Flink pike

Er det noen som husker nyttårsforsettene jeg satt meg i fjor på denne tiden? Målene jeg var fast bestemt på å gjennomføre før 2011 var over.. 

Nå er snart året over og tro det eller ei, men jeg har klart å fullføre alle fortsettene.Til en viss grad selvfølgelig, men jeg har klart det! Karakterene gikk faktisk opp på slutten av skoleåret før sommeren, og snittett ble overaskende bra.

Jeg har hatt tre jobber det siste året, og har satt av en del av lønningen på sparekontoen. Jeg har også fått brukt masse tid på mennesker jeg virkelig bryr meg om, og har faktisk kommet nermere mange av dem!

2011 har vært et sykt bra år hvor jeg har fått flere erfaringer og starter på et helt nytt kapittel i livet mitt, har jo blitt student! Ser nå fram til å komme meg videre i 2012, med mange nye opplevelser og erfaringer. 

Hva var dine nyttårsforsett i 2011?

Krølle krøll

I går bestemte jeg meg for å krølle håret, men krølltangen min har sluttet å fungere! Lot derfor kreativiteten og slettetangen leke seg i håret, og syns selv at resultatet ble ganske så bra. Tidskrevende, men verdt det! Krøllene var faktisk like fine når jeg sto opp som når jeg la meg, så de holdt ganske bra i forhold til de man lager med krølltang..

Hva syns du? 
Katrineoien@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits