Gårdagens antrekk

Har nå begynt på universitetet og er blitt student, og jeg trives godt med det! Bra er det når man skal bli der i 5 år til.. Studentlivet har foreløpig bare gått ut på å bli kjent og festing, så måtte selvfølgelig ta meg en tur ut i går! Har nå våknet og venter på pizza som skal komme på døren, og regner med det blir en sløv dag videre..

Gårdagens antrekk:

Hva syns du?

Gårdagens antrekk

Ble veldig travelt i går så rakk ikke poste outfit før jeg dro.. Ble ikke noe spesielt spennende i går heller siden det er blitt drit kaldt i Tromsø og jeg hater å fryse! I tillegg fikk jeg det travelt som tidligere nevnt. Var en veldig lang, men artig bursdag i går med både boblebad, dansing og sjampagne! ♥

Hva syns du?

Gårdagens antrekk ++

I går hadde jeg ikke tid til å oppdatere dere, men kamera var med så tenkte å poste litt bilder fra gårsdagen! Var helt utrolig vær her i Tromsø i går, med 30 grader og sol. Var nesten vondt å puste, men jeg klager ikke! Dro til Sunniva snuppa på ettermiddagen og spiste mat, sminket oss og ordnet oss klar til å dra på byen med jentene. Hva gjore du i går?

Gårdagens outfit: 
 
Topp - h&m
Skjørt - Gina tricot


Fineste Sunniva <3


Og Silja fotograf(?) haha..

Random Outfit

Hadde 10 minutter på å komme meg opp av sengen og springe til bussen i morrest og det resulterte i å kle på seg det første jeg fant, og gå uten sminke resten av dagen. I mitt tilfelle er ikke dette så nøye, for jeg tar ikke meg selv så høytidelig! Hadde heller ikke rukket å pakke ut av baggen når jeg kom hjem så det lå klær over alt å da gikk det fort å rive tak i noe, så når bussen kom hadde jeg allerede ventet noen minutter på holdeplassen.

Tipser derfor om å legge fram klær dagen før å ha pakket klar sminkepungen, da rekker du skolen uansett om du forsover deg!

Pakke pakke pakke

Sto opp for ett par timer siden og begynte da å pakke ned klær til Osloturen, og her er det enda full pakking for jeg må selvfølgelig prøve alt av klær. Det tar kjempe lang tid.. Vertfall når jeg prøver å slå to fluer i en smekk med å rydde litt samtidig, men det funker ikke helt! Tror jeg skal ta meg et lite avbrekk nå å dra til burger man for å feite meg litt opp, og etterpå ta meg en tur til brun og blid. Vinterferie ♥
Hva gjør du i dag?

Kveldens OUTFIT

Nå er jeg på tur ut døra for å dra i bursdag, og tenkte derfor dere skulle få se kveldens outfit. 
Har lite tid så måtte bare ta det som lå fremst i skapet, men elsker skjørtet!! Hva syns du?

Endelig kom den...

etterlengtede vinterferien her i Tromsø også, kjenner det passer godt nå! Trenger litt tid til å slappe av å få unnagjort en del ting! Blir vell å sitte inne i flere dager nå for å jobbe med særemne for skole er viktig, men kjempe tungt..

Reiser til Oslo på torsdag for å shoppe og møte nære og kjære, og det tror jeg blir bra! Alltid godt å komme seg ut av lille kjedlige Tromsø.


Er det forresten noen som vil jeg skal blogge om noe spesielt eller noe dere lurer på? Trenger litt inspirasjon som dere sikkert skjønner om dere blar nedover...

HVA TRUR DU VI SKAL?

DÅRLIG TID, men dere kommer først

Fått klager på dårlig og lite blogging de siste dagen, dette beklager jeg! Skal prøve å skjærpe meg litt.. I morgen skal dere få se en av de gavene jeg har fått til nå :)

 Nå må jeg egentli bare løpe. Skal i bursdag til min "svigerbror", som hadde bursdag i går! De skal så klart på byen, så blir visst tidlig kveld på meg. Om det ikke plutserlig dukker opp noen bra fester, eller noe annet gøy! Ha en fin kveld ♥


Uklart bilde skylles skitten linse.. Sorry!

Halloween party!

Hei hei, er nå på tur ut døra! Skal på vors hos en venninne hvor vi skal orne oss sammen og drikke litt. Vi skal etterpå til en kompis på fest, gleder meg. Hva skal du i kveld?

Katrineoien@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits