Sjekk ut:

To gale kompiser har nettopp startet en blogg i sammenheng med en sydentur de skal på, du kan følge hele reisen deres her: www.solguttene.blogg.no.

Jeg tror det kommer til å bli kjempe gøy å se hvor mye tull de kan finne på. Du kan faktisk være med på å komme me forslag til hva de skal gjøre på bloggen deres, og jeg vet de er gale nok til å gjøre helt syke ting...

Julegavetips

Vet selv hvor vanskelig det er å finne julegaver og tenkte derfor å komme med noen tips/ideer til hva man kan gi. Dette innlegget er forslag til gaver man kan gi til venninner, som ikke er alt for dyre! Håper dette kan være til hjelp for noen, og om du har noen forslag selv blir jeg veldig glad om du skriver de i kommentarfeltet. 

♥Sminke
- Alle jenter (som bruker) trenger ny sminke, og hva kan vell være bedre en å få det i gave til jul? Et eksempel kan være å klikke hjem en pakke fra elf, de har masse billig sminke med god kvalitet.

♥Undertøy
- Dette er noe alle bruker vær dag, og man trenger derfor å fornye det. Når man gir bort undertøy kan man kjøpe noen litt spesielle og fine, og ikke bare de vanlige svarte og hvite som ikke skal synes under t-skjorten. 

♥Penger
- Om du vil gi venninnen din akkurat det hun ønsker seg, men prisen er litt over det du tenkte kan en mulighet være å gi henne en del av pengebeløpet gaven egentlig koster. På denne måten vil hun kunne kjøpe det selv med å legge inn en slump selv.

♥Nattøy/koseklær
- Hva er vell bedre en å gå rundt i koseklær hele romjulen? Enda bedre er det om man har fått helt nye koseklær som er litt freshe i julegave.  

♥Scrapbook
- Det å få en bildebok eller en kollasj med personelige bilder slår nok aldri feil. Man kan også få det til med en billig penge om man går på riktige plasser.  

♥Noe å knaske på
- Når du våkner 1. juledag og vet du fikk ynglingsgodteriet ditt dagen før, eller ynglingsvinen din er vell en god følelse! Lag omså et personlig preg på innpakningen eller boksen. 

Har du noen julegavetips til venninner? 

 

Hvordan kan DU få sponsor?

Får ofte spørsmål om hvordan jeg og bloggen har blitt sponset og andre spørsmål rundt det, og tenkte derfor svare og fortelle det til de som er interessert.

Hvem har jeg blitt sponset av?
Brun og blid, eos, smartere hverdag, smykkmybitchup og motedronningen. Det er vell de jeg kommer på nå i farta.

Hvordan har jeg fått sponsorene?
Jeg har rett og slett bare sendt dem en mail og fått positiv tilbakemelding! Eller de har kontakter meg.

Hva skriver jeg til sponsorene?
Hvem jeg er, alder, blogg adresse, hvorfor jeg ønsker dem som sponsor, leser tall og avslutter alltid med Mvh. Katrine Øien.

Hvor mange lesere må man ha?
Dette er forskjellig fra bedrift til bedrift, men spør de du ønsker å bli sponset av! Det verste man kan få er ett nei.

Men nå har det kommet en tjeneste som gjør slik at du slepper å stresse med mail, nemmelig sponsetblogg.no. Det er en side hvor man registrer seg og får deretter tilsendt mail fra sponorer som passer til din blogg, det er også gratis! Råder alle som søker sponsor til å registrere seg der. Denne tjenesten kan du finne her.

Hvem blir du sponset av?

Hvordan unngå blå merker etter fake ringer?

Som dere vet har jeg kjøpt kjempe mange nye ringer (som ikke er ekte sølv, gull osv.) til samlingen min, vil jeg jo ikke at de skal bli stygge og ubrukelig. De har jo en tendens til å bli oransje og lage blåe merker på fingrene, men dette kan man altså unngå!  Er sikkert mange som kan dette trikset fra før av, men jeg deler det med dere som ikke vet det uansett.Denne ringer er fake, så den trengte å fikses før bruk.. Det eneste du trenger er en blank neglelakk, trenger ikke være noen dyr greie bare den er blank!Du lakker den rett og slett med blank neglelakk inni og rundt kantene, og slev bruker jeg å legge 2 lag slik at det holder lengre. Bruker også å gå over dem engang i blandt for neglelakken holder seg jo ikke evig! Selvfølgelig lønner det seg og ta av ringene når man vasker hennene, for da blir de ikke like fort missfarget..

Visste du om dette "trikset" fra før? Hva syns du?

Anbefaling av hårkur

Har nå testet ut en hårkur fra the body shop i ett parr uker og tenkte å dele mine meninger i en anbefalelse til dere.Rainforest Moisture Hair Butter er en hårkur som er beregnet for slitt og tørt hår, men kan brukes av alle hårtyper. Den skal reparere skadet hår og gjøre det mykt og glansfullt igjen! Kuren inneholder blant annet makettinøttolje, honning og pracxiolje som skal gi eksta pleie og fukt til håret.

Har fort har blitt veldig glad i denne hårkuren for den gjør det den lover. Håret mitt blir både silkemykt og glansfylt, og samtidig er den ikke så tung i håret (slik som mange andre blir).  Lukten er ganske spesiell, men ikke vond. Den lukter vell egentlig friskt med ett snev av honning!    

Denne hårkuren brukes ca. 1 gang i uken, etter man har vasket håret og det enda er vått. Om man tørker håret lett i en håndduk trenger man ikke bruke mye om gangen, og boksen varer ganske lenge!Denne får man kjøpt på the body shop og finnes i 2 størrelser. En liten med 50ml i og en som er større, men er usikker på hvor mye det er i den. Den lille har vært nok til ca 8-10 kurer, og prisen ligger under 200 kr på dem begge!

Har du testet denne hårkuren, eller vet om noen andre som er bra?

Billig og enkel "manikyr"

Alle jenter elsker velstelte negler, eller hva? Selv elsker jeg negler med manikyr og litt ekstra pynt, og det har jeg gjort siden jeg var ganske liten. Brukte før å slite meg halvt i hjel for å legge den hvite kanten i manikyren, men det ble ofte mislykket.

Tenkte derfor jeg skulle vise dere en neglelakk som jeg selv har brukt en god stund og jeg forguder den! Den gir en følelse av manikyr og tørker super fort, og det er et stort pluss fra min side.

Neglelakken er fra Isadora, og de to på bildet er begge laget for å legge manikyr. Når jeg bruker denne neglelakken trenger jeg ikke legge den hvite kanten ytterst på tuppen, for den lager en illustrasjon av en hvit tupp! Derfor trenger du bare den ene lakken, som er til venstre på bildet.

Prisen ligger rundt 80 kroner, men vet at cubus bruker ofte å ha tilbud på isadora sminken!    

Slik ser mine negler ut i skrivende stund. Ser mye bedre ut i virkeligheten, vet ikke hva som skjedde med bildet! Her har jeg lagt to lag med nude farge og lagt to diamanter inn i en halvtørr neglelakk. Liker også å avslutte med en blank/top coat neglelakk for at alt skal holde seg på plass lengre!

Hva syns du?

Ukas anbefaling

Er det noe jeg elsker er det parfyme, og jeg skal innrømme at jeg syns det er digg når andre lukter godt! Ukas tips går derfor ut på å finne seg en favorittparfyme og skape sin egen duft! Dette kan være utrolig vanskelig og tidskrevende, men med noen få tips kan man slippe å komme hjem med en flaske som blir stående til pynt.

Finn ut hvilken dufter du liker
- Duftnotene er søte, friske, fruktige eller krydrede og om man har funnet ut hva man liker før man drar får man ett mindre antall å lete i.

Ikke kjøp det samme som andre, bare for det lukter godt på dem
- Vi mennesker er forskjellige og lukten blir derfor også forskjellig fra person til person, man skal trossalt bruke og like den selv!

♥ Finn ut hvilken styrke du vil ha
- Parfyme er delt inn i fire grupper (Eau de Cologne, Eau de Toilette, Eau de Parfum og Parfum eller Extraits) etter hvor sterk de er. Når parfymen er sterk vil den vare lengere, lukte sterkere og som oftest være dyrere.

Hvilken parfyme bruker du? ♥

Ukas anbefaling(?).. Hvordan få hvitere tenner

Fikk en kommentar om hvordan jeg holder tennene mine så hvite og tenke derfor å dele det med dere..

Jeg mener ikke mine tenner er spesielt hvite, men hvite i forhold til hva jeg utsetter de for. Tror egentlig det har med gener og arv å gjøre og kanskje en grundig tannpuss? Tenkte jeg skulle fortelle dere min tannrutine, selv om den ikke er noe spesielt.

(illustrasjonsbilde fra google)

♦ PUSS TENNENE GRUNDIG:
- Siden jeg fikk min første tannbørste har tennene blitt pusset godt, og flere ganger om dagen. Passer alltid på å pusse hele munnen og fjerne alt av "plakk" og "puss" som ikke skal være der.

♦ TANNKREM:
- Hvilken tannkrem man bruker tror jeg er en av de viktigste delene for å få hvite tenner. Selv bruker jeg Zendiums sine tannkremer siden jeg reagerer på såpestoff i andre. Har også testet ut Pepsodent White Now, og den funker overaskende bra. Annbefaler å teste den om man ønsker hvitere tenner, men effekten forsvinner fort når man ikke bruker den på en stund.

♦ FLUOR:
- I mine yngre dager fikk jeg alltid en fluortabbelett (de er jo litt gode), men etterhvert gikk jeg over til flytende fluor på flaske. Dette tror jeg gjør tennene sterkere og innbiller at de holder seg hvite(?) 

Mer en dette gjør jeg ikke, men håper du fikk svar på det du lurte på. Om man ikke har hvite tenner, men ønsker det kan man jo bleike dem eller bruke rød leppestift(?). Hvordan er dine rutiner?

Ukas annbefaling

Sist jeg var hos frisøren fikk jeg virkelig dårlig samvitighet, for hun så at jeg ikke brukte noen som helst varmebeskyttelse når jeg sletter/krøller det! Har aldri tenkt over hvor viktig det egentlig er før hun fortalte det til meg, og har heller ikke orket bruke penger på det. Hun anbefalte meg en flaske med varmebeskyttende når jeg var der og den var overaskende billig!!

Har brukt den i over en måned og merker stor forskjell på håret, det er ikke like slitt og krusete som det var før. Anbefaler derfor alle å bruke varmebeskyttende, og om lommeboken er stram kan du jo kjøpe den jeg kjøpte på Nikita til bare 49 kr! Bruker du varmebeskytelse?

Perfekte kysse lepperAlle vil vell ha myke å deilige lepper som guttene kommer løpende til? Haha, jeg sliter selv med såre lepper når temprturen forandrer seg. Har funnet min kur for å reparere de og det er bare to enkle steg!

- Tannbørsten
Jeg bruker faktisk en tannbørste for å "pusse" leppene. Tar litt vann på og gnikker FORSIKTIG, om ikke vil det bare bli værre. Kan lønne seg og ha en ganske soft tannbørste for minst mulig skade!

- Leppomaden
En tjukk leppomade over pusse verket gjør susen. Selv bruker jeg Elisabeth Arden sin "Eight Hour Cream" og Mentulatum før jeg legger meg, slik at jeg skal slippe lukt og smak! På dagen går det mest i Eos som er min favoritt og jeg elsker den røde.Har nå fått tilsendt den gule eosen, men den skal jeg teste før jeg skriver mer om den!
Du kan kjøpe Eoswww.eoseos.no

Har du ett tips mot såre lepper?

Neglekunsten

Får ofte spørsmål fra venner å bekjente om hvordan jeg klarer å få så lange neggler! Lager derfor ett innlegg så mine lesere også får det med seg, er altså ikke noe mirakel kunst. Jeg har bestandig vært opptatt av neglene mine og har lært meg mye rart med årene. For å få sterke og lange neggler må man bare lage seg en rutine akkurat som man må med håret for at det ikke skal bli for slitt! Du må altså pleie negglene.

Først av alt må du fjærne alt av den gamle neggelakken fra negglene med en negglelakkfjærner!

Etter å ha fjærnet den vasker du hennene grundig slik at det ikke ligger neggelakkfjærner igjen. Da kommer det første ikke alle er klar over! Negglene blir tørre de også (akkurat som håret), da bruker jeg det som finnes hjemme og er gratis for min del. Nemmlig litt olivenolje, tar det bare på litt papir å smører ut på alle negglene! Lar dette trekke inn i ca ett minutt for så å vaske fingrene igjen, smører da på handkrem.Nå filer jeg negglene ned allefall 2 millimeter, siden de er ganske lang fra før. Råder alle til å file negglene allefall 2-3 ganger i uken om de ikke skal knekke, de blir nemmelig sterkere da!Finn fram en fin neggelakk og lakk et strøk med den, la dette tørke godt før du tar på ett nytt lag. Jeg bruker altså 2 lag til vanlig, men i dag blir det 3 for jeg finner ikke min dior negglelakk. Avslutter alltid med blank på toppen eller "topcoat" som det heter, slik at det holder seg lengre på.Skal du ha en farge på negglene og ikke bare blank som meg, er det lurt å ta en "base" negglelakk under. Da bruker jeg bare den jeg fikk med i mitt manikyrsett, så lakker jeg på farge også tilslutt blank!Må tilslutt bare si at nå har jeg knekt 2 av negglene mine, for jeg har vært veldig sløv. Håper dette kommer til hjelp for noen!

Katrineoien@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Sponsorer

hits