillegale guttene. Hehe


www.leylasakina.blogg.no

Har nå valgt å døgne denne natten for å komme på rett kjør, vet om 2 andre jenter som gjøre det samme! Vi har en date om en liten time om ikke de har sovnet, snakker selvfølgelig om Tuva og Therese. Vi skal grille oss litt på brun og blid, vi trenger det når man bor i Tromsø! Kan nesten ikke huske sist det var oppholdsvær mitt på dagen. Men nå skal jeg spise og gjøre meg klar for å sette kursen mot byen!

Trekker vinneren av konkurransen når jeg er tilbake, så dere har en liten time på dere om du ikke allerede er med.

Vil du ha ett SOLKORT?

Starter en liten konkurranse mens vi venter på premien til den store som jeg har snakket om. Har du lyst på ett solkort med verdi på 100 kr? Skriv en koselig kommentar så trekker jeg en/flere vinner(e) som fortjener det i morgen kveld! Enkelt?Edit:  Trekkes i morgen når jeg står opp, så følg med! :):)
Vinneren er trekt!

Svimmelhet, kvalme og oppkast?

For en grotesk overskrift, men det er jo slik det er på tivoli? haha, var heldigvis ikke oppkast da! Du skjønner sikkert nå at jeg har bedrevet ett par timer på tivoli i dag, været var greit og da må det utnyttes. Vi dro en hel gjeng med jenter, og 5 jenter i en spykopp rådes ikke for da blir snurremennene stående der hele tiden, og du kan tro vi flirte godt når vi så hverandre. Synd vi ikke hadde kamera med i karusellene!


Her er meg og Therese i "spøkelseshuset". Hun hadde faktisk med seg kamera inn der, men når vi var nesten kommet ut sier hun at minnebrikken ikke sto i! Da var alle de fete bildene borte... DÅH


Iselin, Sunniva og meg med verdens fineste frisyre.


Været endret seg selvfølgelig nesten med engang våre føtter tråkket innen for tivoliområdet. Regn og iskald vind, typisk Tromsø vær. Therese og Marte holdt på å fryse seg ihjel stakkars:Liker du tivoli?

Stilongs mitt i JULI!!

Har selvgølgelig klart å sovne av når jeg skulle hente pakken med premier... Konkurransen blir dermed utsatt til i morgen!

Tromsø suger kjempe mye fortiden, det er både kaldt og regn! Har visst ikke vært en slik sommer siden jeg var så liten at jeg ikke kan huske det. Har faktisk brukt superundertøy de 3 siste dagene og det er da ikke normalt midt i juli? Hmm, lite motivert må jeg si. Man kan rett å slett ikke gå ut av døren uten å bli våt! Tror jeg skal lage meg en hule under bakken og bli der til det er fint vær. Der kom faktisk solen, men det regner jo uansett! Dåh...Sitter nå å teller småpenger for å dra å ta sol på brun og blid, er så grinete når det er nedbør ute. Litt falsk sol skal nokk klare å muntre meg opp! Skal bli like brun som når vi sminket oss på halloween (bilde). Ses i grillen!

Har du hatt behov for stilongs de siste dagnene?

Kjærestekos <3

Etter en dag med maling, regn og kulde er det kose tid, men beste gutten! ♥♥  Vi har tatt den helt ut og spist pizzabakeren pizza, og vi hadde en plan om å se avatar for den har ingen av oss sett. haha, men det har enda ikke skjedd.. Fikk forresten en spennende mail i dag, så om du vil vite hva det var om må du følge med i morgen! Blir nemmelig konkurranse da.Noen som legger merke til mitt mye design? Var så sykt lei det forje så lekte meg litt i photoshop for å ha noe foreløbi! Hva syns du?

Lader opp til en slitsom dag

Tenkte jeg må legge meg hvert øyeblikk, skal jo tidlig opp for å male videre i morgen! Er egentli ganske koselig og male, og som Lene sier "no har vi male humor". Haha, alt blir så mye mer arti når man har stått ett par timer i malings lukt! Eneste problemet er at jeg må sove alene i natt, å det er kjempe lenge siden jeg gjorde det sist. Regner med det ikke blir mange timene da, men litt søvn er bedre en ingenting! Go natt søtinger♥♥

Jeg vil lese DIN blogg!

Jeg liker å oppdage nye blogger og trenger noen flere jeg kan lese! Vet det finnes mange skjulte skatter av blogger rundt i bloggverdenen, så har du selv en blogg eller en annen og anbefale? Da kan denne bloggen fort få seg en ny fast leser!
Skiv din adresse i kommentarfeltet og jeg skal sjekke den ut.

OUTFIT - party party

Drar nå til Sunniva snuppa for å drikke litt, vi skal forhåpentligvis videre etterhvert!
Må løpe nå, kose dere med outfiten..
Hva skal du gjør på en lørdagskveld?

En ærlig sak!

Etter en lang dag fyllt med maling og whitesprit er jeg nå kommet meg hjem. Sitter å gomler i meg sjokolade så kjenner det tyter ut av alle hold i hele kroppen! Haha, men jeg liker det. Jeg har bestandig vært sykt glad i sjokolade, har vært oppvokst med det rett rundt fingrene! Kan rett å slett si at jeg ikke klarer meg uten det, jeg er alt for vant med å spise så mye jeg årker når det finnes i min omkrets. Blir heller aldri lei... Spiser alle fall en halv plate sjokolade om dagen, om ikke blir jeg kjempe sur å grinete. Da kan jeg vell begynne å kalle meg selv sjokoholiker?

Lukter enda whitesprit å føler meg skitten, stått en hel dag ute og det har småregnet.. Skal nå ta meg en varm og god dusj før jeg drar til Sunniva for en kveld med vin og karaoke! hihi. Hva skal du i dag?
Katrineoien@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits