Hva vil du lese mer om?

Har hatt mindre inspirasjon til ting å skrive om på denne bloggen i det siste! Er det noe du vil lese mer om, eller forslag til noe jeg kan skrive om. Er ikke bestandig like lett å vite hva dere er ute etter å lese, eller ting dere lurer på! Det kan være hva som helst, og ingenting er for domt. Skrik ut om du har forslag!
 


Hva vil du lese mer om?

Fra TOPPEN til BUNN

Herregud for en helg, den har rett og slett gått i ett! Har ikke hatt tid til å slappe av i det hele tatt, og har bare vært hjemme for å sove. Jeg har koset meg veldig, og vært sammen med mange gode mennesker! Man er kun ung en gang og man må bare nyte det, det sier i allefall min pappa. Har til og med hatt så dårlig tid at jeg har vorset på badet... Haha

Når jeg våknet i dag var ikke alt på topp lenger, jeg har blitt syk igjen! Urettferdige verden som ikke kan la meg vært frisk i en uke før jeg blir dobbelt så dårlig igjen. Ligger altså i sengen min enda, og klarer ikke å stå opp! Håper noen kommer hjem med noe godt snart, potetgull eller sjokolade.

Hva har du gjort i helgen?

Jeg vil lese din blogg!!

Jeg kan ikke blogge fra min pc, og vet ikke hva som er galt! Har fått lånt meg en data nå bare for å si i fra. Merkelig  nok kan jeg lese blogger fra min, så nå ønsker jeg flere blogger å lese! Har du en blogg som du tror jeg vil like, setter jeg stor pris på om du skriver den i kommentarfeltet. Kanskje det blir en vurdering av noen når blogg.no funker igjen!

VINNEREN AV KONKURRANSEN!!!

Vi har ikke nett hjemme, og bildeopplasteren funker ikke! Det kan ikke bli værre når man har lovet noe.. Beklager

Har nå trekt vinneren av konkurransen hvor du kunne vinne en goodiebag! Brukte random.org for å få det gjort forttest mulig, dere har jo vært så ivrige og ikke minst tolmodige. Skulle veldig gjærne gitt en premie til alle sammen, men det har jeg ikke annledning til! De som ikke vinner får følge med, for her kan det komme konkurranser ofte om dere er ivrige nokk og selvfølgelig interessert i det.

Dere er sikkert interessert i å se hva som var i goodiebaggen også?Vinneren av goodiebaggen ble:
Sara Olsen, nutex.blogg.no!

Vinnerene av solkort ble:
Nina Pedersen og Susanne

Send meg en mail på katrineoien@hotmail.com med adresse!

Siste innspurt på konkurransen

Mange av dere er veldig ivrige og utolmodig meg å få vite vinneren av konkurransen! Det er nå siste innspurt på konkurransen, om jeg får tid i kveld blir den trekt da! Om ikke blir det senest i morgen. Du kan vinne en goodiebag eller solkort fra brun og blid, noe som er smart nå som vinteren og blekere tider går oss i møte. Bli med her! Til alle som har meldt seg på allerede så er det låv med flere kommentarer! Lykke til

Outfit 13. september

Har nå akkurat kommet inn døren hjemme, har vært hos legen for jeg er enda ikke frisk! Eneste forklaringen jeg får er: "Du er ett mysterium ingen klarer å løse"! Sier litt om legene, er ikke normalt og ALDRI få svar når man kommer dit. Er bestandig syk og er drita lei, føler meg rett og slett kronisk syk! Har heldigvis lært meg å overse det til tider. Noen som sa syte innlegg? haha, beklager det.


Var ikke på skolen i dag, så rev bare på meg noe når jeg måtte løpe ut døren! Her er altså dagens outfit, og jeg elsker den nye jakken min. Varm og god ♥. Er også veldig glad i nydusjet hår, heheEr du ofte syk?

Klar for vinteren

(Har ikke hatt nett hjemme de siste dagene, derfor ingen blogging! Nå er det endelig tilbake og blogging skal det bli..)

Lønningsdag og da er det selvfølgelig shopping! Fikk rasket med meg noen godsaker hjem, men det beste var nokk min nye vinterjakke. Liker den veldig godt, for den blir nokk kjempe varm selv om den ikke er tung eller posete! Nå gleder jeg meg nesten til det blir kaldt og vinter, men det ser ut til å bli lenge til i og med at vi har hatt over 15 grader og sol de siste dagene. Lenge leve sommeren!
Er du klar for vinteren?Blir forresten bare kose kveld, og i skrivende stund stapper jeg i meg "fredagsmix". Regner med min kjære Simon sussebass kommer snart, eller drar jeg/vi til Sunniva hvor det er en del som har samlet seg for å slappe av. Klarer ikke bestemme meg helt enda!

Hva skal du i kveld?

Effektiv, men sur dag

Dagen er virkelig ikke min! Har skjedd mye dritt, og er egentlig helt utslitt. Enda en kopp med tee, så skal jeg hoppe til køys! Heldigvis begynner vi seint i morgen og er tidlig ferdig, så energi og skjønnhetssøvn skal jeg få nokk av.Som tidsfordriv på dårlige dager, hvor ingenting går min vei og man bare blir sittende å vente kan man like godt rydde ut klær man aldri bruker! Litt mer inspirerende å slippe alt man hater, og gøy å finne ting man har glemt.


"Tights-skuffen" min!

Ente tilslutt opp med og dryle ut alt dette pluss en skoffe med sommerklær! Klesskapet mitt virker veldig tomt, men ryddig! Jiippii, stjerne i boken på meg.I morgen når jeg er ferdig på skolen blir det forhåpentligvis kjæreste tid om min kjære husker det! Håper virkelig det for jeg trenger litt kos uten å måtte stresse. hihi

Liker du å finne igjen klær når du rydder?

Klar for ny uke, med mange nye muligheter

Har nå dusjet av meg festivalen og tatt ett hjemmespa, slik man bruker søndager til! Føles godt å være tilbake til normalen og er snart klar for en ny uke med skole, slit og gnål. Gleder meg allerede til neste helg, for jeg er ganske så skolelei!

Har selvfølgelig klart å bli enda mer syk etter 3 dager ute i kulda! Kan ikke klage på at jeg ikke kledde godt nokk på meg, for det gjorde jeg! Superundertøy fra topp til tå i tillegg hadde jeg på uggs, og regnjakke. Har så sykt ondt i halsen og en stemme som en 70 år gammel dame med kols. 

Omg, ingen sminke... Søndag♥ 
 
Eneste som hjelper da er å slappe av, med noe varmt og drikke og c-vitaminer! Får håpe jeg er bedre i morgen. Tidlig kveld på meg, så vi blogges forhåpentligvis i morgen!

Hva har du gjort i dag? Er du klar for en nye uke?

DØGNVILL!

De siste tre dagene har jeg vært kald, full og tissatrengt! Har derfor ikke årket å skrive ett innlegg med ord dere ikke forstår. Haha, slik er det når man er fra nord og det er festival! Helgen har vært super og har fått sett A-ha, Joddski, Ozzy Osbourne og The Prodigy + mye mer!!!! Husket ikke på å ta bilder, så stjal to fra Sunniva.
"Festival er festival!!"

Møtte også en god del folk som leser bloggen min! Takk for koselige ord, det gjore dagene enda bedre.
Har du vært på døgnvill?

Skole blogging

Dette innlegget er laget til Olav Berglund fordi han savner breivang så sykt mye! 

Vi har klasserom i akvariet, der alle kan se oss! Oscar har veldig mange beundrera som står å ser på oss hele tia, da er det godt med rullegardiner! Det er sykt dårlig luft her, for det finnes ikke vinduer som går ut i frisluft og heller ikke ventilasjons annlegg. Samtidig er det drit kaldt fordi det er 2 kjørevifter her!

Vi er bare kjentfolk som har gått her hele tiden, borsett fra >>Silja!<< (besøk bloggen for å se proffe foto)Vi har det ganske chill til at det er 3 året, men det er mer å gjøre en før! Han "hallo" er vår beste venn..... Haha


Cato gjør som alltid, det ser du vell!

Fornøyd nå Olav?
Katrineoien@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits