Halloween party!

Hei hei, er nå på tur ut døra! Skal på vors hos en venninne hvor vi skal orne oss sammen og drikke litt. Vi skal etterpå til en kompis på fest, gleder meg. Hva skal du i kveld?

GI MEG INSPIRASJON OG HJELP

Det er fredag og helg, jippii! Eller det er litt stress. Det er jo halloween i helga, og jeg skal på en halloween fest hvor man skal kle seg ut. Jeg har enda ikke bestemt meg for hva jeg skal kle meg ut som, har du noe forslag? Noe som ikke koster altfor mye, men kan koste litt. Vil heller ikke kle meg ut som noe stygt, helst noe om er litt fint/søtt! Hva skal du kle deg ut som?


Bilde fra i fjor på halloween. Vi var Jacson 5 i kvinneversjon, men Michael selv var mann! haha

HUSK å se den i kveld

Har du kanskje sett reklamen på nrk om en ny tv-serie som heter sjøsprøyt? Det er en serie om 10 ungdommer som aldri har seilet før, som nå har begynnt på en folkehøyskole i Malangen i troms. Her skal de lære å seile av Jarle Andhøy, og vi får følge dem igjennom ett helt skoleår.

Denne serien har premiere i kveld kl 20.15 på nrk1, og gud som jeg gleder meg til å se den. Gøy å se hvordan det har blitt til slutt, jeg har nemmelig vært med å jobbet med den! Har også en mor som er fra malangen, så gøy å kjenne seg igjen alle plasser de er.

Skal du se denne i kveld?

Gode gjærninger

Har vært opptatt de siste dagene med Thereses sitt hår prosjekt, etter flere timer med smerte og syting ble hun endelig fornøyd og jeg lykkelig over å være ferdig! Det var flere på Therese sin blogg som lurte på hvordan man kunne gjøre dette hjemme, og da kan jeg si at det er egentlig ganske enkelt når man har gjort det noen ganger og man forstår det med engang man har utstyret på plass. Jeg har satt på henne hår før, så det gikk ganske fort forhold til sist vi holdt på!

Har forresten gjort en god gjærning i dag, nemlig jobbet for OD! Regner med de fleste vet hva OD-dagen er, men for de som ikke vet det så er det en dag i året hvor skoler kan velge og delta i en "innsamlingsaksjon". Man jobber en dag hos en bedrift eller hjemme og tjener penger som skal sendes til gode formål. Vet ikke helt om jeg tror på at det går så mye penger dit, men fri i morgen får jeg i alle fall. Har nemmelig jobbet i dag, og OD-dagen er ikke for i morgen! Har du jobbet på OD før?

I fjor på OD-dagen var jeg å jobbet for et firma som heter medvindmedia, og der fikk jeg jobb etterpå! Så disse små jobbene kan lønne seg i blant, skal skrive mer om denne jobben i morgen for da skjer alt vi har jobbet for å oppnå! :)

Ta det piano

Skoledagen er snart ferdig, og vi har bare sett på film. Klager ikke altså, elsker slike dager hvor man tar det helt med ro. Fikk nettopp et kjempe kick etter sjokolade og i kantinen fant jeg mye godt! Sjokoladeboller og sjokoladepudding! Nam, kan man ha det bedre på skolen? Snart er det uheldigvis norsk, men etter det er vi ferdig!

Mesunner de som går skole på kvaløya!!! De har fått fri for vannledningen er sprukket. Var kanskje derfor det nesten ikke var vann i springen når jeg sto opp? Håper de har fikset det til jeg er hjemme!
Hva har du gjort i dag?

Kjempe koselig helg

I helgen har jeg vært med min kjære Simon til Kåfjord, for å feire bursdagen til hans onkel. Var kjempe koselig å møte den utrolig fine slekta hans, de er virkelig noen koselige mennesker! Har også koset meg sammen med Simon, og han har visst meg den fine plassen. Håper på å dra dit til sommeren, for noen sa det var enda finere der da. Det tror jeg faktisk på, og gleder meg til det allerede! Hva har du gjort i helgen?


♥♥

Mine dufter

Har lakt ut dette før, men det er flere måneder siden og siden det var noen som ville se de. Tenkte derfor jeg skulle skrive om det til de!

Har en god del parfymer med forskjellige lukter, her er en av hyllene som er full av masse rart. De som blir mest brukt står rundt i hele huset, og regner med mamma irriterer seg over det! Har fått det meste i gaver og har tidligere samlet på parfyme. Skal innrømme jeg har kastet en god del av mine tidligere favoritter, de stinket.. Haha

 

Jeg liker best søte og feminine dufter, men har også noen som er litt mer stram og "rikere". Her er da de som blir mest brukt og er mine favoritter!


Dolce&gabbana - the one. Versace - bright crystal


DKNY - be delicious. Lacoste - love of pink. Escada - ocean lounge

Den aller beste parfymen min er gått tom, den heter LA PERLA - j'aime og den er virkelig elsk! Håper jeg får en ny sånn til jul. hint hint. Hva er din(e) ynglings parfyme(r)?

Er det ikke det ene, må det være noe annet

Åh, nå hadde jeg fått alt på plass. Strøm på kamera, minnebrikken og batterier i blitsen! Da skulle jeg få gjort unna mye bloggarbeid, som jeg har gledet meg til å dele med dere søtinger. Startet med outfit fra i dag, for jeg skulle virkelig være flink. La bildere over på dataen for å poste de ut, da oppdaget jeg at alle bildene er helt uklare og jeg ser ut som et smadrett innsekt. Ingen forstår hvor fustrerende dette egentlig er!Dette var det eneste bilde man faktisk kunne se noe i det hele tatt! Finner heller ikke ut hva feilen er, selvutløseren er vell bare klikk. Får prøve igjen i morgen!

Over til noe litt mer positivt. Det er mandag (jiiiippiiii), det vil si sex and the city går på tv. Elsker virkelig denne serien, den er så koselig og morsom på samme tidspunkt! Mye innspirasjon til klær får man også. Mandagene har heldigvis noe positivt med seg! Liker du sex and the city?

God natt søtinger! ♥

MANDAG, nye muligheter?

Hele forje uke gikk kjempe fort og ting gikk i ett. Rakk ikke blogge, og nesten ingen andre vanlige ting. Denne uken håper jeg virkelig blir litt roligere, for jeg er helt utpeiset! Har forsetten en del nye ting jeg vil vise dere, men det kommer enten senere eller i løpet av uken. Minnebrikken er nå tilbake, så det er bare tid som står på spill.

Sitter nå på skolen og har studieøkt, godt med en time på dagen hvor man kan gjøre det man vil/må! Tidlig ferdig, så får håpe jeg får tid til å ta en del bilder etterpå, både i skole sammenheng og til bloggen. Håper dere ser fram til det, og har en super mandag videre! ♥

Noe så søtt!

Dagen har vært full av overaskelser, mildt sakt. Skoledagen gikk fort, og jeg dro rett til byen. Her møtte jeg mine gode venner og dro på kafè, mens vi satt der fant min bror ut at vi skulle på kino! Rakk ikke dra hjem og spise middag før den begynnte, dro derfor ut og spiste pizza med Simon og noen av hans kompiser.

Vi så NOKAS på kinoen, hadde hørt mye negativt om denne filmen. Jeg ble faktisk positivt overasket! Det er jo ikke en film man drar og ser om man ønsker humor eller en god film, denne filmen er jo laget for å vise hva som egentlig skjedde under ranet. Synes også det er litt morsomt at han som har laget den har vært i vår klasse og hatt undervisning, og ellers møtt han flere ganger.


Har hørt mye på denne sangen i det siste, den er så søt!

Syns denne versjonen er mye bedre en orginalen, og jenta er jo super søtt! Den går ofte på her hjemme hos meg. Hva synes du? Skal nå hoppe i seng for å klare den siste skoledagen i uken, blir sykt godt med helg!
God natt dere♥

Tirsdags kos?

Det er allerede blitt tirsdag, dagene flyr jo avsted. Det er ikke lenge til jeg har bursdag, og heller ikke lenge til det er jul. Begynner nesten å få julestemmning allerede nå siden det snør, men snøen er bare våt og ekkel! Setter meg heller inne med levende lys, pakket godt inn i et pledd og får min daglige dose tv. Kjæresten er såklart på tur hit, så da blir det kose mose overdose.

Pleddet er forestten fra smartere hverdag, og det er kjempe varmt! Du kan finne mye smart på deres hjemmeside og om du melder deg inn i deres facebook gruppe kan du vinne premier flere ganger i uken.

Ha en kjempe fin kveld ♥ Hva gjør du i kveld?

Det snør....

Når jeg våknet tidlig i morrest var det kun litt sludd, men det endret seg fort til å bli masse snø! Det er fullt av snø over alt, og vinterklærne er enda ikke pakket ut. Det vil si det ble et stygt møte med den første snøen. Jeg liker ikke vinter og snø! Har ikke så mye mer og fortelle enda, for min minnebrikke ligger hos Simon. Viser defor bilder tatt av Eivind på skolen, han er veldig flink!


Missfornøyd som bare det!


Fanger snø på tungen, sjekk forresten søte Silja! ♥


Jeg er enda mer missfornøyd, mens Cato stor koser seg.. Haha
Bildene er tatt av Eivind og dere kan se hans bildeprosjekt her!

Ha en fin kveld alle dere ♥
Er det kommer snø der du bor?

Verdens søteste

Søvn er altså det beste som finnes, hverfall når man er sliten og trøtt. Har ligget å dratt til langt på dag sammen med verdens søteste kjæreste, han er virkelig en god gutt! Unner virkelig alle en god kjæreste, og hvertfall det å oppleve forelskelse og kjærlighet. Det er så sykt deilig å vite at det er noen som er glad i deg tilbake ♥
Er du forelsket eller har du kjæreste?


Trøtt, sminkeløs og morgentryne. Lørdag♥Vi har nå stå opp og spist oss mett før dagen virkelig er i gang. Det er jo egentlig sent på dagen, men har man helg så har man det. Dagen blir som sakt tidligere fyllt opp av alt mulig, men stress skal vi prøve å unngå! Blir nok en liten fest i kveld nærmere sakt innflyttningsfest, men ingen vet før kvelden førsta er her. Hva skal du i dag?
Dere får ha en kjempe fin lørdag ♥

Hils på mine skjønnheter

Elsker rett og slett øredobber med litt størrelse og må innrømme at jeg har gått litt amok med handlingen av nye. Godt å ha flere og velge mellom om man mister noen, for det er jo fort gjort! Surt, men da har man jo en grunn til å kjøpe nye. De på bildet under er de jeg bruker mest, men har en god del fler.  Liker du store øredobber?

Skal være hos kjæresten min i natt, så blir nokk en sløv kveld forran tv-n. Koselig det, og deilig med litt avslapping etter en lang og slitsom skoleuke! Gleder meg virkelig til å kunne sove litt lengre i morgen, kjenner kroppen min trenger det. I morgen blir en stressende dag, men skal prøve å oppdatere dere så mye jeg klarer! Hva skal du i helga?Ha en super fin kveld videre! ♥

Endlig kveld og avslapping

Har nå fullført hele dagen som har vært utrolig stessende! Har egentlig bare fått gjennomført litt av det jeg skulle, nemmelig møte Vera og dratt på revy. Tiden raste rett og slett fra meg, så da måtte man prioritere. Av og til skulle jeg ønsker jeg kunne være flere plasser samtidig!

Har uansett hatt en super dag, og har enda mer energi igjen. Hva har skjedd med meg? Gått fra å være helt sløv til så energifull og glad. Jeg tror det er en blanding av forelskelse og deres søte kommentarer! Takk igjen ♥Revyen rakk ikke opp til mine forventninger, den var rett og slett blitt alt for drevet av sex. Skjønner ikke at en ungdoms revy kan ha så mange stygge ord i sine stykker, det skapte ikke noe mer poeng for å si det sånn. Dette ble egentlig bare irriterende!

Nå har jeg endelig kommet meg hjem og slapper helt av. Har egentlig besøk av kjæresten min, men han ligger bare å sover. Sliten stakars! ♥ Skal snart vekke han slik at vi kan lage pizza, har jeg forresten fortalt at jeg nesten bare spiser pizza? haha, det er faktisk sant! Liker du pizza?

Denne dagen blir super duper

Om jeg overlever den siste timen nå på skolen, kommer resten av dagen til å bli helt super!! Skal bare skrive en stil på tusen ord så er morohetene i gang. Først og fremst skal jeg møte Simon, og gjett om han skal susses ihjel i dag. Vi har tenkt oss en tur på brun og blid, for å vedlikeholde fargen!  Etterpå skal jeg møte min kjære venninne Vera som jeg har kjent siden jeg var bitte liten, er ikke det sykt at man har like god kontakt enda?


Bildet fra en av de første dagene da jeg og Vera var i syden for første gang alene!

Vi har tenkt oss på kafè for det blir ikke tid til å dra hjem og spise i dag. Vi skal nemmelig på monkeyrevyen  og denne revyen har jeg sett siden jeg gikk i 7 klasse! Blir min syvende monkeyrevy, og jeg gleder meg kjempe mye. Den har jo trossalt fått 4 og 5 av avisere, så forventningene er høye! Liker du revy?

Håper alle dere også får en super duper dag, med mange nye opplevelser! ♥

Hvordan skal dette ende?

Nå har jeg fullført dagens gjøremål og er enda full av energi, kanskje jeg endelig har blitt frisk? jippi. Har i alle fall hatt en strålende uke til nå, selvom vi har hatt sykt mye å gjøre på skolen. Det er nok deres kommentarer som gjør dagen så lett. Tror dere begynner å bli lei av all takkingen nå, men det betyr utrolig mye med positive ord fra dere! Om det fortsetter slik vil jo dagene fly avgåre.Skal legge meg på mitt nyvaskede rom nå, en vell fortjent skjønnhets søvn!
Dere får ha en god natt alle sammen ♥ 

DERE ER SÅ GODE

Har lyst å sende en suss til alle dere som leser min blogg. Jeg setter virkelig pris på alle deres søte ord i kommentarfeltet, kan ikke takke dere nok ♥♥ Har blitt trekt ut til å være med i blogg vs blogg også, så om du liker min blogg kan du stemme på meg her! 

Har det egentli ganske travelt, har ett rom som skal vaskes og årnes! Det ser rett og slett ikke ut der, er egentlig ganske flaut. Ryddet det heldigvis i går, så det slipper jeg i dag. Er det som er værst så! Vi får også besøk av søskenbarnet mitt og hennes to sønner, blir kjempe koselig å se de igjen! Det skjer alt for skjeldent.

Skal bare kommentere tilbake på deres blogger først, så setter jeg i gang med vaskingen! Dere får ha en fin lille lørdag! ♥ Hva skal du i kveld?

Vær forsiktig med dette produktet

For to helger siden brukte jeg define sitt volume powder, som jeg har vært veldig begeistret for siden jeg kjøpte det. Det fungerer veldig bra for å få volum og for å la sveisen holde en hel kveld. Ulempen jeg først la merke til var hvor ekkelt det var i håret, kjentes veldig fettette ut og var vaskelig og dusje ut!

Etter helgen begynte det å klø noe vollsomt i hodebunnen min og jeg dro til min kjære frisør. Det første hun sporte om var om jeg brukte dette produktet, og da kunne hun fortelle meg at det hadde vært flere innom med akkurat samme problem. Det puddere jeg forgudet viser seg å være en lidelse for hodebunnen, den tørker den rett og slett ut! Da var det ikke annet og gjøre en å punge ut med 300 kr i sjampo for å få fikset det.

Råder deg derfor til å holde deg unna dette produktet, og andre volum pudder. Hvert fall så mye som mulig! Skal sies at jeg ikke kommer til å bruke dette produktet oftere en jeg må, altså uten om store anledninger.

Har du brukt volum pudder før?
Opplevd det samme som meg?

Herregud for en herlig dag

Overlevde hele skoledagen uten problemer, og det er skjeldent. Er det mulig å ha en så bra mandag? Har vært kjempe glad og lykkelig helt siden jeg våknet, hadde ett mål å spre litt glede videre til andre som ikke hadde en like bra dag. Ett lite smil kan faktisk gjøre dagen til noen andre så mye bedre, det kan man tenke på neste gang man går ut døren! Hvor glad blir man ikke slev når andre kan være grei og gi deg ett smil? Er jo et ordtak som er slik: "Smil til verden og den smiler tilbake"! Det har jeg virkelig erfart i dag. Har du hatt en super duper dag?

Dagen ble toppet med hjemmelaget pizza hos en kompis, og gaming. Haha. vi sitter her enda, men regner med vi skal dra snart så det blir litt kjæreste kos bare for å toppe dagen enda litt mer! Håper jeg får mange flere slike dager framover, gjør alt så mye lettere. Tusen takk igjen til dere som er så søte å snille, det hjelper virkelig på når det er mandag! ♥♥Ha en fortsatt strålende mandags kveld! ♥

Katrineoien@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits