Litt shopping

Var en liten tur i byen og fikk med meg noen ting hjem. Skulle helst ha vært mere for jeg trenger meg virkelig flere varme plagg nå som det er begynt å bli kaldt ute, men skolebøkene er dyre og lånekassen dum.. hahaHva syns du?

Back to the 90's

I går var det 90-tallsfest for studentene, og gud som jeg plagdes med å finne noe å ha på meg. Det første som slo meg var slengbukse, platåsko og magetopp, men fant virkelig ingen av delene.  Til slutt kreppet jeg håret og tok på meg en høytlivs shorts, i håp om at andre hadde plagdes like mye som meg!  Hva forbinner du med 90-tallet? 

En lite mix med 90-talls musikk.. haha

Random

Husk konkurransen i innlegget under!!! Har faktisk ikke hatt tid til å oppdatere bloggen de siste dagene, men tenkte at i dag skulle jeg være flink.. Fant selvfølgelig ut at minnebrikken ligger igjen hjemme, og der er ikke jeg.. Har handlet en del nytt som jeg skulle vise dere, og mye annet spennende!  Jaja, får ta det i morgen etter jobb. 

Hadde helt glemt hvor slitsomt det er å stå opp kjempe tidlig på morgenen.. Måtte rett og slett slepe meg selv ut av sengen i dag tidlig, og nå ligger jeg som en slakt på sofan å venter på nystekte rundstykker! Nom nom


Random sa du?

KONKURRANSE, velg din egen premie!!!!

Får stadig koslige kommentarer fra dere, og dere er virkelig gode mennesker! Setter pris på alle positive ord og konstrutiv kritikk jeg får, både som kommentarer og på mail. Tusen takk alle dere♥

Tenker derfor å sette i gang en konkurranse i sammarbeid med smykkmybitchup.no. Konkurransen er kjempe enkel og virkelig verdt premien, for den kan du nemmelig bestemme selv!

Det du må gjøre
♦ Like facebook siden deres her
♦Gå inn på smykkmybitchup.no og finne et produkt du ønsker deg
♦ Kopiere linken inn i kommentarfeltet og legge ved mailen dinLykke til!!!

Gårdagens antrekk

Har nå begynt på universitetet og er blitt student, og jeg trives godt med det! Bra er det når man skal bli der i 5 år til.. Studentlivet har foreløpig bare gått ut på å bli kjent og festing, så måtte selvfølgelig ta meg en tur ut i går! Har nå våknet og venter på pizza som skal komme på døren, og regner med det blir en sløv dag videre..

Gårdagens antrekk:

Hva syns du?

For en herlig dag

Det gikk faktisk ganske bra i dag, hadde vell egentlig ikke forventet noe annet..  Fikk til og med tid til å springe innom cubus for å kjøpe et skjørt jeg så i vinduet der i går! Solen har strålt som bare det og graderstokken har vært helt oppe i 30 grader!! Wiho, for en herlig dag..


Har hatt håret i strikk i dag, derfor håret ser så rart ut..


Skjørt  fra cubus 149,-

Kom også på at jeg har glemt å vise dere dette fine armebandet jeg fikk fra smykkmybitchup.no. Dette er en nyoppstartet smykkebutikk på nett, som selger masse forskjellig!

Hva syns du?

Klar for en spennende dag

Har nå fått på masken og slukt i meg frokost, sommerferien er visst over for meg nå. Skal snart komme meg avgåre til en veldig spennende dag, har nemmelig min første dag i ny jobb! Blir deilig å komme inn i de vanlige rutinene, og kjenne døgnrytmen falle på plass. Ønsk meg lykke til, for nå må jeg springe!

Gleder du deg til skolen/jobb osv. starter igjen?

Søvnløs........

God morgen! Har nettopp stått opp av sengen etter nok en natt uten søvn.. Begynner av og til å lure på om naboene mine er riktig kloke, man skal vell ikke drive på med snekkring og støvsuging mitt på natten!? Om det ikke begynner å roe seg snart må jeg vell gå å dunke på å kjefte litt på dem.. he he

Skal nå ta på meg skoene og forte meg til butikken for å kjøpe litt frokost til meg og kjæresten + en kompis av han.. De ligger begge 2 å sover, og jeg messunner de virkelig!! Dumme dumme naboer..

Bruker dine naboer holde på slik?
Smiler uansett jeg..

Ha en strålende fin dag!! ♥

Anbefaling av mineral lipstick

Husker dere sminken jeg mottok i posten for noen uker siden? Et av produktene jeg fikk i pakken var en mineral lipstick, og den har jeg forelsket meg helt i. Vil derfor skrive ned hva jeg syns er positivt med den og hvorfor jeg liker den så godt!Dette en mineral liptick fra Elf (eyes lips face) og fås kjøpt på deres hjemmesider, direktelink her. Den finnes i mange forskjellige farger og jeg har den i fargen flery fuchsia. Fargen ser ganske naturlig ut til min hud, og den inneholder ett lite snev av shimmer.

+ Lett å påføre
+ Legger fargen tett
+ Holder lenge (men ikke en hel kveld)
+ Leppene blir ikke klissete, men minner mer om fløyel
+ Smitter ikke lett av
+ Billig
+ Ikke testet på dyr

- Fargene er ikke like som på hjemmesiden.Her har jeg lagt på leppestiften uten speil...

Har du testet denne mineral lipsticken?

Vil du ha?

Fikk en pakke med neglefiler i posten så tenkte jeg skulle dele ut en del, så om du vil ha en ny neglefil må du skrive en posotiv kommentar på dette innlegget! Trekker fortløpende ut vinnere, så husk å skriv e-post så jeg kan kontakte deg.

Vil du ha en ny neglefil?

Love you

Når jeg våknet i dag hørte jeg regnet plaske ned, pakket jeg meg derfor godt inn i dynen for å suttre litt.. Den sorgen varte ikke lenger, når verdens beste kjæreste kom med knoll og tott baguett som vi skulle spise til frokost! Ble sittende å se på tv i flere timer helt til klokken ble kjempe mye, men tiden flyr når man har det gøy(?)..

Fikk forestten en bukse og et skjerf her om dagen også, han er virkelig god ♥ Hva syns du?Dagens innkjøp

Ble ikke så mye handling i dag, men fikk med meg noen småting som jeg selv mener jeg trengte! Er så sykt deilig å være i byen på shopping når det er varmt og solen skinner, så nå er jeg i kjempe godt humør!!

Rekker ikke ta bilde med klærne på, for skal springe på butikken å hente en pakke jeg har fått i posten. 


JC - 299,- men på salg til100,- 


JC - 50,- 

Også litt småting til i morgen, skal bake cupcakes så trengte flere former. Syns disse var kjempe søte!!

Hva syns du? 

Stått opp tidlig, og snart klar for dagen

Herregud, er det virkelig fredag alt? Jeg har brukt hele uken på å rett opp døgnrytmen, og i kveld burde jeg være trøtt. Er derfor helt ute å kjører når det kommer til hvilken dag, dato og klokkeslett det er! Har bare tilbringt tid i sengen eller i godstolen i stua for å klare å holde meg våken.. 

Nå skal jeg stå opp, dusje og ordne meg, spise en digg frokost, for så å dra til byen å møte kjæresten! Vi skal handle litt til morgendagen for da er det avskjedsfest til min aller beste venninne.. Blir forferdelig og splittes etter nesten 18 år!! Hvordan er din døgnrytme? Hva skal du i helgen?


Nattbaking

Fikk et kikk som sa jeg måtte bake i sta, og bakte derfor cupcakes. Er blitt avhengig, men er kanskje ikke så rart når de er jo super gode! Orket ikke lage noe fancy toppings i og med at det er mitt på natten og de blir uansett fort spis opp og borte..

Hva syns du?Saras nøkkel

Har vært sykt fint vær her i Tromsø, 25 grader og knall sol. Klarte selvfølgelig å sove bort halve dagen, men kom meg ut tilslutt. I sommersolen syns jeg det er godt å ha noe å gjøre, for å bare steke seg er ikke alltid like gøy! Kjøpte meg derfor en bok for en stund siden som jeg var blitt anbafalt, og den måtte selfølgelig være med ut i dag.

Har kommet ett stykke ut i boken nå, og jeg klarer ikke legge den fra meg.. Sykt bra, selvom den er litt forvirrende i begynnelsen!

Har du lest saras nøkkel? Eller har du noen andre bøker å anbefale meg?

Katrineoien@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits