Katrine i et nøtteskall

Smarte meg tar alt i sisteliten og på sparket, og de som kjenner meg vet det ganske godt. Outfiten for nyttårsaften var ikke noe stress for meg før jeg forsto at det er i morgen. I hoi og hast dro jeg til byen for å finne meg en kjole! Dette skulle kanskje vært litt planlagt for det var kjæresten min som kom hjem med flere poser. Nå har jeg rett å slett ikke peiling på hva jeg skal ha på meg, får vell vrenge klesskapet for jeg vet det er mye ubrukt der!

Butikkene her i Tromsø får skylden, de har nesten aldri noe nytt og det som jeg har gledet meg til hele året ble en stor fiasko. Snakker nå om romjulssalget.. Det er klær som har vært i butikkene i hvertfall 3 år som henges ut for salg! Er jo ingen som vil ha de klærne som man allerede kjøpte på salg når man var 15? Forresten, om du ønsker å være festens stjerne er det gull man må kle seg i. Ønsker heldigvis ikke akkurat det, og er heller ikke en gull person! 

Om jeg hadde planlagt dette litt tidligere kunne jeg jo handlet meg en fin kjole (eller flere) på nett, og hatt den perfekte partykjolen. Dumme meg... Har du klart morgendagens outfit?

Paprika - Purple Tiered DressVila - Alsine DressPaprika - Teal Bow Back DressRare Fashion - Flower Prom DressMotel - Reese DressElise Ryan - Satin Dress With Lace

Hva er din blogg?

Har nå lest igjennom mine daglige blogger, og fant ut det var ganske få. Flere av dem jeg har lest fast har sluttet og slettet sine blogger, så nå trenger jeg noen nye blogger å lese når jeg trenger litt tidsfordriv! Vet det er mange skjulte blogger ute å går så om du mener du har en interessant blogg eller vet om noen som har kan du skrive den i kommentarfeltet så skal jeg sjekke den ut! Du kan også legge meg til som venn, og om du er heldig kan det henne du får deg en ny fast leser. Hva er din blogg?Minner koster ingen penger

I går var det reunion for de som var russ i fjor! Er ganske skuffet over de jeg var russ med i fjor for jeg møtte bare 3 av dem, men vorset var det artigste! Min kjære venninne Randi kom over og vi koset oss, har ikke hatt så mye kontakt med henne siden vi sluttet på ungdomsskolen. Det er ganske kjipt at ting forandrer seg så fort, men artig er det uansett når vi møtes, munnen går i ett og latteren klarer ikke stoppe! haha

Nå skal jeg se på jentefilmer, noe jeg egentli har gjort hele jula! Syns det har sin egen sjarm og minner strømmer på. Ble mye minne snakke i dette innlegget, men det er jo så morsomt!
Hva er ditt beste minne fra din barndom?

Dagen før dagen

Nå er ribba fikset og treet pynta, så nå er det kroppen som skal pleies. Da har man en ekstra mulighet å pleie hele kroppen, lakke negler og srubbes der det trengs! Gleder meg til i morgen for da er tradisjonene på plass, selvom vi ikke har så mange tradisjoner. De har forsvunnet med aleder, men det er jo egentlig positivt for man blir bare stresset av dem. Det er som oftest de som skaper en dårlig og kjedlig jul, men 2010 er et nytt år så man kan lage nye tradisjoner! Hvilke tradisjoner har dere som du liker?

Ønsker alle sammen en kjempe fin jul og håper alle får det de ønsker seg! Husk å spise så mye mat dere klarer, det skal hvertfall jeg og skal til slutt være så mett at jeg ruller til sengs.

Bilder fra photoshooten med Tuvaw

Det er juleferie!!! Jeg har nå levert oppgaven om de 7 dødssyndene hvor jeg brukte Tuva som modell, og tenkte jeg skulle dele de med dere. Må si vi var uheldig med lyset i studio for de fungerte ikke, men det er typisk min flaks at elektronisk utstyr blir ødelagt når jeg skal bruke det. Må få takket Michelle for hjelpen og inspirasjonen hun ga meg! Skal legge ut flere bilder fra shooten etterhvert, men disse var altså til oppgaven! Hva syns du?


Vrede


Grådighet

Årets første julefest

På Onsdag ble julestemmningen presset inn med te-skje, for da var årets første julefest i gang. Siden jeg er russ i år å måtte man jo delta på årets nissefest, og jeg kan si det ble en kveld for seg selv. Var veldig gøy å møte igjen tidligere venner og bekjente, alle var liksom samlet på en plass! Ser virkelig fram til neste russefest og ikke minst russetiden. 

Lykke i ulykke

Natten får kreativiteten i gang... Som dere vet har jeg hatt "photoshoot" med Tuva i dag, og disse bildene skal brukes tl en skoleoppgave med teme "de 7 dødssyndene". Typisk min uflaks er at utstyr som kamera, blitser og alt annet slutter å fungere når jeg setter mine fingrer i det! Det slår faktisk aldri feil... Til at ting ikke fungerte som det skulle syns jeg bildene ble helt ok! Med litt redigering blir det nok enda bedre, photoshop ♥

Bildene skal redigeres i morgen, så legger ut bilder når de er helt ferdig! Her er et bilde av Tuva, hvor hun slapp å se helt mongo ut. HahaJeg som hater det så inderlig

Igår natt fikk jeg rett å slett ikke sove, og da kom jeg på noe noen sa for mange år siden. Nemmelig om man leser blir man trøtt å får sove, tenkte da jeg skulle lese en bok for det var jo det jeg slet med. Når ideer setter seg på hjernen min må jeg rett å slett gjennomføre det, så jeg raserte hele rommet for å finne en bok. Probleme er bare det at jeg aldri har likt å lese bøker, så jeg fant ingen bøker jeg kunne lese. Bortsett fra en bok som er kjempe gammel som jeg leste sikkert hundre ganger når jeg var liten. Begynte derfor på boken enda en gang, men det er jo ikke noe gøy å lese noe du husker.

Da slo tanken meg. Det er snart jul og kanskje noen enda sliter med å finne en gave til meg! Nå vet dere at jeg ønsker meg en bok, og den må være spennendre. Jeg skal bli flinkere til å lese, kanskje man klarer sove til en vettig tid?

Har du fått julestemning?

Adventstiden er så koselig, og er nok den tiden på året der jeg syns det er greit med snø og litt kulde. Det er tiden hvor man kan gjemme seg inne under et pledd med en kopp med varm kakao, mens stearinlys stråler og laget stemning rundt i huset! Det er også mange flere smilende og glade mennesker å se i denne tiden, og ikke vet jeg hvorfor når alle stresser rundt å handler og styrer.


Elsker å se julestjerner i alle vinduer man ser, da vet man at julen snart er her!


Jule og advendtspynt har begynt å komme frem hjemme, og da blir det enda mer hjemmekoselig!


Har begynt å pakke julegaver, og det er topper jule stemningen!

Julestemningen min har altså begynner å krype på plass nå, og godt er det. Tidligere år har man vell enten hatt julespreng eller ikke brydd seg om julen, men nå setter jeg virkelig mye mer pris på det en for noen år siden! Det er jo så mye positivt med den. Familien samles og alle er glade, det er også god mat å få! Kjenner jeg gleder meg til å sette tennene i årets ribbe nå. Har du begynt å få julestemning?

6 julegavetips til en billig penge

Tenkte jeg skulle dele noen julegave tips med dere, siden det av og til er veldig vanskelig å finne på noe og lommeboken ikke er like full som man skulle ønske. Julegaver handler uansett ikke om pris og størrelse, men tanken man har lakt bak den. Har funnet fram noen smarte ting som man nesten kan få til gratis, og noen som er noen tastetrykk unna. Om du har noen tips selv, må du for all del slenge det inn i en kommentar. Takk på forhånd!

Julegavetips 1:

Hvor ofte har du ikke irritert deg over reklamene på spotify? Det gjør sikkert dine venner også, så man kan kjøpe dem spotify premium. Det kan du lese mer om her, og det koster 99,- i måneden!Julegavetips 2:

Bladkongen.no har mange forskjellige abonoment med blader og magasin. De har noe for en hver smak, f.eks Det nye, costume og pondus. Det er også billigere å kjøpe de på bladkongen en å kjøpe de i butikk, og hvem liker vell ikke å lese blader?

Julegavetips 3:

Man har ofte mange bilder av kjæreste eller venner, og disse kan man bruke til å lage en gave som virkelig blir satt pris på. Enten kan man lage en scrapbook eller en kolasj som man pynter og ordner slik at det passer til bildene. Dette er litt tidskrevende, men man sprer kjempe mye glede og det blir heller ikke så dyrt. De har mye fint til slik bruk på Nille, for de som ønsker det billigst mulig.


Julegavetips 4:

Ting man lager selv vil alltid ha et eget søtt preg over seg, så der er det bare kreativitet som setter grenser. Om man er flink og strikke kan man jo enten strikke lester, skjert eller votter til de du er glad i? Eller man kan ta kjøkkenet fatt og bake noe man vet de liker, pepperkaker, cupcakes eller marsipan og legge de i en fin eske! 

 

 

 

 

 

Julegavetips 5:

Når man er helt tom for ideer, eller kanskje er helt blakk kan man utsette gaven til etter jul. Da er et hjemmelaget gavekort en smart ide, og da bestemmer man jo selv hva dt skal være til. Man kan lage gavekort med et kafè besøk man skal spandere for en venn, masasje til kjæreste, eller et gavekort på oppvask eller barnevakt til mor. Dette kan man også pynte slik at det passer til den som skal få det

Julegavetips 6:

Dette kan gjøre julen til noe helt spesielt og det kan bli gaven som alltid blir husket, nemmelig et flaxlodd (eller fler). Tenk så gøy om den som får det vinner masse penger, kanskje du får noe tilbake?

Håper de som ikke er ferdig med julehandelen og sliter fikk litt hjelp nå. Er det flere julegavetips dere ønsker må dere bare si i fra så skal jeg finne fram! Er mye lettere å gi tips til andre en å finne ting selv, men nå fikk jeg faktisk masse hjelp av meg selv. Om noen skriver julegavetips innlegg må dere si i fra, for det trenger jeg!

Julestress for alle mann?


Fineste julesangen. (Maria Mena - Home for Christmas)

Nå er julestresse i gang igjen, som alle andre år. Det er rett å slett kaos over alt, og alle skal nå alt for at julen skal bli perfekt i år også! Kjøpesentrene er fulle av gale mennsker som springer rundt som store saueflokker og krasjer med sine kjære handlevogner som er full av gaver og god mat, og kredittkortene flyr vegg i mellom. Gaver pakkes inn og da settes ferden i gang med å få levert de ut, posten er helt proppet med kort og pakker og jeg kan tro de sliter seg ut.

Akkurat nå er det godt å være meg. Sitter her å skriver dette mens jeg tenker over hvordan alle andre har det, og slik jeg har hatt det alle andre år rundt denne tiden. Jeg sitter her å koser meg med julemusikk og en kopp kakao og slapper av, mens alle andre utenfor stresser. Regner med det blir litt stress om noen dager på meg også når man finner ut man mangler noe, men det får vi ta da. Egentlig er det jo ganske koselig å kjøpe gaver til andre, pakke de inn og gi de vekk! Synd at man alltid klarer kjøpe ting man egentli vil ha selv, men man kan jo bare ønske seg det å? Liker du julestresset?

Katrineoien@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits