Hyttetur

Vinneren trekkes i morgen, for da har jeg tid og ork til å sette meg ned å se hvem som har deltatt. Må også finne en måte å trekke vinneren på, noen forslag?


Har vært på hyttetur i helgen med kjæresten min og 2 venner! Har koset oss kjempe mye, og flirt så mye at magemusklene enda er vonde.. Haha, håper ikke det blir så lenge til neste gang!

Hva har du gjort i helgen?

Nytt i smykkeskrinet

HUSK KONKURRANSEN HER! Vinner trekkes iløpet av uken..


Ser det er flere som vil jeg skal blogge mer, men har lite tid og ikke minst dårlig inspirasjon!  Har egentlig en ganske kjedelig hverdag, med skole jobb og kjæreste så har ikke noe speielt å komme med. Hva vil dere egentlig lese om??

Var innom glitter en snartur i dag mens jeg ventet på bussen, fant et parr øredobber som er slik som jeg liker de så måtte bare ha de! Måtte selvfølgelig handle for over 100 kr siden man får dobble stempler, og da ble det en søt ring også.

Eyes lips and face

Ser det er flere bloggere som har fått øynene opp for elf-sminke, og vet det er flere av dere som venter på tilbakemeldingen på de produktene jeg kjøpte så her kommer den!

Alle produkter finner du her: http://eyeslipsface.no/


Primer - Overaskende bra til å koste 59 kr. Huden blir silkemyk og foundation legger seg mye bedre  og holder lenge. Ny favoritt


Eyebrow treat & Tame - denne funket ikke helt på meg, vet ikke om det er jeg som har for mørke bryn? Kjentes i hvertfall ut som lim som lå på øyenbrynene, og det så helt forferdelig ut...


Complete coverage consealer - overaskende bra, dekket det jeg ønket. Den inneholder også 4 forskjellige farger slik at man kan blande den riktig. Ny favoritt!


Concealer - lukter sykt godt og dekker det den skal, men føles klisette på huden. Ikke like bra som den andre concealeren over.


Mineral foundation og blush - Foundation gjevner ut huden, men til en viss grad og ser fortsatt naturlig ut. Blushen er ganske kraftig, så man må være forsiktig. Favoritter


Pudder øyenskyggen til høyre er lett å jobbe med og duse ut, og den koster bare 13 kr. Favoritt..  Cream øyenskyggen til venste er vankeligere å få fint, men det er kanskje bare jeg som mangler erfaring med et slikt produkt?


Vaterproof Eyliner Pen - Denne elsker jeg!! Den er så lett å påføre, er rett og slett som en penn og den holder hele kvelden. Dette er den 3 jeg har kjøpt, så sier vell sitt? FAVORITT


Punktvipper - Disse har jeg egentlig ikke fått testet helt ut, men har prøvd de på. Syns de ble litt stusselig, så man trenger å bruke en del for å få det fint. De var lette og sette på, og limet som følte med var helt ok.


Blush - Blandes godt inn i huden og lager et naturlig resultat. Fargen passe godt til min hudfarge i alle fall! Favoritt

Hvilken produkter liker/liker ikke du fra elf?

Utdanningen min

Ser dere lurer på hva jeg egentlig har tenkt å utdanne meg som og hvor jeg ligger an nå, så tenke å skrive et innlegg slik at dere får svar på det dere lurer på.

Jeg er student ved universitetet i Tromsø hvor jeg studerer for å få integrert master i lærerutdanning. Dette er en ganske ny "linje som man bare finner her i Tromsø og den går over 5 år. Jeg har valgt å ta lærerutdanning 5-10 klasse, for jeg tror jeg passe bedre med litt eldre elever.

Foreløpig virker alt veldig spennende og lærerikt, men har jo trossalt bare gått her ett parr uker.. Om ting blir til å være som nå tror jeg de 5 årene vil gå kjempe fort. Har kun 2 fag i år, og det er ex.ped og et annet fag vi skal spesialisere oss i. Jeg har valgt matte siden det er et av mine bedre fag, og tenker å ha naturfag til neste år om ting blir som det er nå!

Hvorfor lærer lurer du kanskje på, og da vet jeg faktisk ikke hva jeg skal svare, for har faktisk ingen peilig selv. Var vell en rask beslutning som ble tatt i siste liten, den aller siste dagen man kunne søke! Hadde egentlig ingen planer om å begynne på universitetet så fort, men nå har jeg jo allerede begynt. Kult å være ferdig utdannet når man er 23 år da?

Når jeg er ferdig å studere her har jeg mange muligheter videre, for jeg må jo ikke absolutt bli lærer. Kan bruke denne utdanningen til flere andre ting, og kanskje bygge videre på den..

Hvilken klasse eller linje går du i?

Møtte Chris Medina i går

Har jobbet hele helgen, så er ganske utkjørt og sliten nå. Var nemmelig fotograf for avisen Itromsø under årets døgnvill, og har fått en hel del med nye erfaringer! Har hatt det kjempe gøy og koset meg kjempe mye. Fikk også møtt en god del artister og band f.eks Chris Medina, Europe, Rolffa og Sirkus Eliassen. Artig!!Se intervjuet med Chris Medina her, og Rolffa her!

Hva har du gjort i helgen?

Katrineoien@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits