ULYKKE til 1000

Mandag den 30, min ulykkes dag? Ser slik ut! Har en legg som er dobbelt så stor og blå som den andre, en pungtert rumpe, hold i tights og blod. Alt dette skyldes de 100 år gamle bussene til cominor, og ikke minst bussjåførene som kjører som svin! Litt respekt kan de da ha å vente til vi har satt oss, før de gasser på alt den stakkars bussen klarer? Klarer ikke sitte engang, om jeg hadde bodd i Amerika hadde jeg saksøkt de for lenge siden!!
 

Tenkte dere skulle slippe å se blod og gørr..  så viser dere hvor glad jeg er!Skal legge meg ned å whine litt, å se true blood! Ny episode er kommet ut i dag :)
Kanskje det blir brun og blid etterpå også, noen som vil være me?

Gratulerer med dagen!

Kjæresten min har bursdag i dag og fyller 18 år! Deilig at han kjøpe snus og alkohol selv nå, så slipper vi dra rundt hele byen for å få tak i det. Regner med det blir er del ut på byen også(for hans del), så da får jeg kose meg med jentene som også har noen måneder igjen! Kan være like gøy det.Gratulerer så sykt mye med dagen fineste gutten! Håper du får en fin dag og en super kveld på byen.
Elsker deg ♥♥

EOS

Eos eggene er veldig populert og de fleste liker de, det er kanskje ikke så rart når de er 95 % økologisk og er en 100% naturlig lip balm helt fri for petrolatum og parabener. De lukter kjempe godt og man får deilige, fuktige og smakfulle lepper! De er kjempe lett å smørre på, og man slipper bruke skitne fingre for å gjøre det.

Jeg har fått den gule eosen i posten og med engang jeg åpnet pakken ble jeg forelsket! Har hatt den røde tidligere og trodde ingen av de andre kunne være like bra, men da tok jeg feil. Har nå testet denne en stund og tenkte jeg skulle dele det med dere, siden det ikke er så mange som har prøvd den enda!
 


Denne gule er super deilig å smørre på og lukter "lemon drop", noe som er veldig positivt! Enda ett pluss er at den inneholder solfaktor 15, noe som er veldig bra når det er sol. Man må jo huske å ta vare på leppene også! Denne er min nye favoritt som jeg kommer til å ha med meg overalt.Du kan kjøpe alle de forskjellige eos eggene her!

Har du eos? om ja, hvilken?

Nordens paris?

Kom hjem en kveld for noen dager siden, da kikket jeg ut av vinduet og oppdaget den fine utsikten. Den faktisk veldig fin selv om det var mørkt. Månen var helt rund og lagde ett sykt fint måneskinn i havet! Tromsø er visst ikke bare negativt med søppel overalt og måseskrik?


Naboene bygger ett gigantisk hus nedfor vårt, så fikk ikke tatt bilde av bare måneskinnet. Forresten kan de glede seg til de er ferdig, for da skal jeg selv stille meg klokken 8 i helgene ute å snekre mitt eget hus! Hoho, hevnen er søtt altså. Ingen får ta fra meg min skjønnhets søvn!!

OUTFIT - 25 augustPå skogstur skal man se ut som ett helvette, ok? Skolen hadde nemmelig turdag, var ikke så langt å gå.Litt skuffene i og meg at jeg følte meg litt sporty med engang jeg fikk på meg litt treningsklær! Var mange andre som kom gående i vanlige klær, så nesten ut som de skulle til byen i stede. Timene der opp raste avgåre med latter og grilling, været var med oss for engangs skyld!

ROSA, jeg liker bare ting viss de er..

Dere har kanskje merket det og sett det på bloggen at jeg liker rosa? Tidligere har jeg vært mer på den blå siden, dette er altså mange år siden!! Nå går det bare i rosa, alt skal være det. Overdriver litt nå, men alle skoletingene mine i år er rosa (lett å finne blandt alle andres kjedelige ting), har alle små ting rosa og nå har jeg toppet det hele med å kjøpe denne:
Nokia 6700 slide

Jeg synes det er greit med rosa ting, ikke alle andre har det. Noe som gjør det vanskelig å ta feil! Finner også tingene fortere, og slik som jeg roter er det egentlig ganske greit.

Liker du rosa?

Små positive ting med Søndager

De som følger bloggen min vet jeg missliker søndager, men det er selvfølgelig små ting som er positivt! Man kan foreksempel ligge å dra seg hele dagen i sengen, uten å ha noen ting å stå opp for (det er jeg mester på). Vi jenter liker også å ha en slags hjemmespa for man slipper å stresse, og man gjør seg klar for en ny uke! Før brukte jeg denne dagen til å gå på kino og da var det offesiell kino dag, men det er litt vanskelig når det ikke går bra filmer. Brun og blid har åpent, noe jeg utnytter i og med at alle andre dager gjør man alt annet. Ellers er Søndager ganske slumme og rydding blir plutserlig mye mer morsomt fra min side!

Haha, men nå skal jeg steke meg litt på brun og blid med Leyla
Hva liker du med søndager?


My new ring

Har kjøpt meg ny ring, eller det er en stund siden.. Glemte det bare av!

Jeg sliter vanligvis med "lange" ringer, de føles bare ubehagelig på!  Har derfor ikke kjøpt meg det før nå når jeg fant denne søte ringen! Denne er ett unntak fra ubehaget, den er ikke ubehagelig i det hele tatt og man merker den nesten heller ikke. Endelig har jeg også funnet en slik ring!


Glitter, 79, 50,-

Hva synes du?

Perfekte kysse lepperAlle vil vell ha myke å deilige lepper som guttene kommer løpende til? Haha, jeg sliter selv med såre lepper når temprturen forandrer seg. Har funnet min kur for å reparere de og det er bare to enkle steg!

- Tannbørsten
Jeg bruker faktisk en tannbørste for å "pusse" leppene. Tar litt vann på og gnikker FORSIKTIG, om ikke vil det bare bli værre. Kan lønne seg og ha en ganske soft tannbørste for minst mulig skade!

- Leppomaden
En tjukk leppomade over pusse verket gjør susen. Selv bruker jeg Elisabeth Arden sin "Eight Hour Cream" og Mentulatum før jeg legger meg, slik at jeg skal slippe lukt og smak! På dagen går det mest i Eos som er min favoritt og jeg elsker den røde.Har nå fått tilsendt den gule eosen, men den skal jeg teste før jeg skriver mer om den!
Du kan kjøpe Eoswww.eoseos.no

Har du ett tips mot såre lepper?

Det er tid for fredags kos

Endelig helg folkens og den skal nytes max nå som skolen er i gang, vekkeklokken skal ikke stå på og jeg skal gjøre akkurat det jeg vil. Beste med helg er vell det at jeg kan være med Simon hele døgnet! hihihi, er jeg veldig forelsket eller? Skal ut å drikke i dag og møte venner, men vet ikke hvor enda!
God helg til alle sammen! ♥Min lillebror har faktisk bursdag i dag, og han fikk en kjempe fin gave hos pappa! Synes egentli det er litt urettferdig for jeg fikk en 200 lapp når jeg fyllte 16. Kanskje jeg får noe stort i år da? Håper det!


Fornøyd som bare det!  Gratulerer med dagen bruttern! :)

Skoleleeeeei

Da var hverdagen snart tilbake til det normale, med stress og lite søvn! Kjente allerede i går at jeg har gjort ett domt valg med å velge det jeg har, håper bare ikke det er like tungt som det hørtes ut. Med 10 timer Norsk i uken og får tilbake matte etter ett år uten, da er det kanskje ikke så lett? Inspirasjonen har jeg i alle fall, er bare 4 måneder til jul og etter jul er det bare 5 måneder igjen av dette skoleåret. Da er lille meg ferdig med skole, og jeg har studiekompetanse! Jippii, gud som jeg gleder meg. Vi fikk faktisk ALLE bøkene allerede i går, og har gjort alt det "praktiske" som han sa!


Endelig funker bilde opplasteren, så utnytter det med å legge ut bilde som skulle komme i ett tidligere innlegg!

I dag har vi faktisk hatt våre første timer med fag på skolen med 90% innsats. Haha, var vell mere nede på 20%! Vår klasse har klasserom mitt i skolen så alle kan se oss, kjempe koselig med små jenter som ser på min kjekke sidekamerat Oscar. Jeg og Oscar sitter bakerst og flirer, så vi er klassens fnise jenter ♥ Hihi, kanskje året blir overlevelig likevell?


Gammelt bilde av meg og Oscar.. Sorry

Hvordan har dine første skoledager vært?

Sommerferien 2010

I morgen starter skolen igjen for min del, og jeg er langt fra klar! Har ikke fått reist like mye som jeg ønsket, men det får vi ta i julen. Tenkte jeg bare skulle lage en oppsumering av ferien for å se hva jeg egentlig har gjort! 

Vært alene hjemme
Mye alene hjemme, og har derfor laget mye mat til venner og kjæresten! Hater og lage mat til bare meg selv..
Fikk fucked døgnrytme:
Den dro sin vei når ferien sa hallo, og har faktisk døgnet annenhver natt!
Elias hadde bursdag!
Mitt kjære tantebarn fylte år og vi feiret han!
Vi har hatt mye dritt vær:
Har nesten ikke sett solen, bare regn, regn og mere regn..
Dro på Oslo tur <3
Reiste en uke til Oslo, der fikk jeg både se solen og shoppet MASSE!
Dro på en misslykket telttur:
Therese, Tuva og Catarina skulle telte på håkøya. Vinden kom og telte blåste nesten av sted!
Har hatt masse kjærestekos
Brukt kjempe mye tid med Simon, og kost meg veldig!♥
Vært mye på Fest!!
På sommeren er det alltid fester, og jeg har selvfølgleig vært med på litt for mange. Blitt litt beruset også!Vært syk!
Har egentlig vært det hele sommeren, men ofte hvert veldig fyllesyk også!
Vært på den årlige Tivoli turen
Jeg og jentene dro selvfølgleig på tivolie som årlig kommer til Tromsø, er jo tradisjon!
Har hatt sommerjobb!
Lene og jeg malte ett hus, deilig med litt ekstra penger på konto.
Har vært på hytta,
med kjæresten, hans bror og kjæresten hans!

Har spist nattemat som dagens måltid, hver natt!
Jeg har gått stortsett sminkeløs og ellers bare brukt maskara!
Hatt litt temperatur:

De siste ukene har det vært litt tempratur så jeg kan ha brukt min dongrijakke! :D
Døgnrytmen er tilbake som normalt, uten å ha prøvd på det! Tommel opp :D
Blir nesten litt trist av og lage dette innlegget, for nå innser jeg at sommerferien er over for denne gang! Er ett helt år til neste gang, men tror det kommer til å gå fort. Er faktisk bare ett år til jeg er ferdig med skolen, ah det skal bli godt!!!

Hva har du gjort i sommer?

Klar for skolestart?

Dette innelgget skulle vært postet for en time siden, men bildeopplasteren er ikke på min side... Skulle vise dere min nye hårsveis! Det får komme en annen dag da :)

Lite blogging skylles at ferien snart er over og de siste dagene må bare nytes. Nå er det bare ett døgn igjen før skolestart, så må nyte dagen i morgen for fullt! Døgnrytmen min har faktisk fallt på plass, har faktisk våknet før 12 og vært i seng før 1 hver kveld de siste 4 dagene. Regner med jeg er tilbake i bloggmodus når hverdagen er tilbake, og jeg ikke må stresse rundt for å få møtt alle når de først har tid.

Er du klar for å begynne på skolen igjen? Det er i alle fall ikke jeg, kunne godt hatt 2 måneder til med ferie! Dette har vært den dårligste sommeren på lenge, altså værmessig og det ødelegger jo hele feriefølelsen. Har sett solen max 5 ganger i Tromsø, så brun og blid har blitt min nye bestevenn! Nå venter sengen, slik at ikke døgntyrmen faller tilbake. God natt søtinger ♥

Jeg har ikke ord

I natt skjedde det, en ung gutt ble revet bort. Han var alt for ung, verden er så sykt urettferdig til tider! Er sjokert over at ting kan skje så fort og endre seg på ett blunk. For akkurat en uke siden var vi hos deg, mange folk og hadde det gøy! Vi så fram til flere slike kvelder, men det fikk vi ikke med deg. Jeg kjente nesten ikke Lasse, men møtte han. Han var kjempe grei og  imøtekommende, og vi likte han! Sender varme tanker til familie, venner og kjæresten Ingvill.Hvil i fred Lasse Lorentzen!

Mornings verden

Du leste rett, for jeg våknet akkurat etter en litt for lang powernap. Hater det å våkne fordi man er sulten, jeg skulle ønske jeg sov til i morgen! For det ble jo ingen søvn i går natt, som vanlig. Det er nå 5 dager til skolestart og døgnet mitt er helt fuckt, døgner ca annen hver natt. Det er selvfølgelig ikke med vilje, men kroppen min nekter rett og slett å sove! En positiv ting er at jeg er oppe tildig på dagen, da får jeg med meg solen og kan dra å shoppe uten at alle andre er kommet seg til byen. Som jeg, Tuva og Therese gjorde i dag tidlig! For ja, Tuva svarte til slutt :)Skal slenge i meg noe mat for så å legge meg igjen, i håp om å sove til i morgen! Da kommer nokk døgnrytmen på plass.

Fått tilbake døgnrytmen?

ALLER SISTE GANG

Jeg og Tuva hadde en avtale allerede i går om å møtes hos meg! Det gikk ikke etter planen i går, så vi bestemmte oss for å gjøre det i dag i stede. Har nå omublert hele stuen, fikset alt klart til vi skulle ha det litt morro! Det er 3 timer siden hun egentlig skulle ha vært her, og jeg fikk ikke konktakt i henne etter klokken halv 1. Hun har sikkert sovnet som er hennes store unnskylding, men du sa du ikke kom til å sove for sent! Dritt unge sier jeg bare, er så sykt lei av at du er drit treig eller ikke kommer i det hele tatt! Har i allefall lært at jeg skal ikke avtale noe på forhånd♥

Buker dine venner og bryte avtaler uten å si i fra?

Sløv, sløvere og vi er SLØVEST

Dagen ble helt sløv, eneste viktige vi har gjort var å handle mat til i dag og i morgen + sjokoldaepudding! Jeg er helt hekta på det, og spiser så lenge jeg har råd og det er sykt godt. Ett lite besøk til Leyla ble det også, koselig å se både hun og Helena igjen etter de har vært i Paris på ferie. Nå litt senere på kvelden har jeg og Simon bare koset oss, og jeg har fått lagt på ny negglelakk!  

Her er bilde av lakken for de som lurte på hvilken negglelakk i ett tidligere innlegg:


Når legger du deg i ferien?

Forsvant fra sivilisasjonen

Har akkurat kommet inn døren, spist gårdagens pizza og lest avisen. Er det skrivefeil i dette innlegget er det fordi jeg er trøtt og hodet mitt fungerer ikke helt enda!

Tilbake til overskriften: En av mine barndomsvenner fant nemmelig ut i går at vi skulle dra ut dit min kjæreste og hennes kjæreste var/bor, for å overraske dem! De er altså brødre for de som ikke forsto det. Ble veldig stresset i går, og fikk ikke sakt i fra til dere for plutserlig var jeg hentet og ferden mot Vikran var i gang! Simon virket veldig fornøyd når han hørte vi var der, håper ikke det bare var noe han latet som.Jeg fikk i allefall litt kos, og var vell fornøyd med det! Søvn ble det ingenting av, for vi skulle dra hjem tidlig i dag. Heldigvis utsatte de turen hjem til 9 fergen i stede for 8, så vi kom oss litt før vi dro! Solen skinner faktisk, den er jo ikke jeg vant med å se i og med at jeg er en syvsover. Deilig det, men er nokk ikke mange timene til vi legger oss!

Hvordan vær er det der du bor?

Våken nå, omg mye jeg må få gjort

Mamma klarte endelig å vekke meg til en vettig tid! Vi skal nå dra å shoppe litt, før jeg skal møte Vera. Hun er barndoms venninnen min, og vi har enda kjempe god kontakt! Er litt for skjeldent vi møtes, men når vi gjør det har vi det gøy. Skal også få hentet telefon min, slik at jeg ikke dør! Hvordan overlevde jeg for noen år siden uten mobil? Må gjøre meg klar nå, snakkes senere!Smart hverdag har fått seg facebook side, bli fan av dem og du får beskjed når de har konkurranser og tilbud! Kjempe smart om du likte deres nettbutikk!  Bli fan her.

Har du en venn du har hatt lenge?

Dagen ble reddet

Min mor lurte meg med på flyplassen, og jeg skjønte virkelig ikke hva vi skulle der. Diltet bare etter henne inn i den store folkemengden! Fikk kjøpt meg ny snus så jeg ikke blir sur og grinete, og plutserlig kommer tante tuslene. Smilte fra øre til øre og hoppet omentrent ut i bilen! Er ikke så ofte jeg møter henne, derfor ble jeg så glad. Har digget henne siden jeg var liten og min lillebror ble født, hun var da barnevakt for meg! Haha. Sulten var jeg også, men det fikset mamma! Vi dro på burgerman der Therese jobber. Ah, lykkelig slutt på en dårlig dag! Mangler bare min kjære Simon nå. Miss u♥Har faktisk vært effektiv i dag, å fått ryddet mitt kjære rom. Blir mye rot når man er lat og har besøk, men nå er det fint igjen! Skrevet ut bilder av mine nære og kjære fikk jeg endelig gjort, nå er rommet mye koseligere.


Rett over sengen, så nå kan jeg se noen av mine kjenninger rett før jeg sovner!


Over smykkeknaggene, mye mer hjemme koselig nå!
Fikk hengt opp smykker, øredobber og annet stasj! Som du ser er det en lysestake øredobbene henger på, og den er umulig å ta bilde av uten at det glinser eller blir uklart. haha

Har du hatt en bra dag? Om ja, hvorfor?
Katrineoien@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits