Kveldens outfit

God kveld!  Er nå på tur ut døren til kveldens festligheter. Ville bare vise dere dagens outfit først, og kjekke Pablo som kommer fra Mexico! haha.. Håper alle får en strålende lørdagskveld, det skal i allefall vi! ♥

 Hva skal du i kveld? 


Kjedelig... Shorts - Vero moda // Smykke - glitter


Meg, Pablo og fine kjæresten min ♥

Koselig fredag

Har akkurat spist en deilig middag og har nå åpnet vinen, koselig fredag med godt selvskap ♥ Hva gjør du i kveld?Hvordan kan DU få sponsor?

Får ofte spørsmål om hvordan jeg og bloggen har blitt sponset og andre spørsmål rundt det, og tenkte derfor svare og fortelle det til de som er interessert.

Hvem har jeg blitt sponset av?
Brun og blid, eos, smartere hverdag, smykkmybitchup og motedronningen. Det er vell de jeg kommer på nå i farta.

Hvordan har jeg fått sponsorene?
Jeg har rett og slett bare sendt dem en mail og fått positiv tilbakemelding! Eller de har kontakter meg.

Hva skriver jeg til sponsorene?
Hvem jeg er, alder, blogg adresse, hvorfor jeg ønsker dem som sponsor, leser tall og avslutter alltid med Mvh. Katrine Øien.

Hvor mange lesere må man ha?
Dette er forskjellig fra bedrift til bedrift, men spør de du ønsker å bli sponset av! Det verste man kan få er ett nei.

Men nå har det kommet en tjeneste som gjør slik at du slepper å stresse med mail, nemmelig sponsetblogg.no. Det er en side hvor man registrer seg og får deretter tilsendt mail fra sponorer som passer til din blogg, det er også gratis! Råder alle som søker sponsor til å registrere seg der. Denne tjenesten kan du finne her.

Hvem blir du sponset av?

Tilbake til hverdagen

Har i natt vært på hytten uten internett og nesten uten tv for å koble litt ut fra alt som skjer. Flere slektninger har samlet seg der for å feriere, så var eksta koselig å møte de igjen! Prøver nå å få hverdagen min tilbake, og håper alle andre også klarer det♥


Det var dobbel regnbue i går, så knipset litt bilder.. Se hvor koselig det er i bygda hvor hytten vår er!Tenkte nå dra til byen for å ta litt sol, og kanskje møte Tuva om hun joiner.
Hva skal du i kveld?

Ikke til å tro

Jeg er enda i sjokk og forstår ikke hva som har skjedd.. Ord er alt for små i en slik situasjon, og jeg klarer ikke finne de riktige! Vårt kjære og trygge land har nå blitt utsatt for terror, og landet er i sorg. Vi står heldigvis sammen og trøster hverandre, og det gjør meg stolt å se hvor omsorgsfulle alle er. 

Tven har stått på helt siden fredags ettermiddag, og nettavisene oppdateres gjenvlig. Skjønner ikke hvordan noen kan gjøre noe slikt, det er jo helt forferdeli.. Kjenner selv personer som har vært på øyen, men de har kommet seg hel og trygt hjem.

Varme tanker til omkommende, overlevende og pårørende♥


Himmelen i Tromsø i går!

Pakke i posten

Fikk en pakke i posten i dag fra elf, som jeg har ventet på en stund! Den inneholdt masse forskjellig sminke som tilsammen kostet under 200 kr, men har erfaring med at sminken er mer verdt pågrunn av kvaliteten. Skal nå teste ut alt og kanskje skrive en liten omtale om produktene til dere, om dere vil det da??
Consiler, leppestift og blusher


Foundation og blush kost


Eyebrow treat og tame, creem øyenskygge, punktvipper og verdens beste eyeliner!

Testet elf sminke? Hva er dine erfaringer med dem?

New shoes

Har hatt så lyst på wedges drit lenge, men har aldri fått meg til å kjøpe det. Men for et par uker siden var jeg i byen med en venninne og da prøvde vi et parr, og føttene mine var helt forelsket. Årket ikke kjøpe dem da, for jeg måtte se om jeg tenkte på dem et par dager etter..

Jeg har tenkt sykt mye på disse skoene i snart 2 uker, og bestemte meg i går for å gå til byen for å kjøpe dem! De er så fine ♥ ikke minst fine å se på og utrolig gode å gå i.
♥♥♥

Hva syns du?

Hvordan unngå blå merker etter fake ringer?

Som dere vet har jeg kjøpt kjempe mange nye ringer (som ikke er ekte sølv, gull osv.) til samlingen min, vil jeg jo ikke at de skal bli stygge og ubrukelig. De har jo en tendens til å bli oransje og lage blåe merker på fingrene, men dette kan man altså unngå!  Er sikkert mange som kan dette trikset fra før av, men jeg deler det med dere som ikke vet det uansett.Denne ringer er fake, så den trengte å fikses før bruk.. Det eneste du trenger er en blank neglelakk, trenger ikke være noen dyr greie bare den er blank!Du lakker den rett og slett med blank neglelakk inni og rundt kantene, og slev bruker jeg å legge 2 lag slik at det holder lengre. Bruker også å gå over dem engang i blandt for neglelakken holder seg jo ikke evig! Selvfølgelig lønner det seg og ta av ringene når man vasker hennene, for da blir de ikke like fort missfarget..

Visste du om dette "trikset" fra før? Hva syns du?

Spørsmål og svar

 Hvilket kamera bruker du?
- Nikon D5000

Bruker du noe annet en kit, blitz eller no?
- Bruker standard objektiv, men har blitz i tillegg. Den heter speedlight SB-400!

Er du søsteren til Tuvaw?
- Nei, er nok ikke det!

Kan du legge ut oppskriften på cupcaksene?
- Sende meg en mail så sender jeg den, katrineoien@hotmail.com

Hvor er stativet du henger klær på fra?
- Biltema.. haha

Hvor får man kjøpt slike diamanter som du har til å ha på neglene?
- Mine er kjøpt på cubus til 60-70 kr, men vet man kan få kjøpt det andre steder som vita og andre parfymeri!

Mer du lurer på så bare spør!

Litt nytt

Var tidlig oppe i dag og spiste en god frokost, så ringte telefonen.. Det var mamma som lurte på om jeg skulle være med for å gjøre noen erneder og hente slektninger på flyplassen! Ble selvfølgelig med, men med en lillebror som har planen klar for hva han ska blir det ikke mye til å gjøre mitt.. Rakk så vidt å se meg om på senteret i dag før vi måtte kjøre videre... Fikk med meg noen fine saker fra glitter da, de har enda 50% på hele butikken!!


Enda flere ringer til samlingen, begynner å få en del nå!


Blondetights


Bakdeler til øredobber.. er kjempe smart når man har tunge "dobber", det holder dem liksom på plass!

Hva syns du?

En god investering

Aff, det ble visst ikke noe bytur på meg.. Dro heller å kjøpte meg en ny pc, og det trengte jeg virkelig etter å ha brukt skole-pc i 3 år som egentlig ikke fungerer!! Nå kan jeg redigere bilder, filmer og være på internett uten å bli så fustrert at gråten tar meg.. Endelig en pc som gjør det den skal :D
Haha, ser helt mongo ut.. men husk at jeg ikke har sovet i natt!


Lille babyen min ♥ Pc-en er av merket acer og heter aspire notebook. Den har en 15,6" HD led skjerm med webcam!Hvilken pc har du?

God morgen

I natt har jeg sitter våken for å få vekket kjæresten min slik at han kom seg på jobb, haha.. Utnyttet tiden med å lage nytt design til Karen, men er enda ikke helt ferdig! Skal prøve å holde meg våken til i kveld, så nå er det bare å holde kroppen og hode i gang så jeg ikke sovner av..

Skal starte med å rydde etter kjæresten min, ser rett og slett ikke ut... Er ikke jeg snill så vet ikke jeg? Men først skal jeg nyte en kopp te å lese litt på nett! Når alt er pent og ryddig skal jeg ordne meg for så å dra til byen og bruke litt penger på tull og tøys! Wiho, elsker å være våken så tidlig for da får man så mye ut av dagen..

Hva skal du i dag?

Chill

Sløveklærne er på, og håret i en dott.. Fotballkamp på tv, og der skåret akkurat TIL.. Det er virkelig søndag her i gåren skjønner dere! Skal bare slappe av resten av kvelden og ta meg en god og varm dusj, så er jeg snart klar for en ny uke. whoop whoop

Hva bruker du å gjøre på søndager?

Nytt i smykkeskrinet

Har skrevet samme innlegg 100 ganger nå, men bloggen lever sitt eget liv for tiden.. Sletter det jeg skriver, skiver oppå hverandre og bildeopplasteren er helt klikk! Irriterende.....


Dere vet vell at glitter har 50 % på hele butikken for tiden? I alle fall her i Tromsø..
Har lenge tenkt på å dra med meg mamma på litt shopping der, men har liksom aldri blitt tid til det? Men i dag tror jeg hun hadde fått nok av å vente på at jeg skulle få tid, for hun kom hjem med en pose med masse fint til meg! Hun hadde handlet for en viss sum slik at hun fikk med en strandveske på kjøpet.. Hihi, tusen takk mamman min!

Disse kjøpte jeg selv for noen dager siden på glitter:Hva syns du?

Gårdagens antrekk

Ble veldig travelt i går så rakk ikke poste outfit før jeg dro.. Ble ikke noe spesielt spennende i går heller siden det er blitt drit kaldt i Tromsø og jeg hater å fryse! I tillegg fikk jeg det travelt som tidligere nevnt. Var en veldig lang, men artig bursdag i går med både boblebad, dansing og sjampagne! ♥

Hva syns du?

Typisk meg

Sov alt for lenge i dag, så jeg måtte bare hive meg i dusjen og kle på meg de første klærne jeg fant. Nå må jeg rett og slett bare ta cupcakene under armen å løpe avgårde til Mariell.. Er allerede en time forsen, typisk meg! Hun skal feire bursdagen sammen med en venninne, og etterpå skal vi ut på byen..

Hva skal du i kveld?Random innlegg, jeg beklager..

Verdens beste cupcakes

Har visst fått helt bakedilla.. Sto opp tidlig for å dra til byen å kjøpe ting til å bake cupcakes sammen med en venninne.  Syns de ble veldig søte og fine, og måtte selvfølgelig ha meg en smakebit. De ble super gode, så tusen takk til Lene for oppskriften♥  De er heldigvis ikke til oss selv, hehe..

Liker du cupcakes?

Hvordan bruker du hårkur? - leser

Fikk spørsmål om å skrive et innlegg om hvordan jeg vasker håret/bruker hårkur og tenkte å kunne gjøre det... Ikke noe spesielt eller noe hokus pokus..

1. Først våter jeg hele håret og vasker det 2 ganger med en god shampo som er tilpasset håret og hodebunnen min. Husk å bruke masse vann!
2. Tørker håret lett i ett håndkle og tar i en liten dert hårkur. Lar den virke ca. 10-20 min, og skyller ut.
3. Tilslutt tar jeg i balsam kun i tuppene og skyller godt ut, avslutter med å skylle det i kaldt vann for å få luket håret ordentlig.

Min favoritt hårkur fortiden kan du lese mer om her.Flink husmor

Fikk plutselig sykt lyst til å bake, så kastet derfor på meg forkle og begynte. Klarte ikke helt bestemme meg for hva det skulle bli, men ente opp med hjemmelagde skoleboller! Åh, det finner virkelig ikke noe bedre en hjemmelagde bakervarer som kommer rett ut fra ovnen. Liker du å bake?

Slenger med noen bilder for å friste dere litt:

Spørsmål og svar

Anbefaler du elf produkter?
Har en del elf produkter selv og synes de er veldig bra, men tror ikke jeg ville kjøpt foundation og mascara der!

Hvor mange lesere har du på bloggen din til vanlig?
Mellom 100-300, men i den siste tiden har det variert veldig!

Hvor kommer de hjerte knaggene fra?
De er ganske gamle og kommer fra skeidar.. De var egentli røde med små hjerter på, men malte dem hvit!

Hvor er sengetøyet ditt fra?
Det er fra Kid og heter sommerkrepp eller noe.. Jeg elsker det!

Hvilken farge (nr) er den lyse rosa neglelakken?
601 - creamy nude heter den :)Hvor har du kjøpt den runde tingen du henger øredobbene på?
Den har jeg fått i gave og det er vell egentlig en lysestake til kubbelys.. Tror denne er kjøpt på Åhlens om jeg ikke tar helt feil.MER DU LURER PÅ?

Katrineoien@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits