1 år til neste gang

Har vært mye bursdags prat i det siste, men dette blir det siste innlegget om min bursdag på ett år. Nå har man både fyllt år og feiret som aldri før! Helga tok helt av for å si det mildt, og jeg kan ikke takke nok til alle som var med på å gjøre dagen min super duper bra. Koset meg virkelig masse og fikk helt syke gaver, de skal dere få se senere! (Ok da.. det blir ett innlegg til, men det er etterspurt)

Fikk også servert 8 gutter som stippet for alle gjestene, og en herlig kveld i boblebadet med kjempe herlige jenter og god sjamapje før man dro ut på byen. Ett år til neste gang, men det går jo super fort og det er bra for jeg liker bursdag! Hva syns du er best med bursdag?

Smil til verden,

og den smiler tilbake til deg! Dette er virkelig sant. Om man bare smiler litt om dagen sprer man så mye glede til andre! Elsker at folk smiler og er glad, det kan få en kjip dag til å bli så mye bedre.
Oppfordrer alle til å smile hele tiden, alt blir så mye lettere om man tar det med et smil og man får som oftest ting som man vil da! :) Blir ikke du glad om noen rundt deg er det?

Birthday girl

For 18 år siden kom jeg altså til verden så gratulerer med dagen til meg selv! Denne dagen har man altså ventet på i alt for lenge og nå er den endelig her! Har allerede kjøpt min første snusboks lovelig, men de spurte ikke etter legg. Gleder meg til å gå på butikken for å kjøpe snus og alkohol selv, blir godt å ikke være avhengig av andre. Blir visst en liten feiring i kveld, og til helgen tar det av!

Under en time igjen!

God kveld! Det er nå bare en time igjen til jeg er myndig og kan gjøre som jeg selv vil, skal innrømme det blir godt å ikke være avhengig av andre lengere! Har hatt familie på besøk i dag og spist masse kaker og fått fine gaver, resten av feiringen tar jeg igjen til helgen. Dagen har hverfall vært fin, nå venter sengen på meg!
Er utslitt, god natt♥

En glad Katrine

Kjempe mange fine ønsker dere har på deres ønskeliste, gleder meg til å se om jeg får noe jeg har ønsket meg. Har allerede fått tre ting, hos mamma og pappa! Fikk en fin jakke, en sportsjakke og klokken jeg har ønsket meg :D Nå er det heller ikke lenge igjen til min store dag, bare helga så er den her! Hva syns du om klokken?


♥♥♥

DÅRLIG TID, men dere kommer først

Fått klager på dårlig og lite blogging de siste dagen, dette beklager jeg! Skal prøve å skjærpe meg litt.. I morgen skal dere få se en av de gavene jeg har fått til nå :)

 Nå må jeg egentli bare løpe. Skal i bursdag til min "svigerbror", som hadde bursdag i går! De skal så klart på byen, så blir visst tidlig kveld på meg. Om det ikke plutserlig dukker opp noen bra fester, eller noe annet gøy! Ha en fin kveld ♥


Uklart bilde skylles skitten linse.. Sorry!

ØNSKELISTE

Har snart bursdag og i den sammenheng får hele tiden spørsmål om hva jeg ønsker meg i bursdags og julegave. Tenkte derfor jeg kunne skrive det her så dere får se og slik at venner og familie kan finne det. Har bestandig vært en person uten ønsker, men akkurat i år ønsker jeg meg faktisk noe!

Til min bursdag ønkser jeg meg egentlig bare en morsom feiring med venner. Håper på at flest mulig er med å feire med sjampis. Har bestandig ønsket meg en prinsessekrone,men det har jeg enda ikke fått! haha, hint hint..

Jeg har mistet mi kjære ipod, og jeg har veldig lyst på en ny. Deilig å sitte på bussen å høre på musikk! Ønsker meg selvfølgelig en bil, men forventer det ikke. Selvutløser til kamera har jeg også ønsket meg lenge, mye lettere å blogge da!

En jente får aldri nok klær, vesker og accessorize. Ønsker meg varme gode gensere, fine topper, kjoler og store øredobber. Trenger også en stor veske slik at jeg kan bære datan i den!


Sminke trenger man også, alt fra maskara til øyenskygger. Mine kjære eos er også brukt opp, så det blir jeg veldig glad for! Renseprodukter til ansikte er også noe jeg ønsker meg.Jeg ønsker meg veldig en hårkur som gir meg silke mykt hår, og dust it (selvom jeg har rådet dere til å ikke bruke slikt) til store anledninger. Slettetangen min er også ødelagt, så den trenger å bli fornyet. Hårkliper, spenner og ting man kan årne håret med er også på ønskelisten. Hårspray er også en slager!


Parfymer med søte dufter har også sin plass på listen, selvom jeg har mer en nok fra før. Undertøy får man aldri for mye av, og det trenger man jo? Har også en sølvklokke på listen!

Hva ønsker du deg?

Takk gud for at det er helg

Endelig er det helg, har lengtet etter den i en hel uke nå! Har vasket rommet og gjort alle innleveringer ferdig i dag, så nå skal jeg utnytte helgen godt. Bare bruke den til å slappe av og sove masse, hvertfall det som er planen inntill videre. Lade opp til en ny uke, med spennende og nye utfordringer! Ha en kjempe fin helg søtinger ♥ Hva skal du i helga?

Skulle tro jeg var blåst avsted

Halloweenfesten var mer en vellykket, selvom det ble tidlig kveld for min del! Var mange syke kostymer som jeg ikke skjønner hvor de har fått innspirasjon fra. Som dere så på det forje innlegget var jeg utkledd som djevel, og jeg må si mine hor ble godt likt av aragsjøren, så de hadde man ikke mer en 5 minutter den kvelden.Har vært lite blogging i det siste, men har verken død eller blåst avsted (har vært storm her). dagene går bare fort for tiden og det skjer nye ting alt for ofte. Skole er det også mye av, og det utmatter vell oss alle sammen? Tenk at vi allerede har vippet inn i november, den nest siste måneden i året. Gjett hvem som har bursdag snart, jo det er meg! Julen har også begynt og snike seg på, og jeg må innrømme at jeg misliker julestress max. Når har du bursdag?

Katrineoien@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits